Natsu Dragneel X Reader (Fairy Tail)

1.2K 40 8
                                    

_Ihara_Eliza_ kérésére ❤️✨

Natsuval 3 éve jöttünk igazából össze. Viszont én egy átlagos ember lennék. Ezért is fura, hogy pont belém szeret, és még megkérdezi, hogy legyek a barátnője.

Ma reggel ugyan úgy felkeltem ilyen 8 körül. Natsu már nem volt mellettem így gondoltam vagy küldetést csinál, vagy kávézik. Gyorsan felöltöztem, majd kócos hajjal kimentem a konyha részhez, ahol rózsaszín hajú barátom, és Lucy állt.

- Jóreggelt! - köszönök nekik, mire mindketten rám kapják tekintetük

- Ohayo~ [Név]-chan! - köszönt Lucy. - Készülődj mert megyünk vásárolni, és ma mindent én állok, mert a múltkor te áltál mindent! - mosolyog rám szőke.

- Rendben. - mosolygok vissza rá. Natsu gyorsan felállt helyéről, majd elém lépett, és átölelt. - ma csinálsz küldiket? - kérdezek rá mire homlokomra ad egy lágy puszit.

- Nem ma nincs kedvem. - ránt vállat majd elenged. - Menj csak készülődni csinálok addig egy kávét neked. - mosolyog rám, majd elindul a kávéfőző felé.

Gyorsan a fürdőszobába mentem kifésülni a hajam. Amint kifésültem felét felgumiztam, másik felét lógni hagytam.

Visszamenve már a kávémat Natsu elkészítette. Gyorsan megittam miközben mindenről elkezdtünk beszélgetni.

- Akkor majd jövünk! - mondta Lucy, majd elkezdett húzni az ajtó felé. Natdu mosolyogvs integetett, én meg ezt viszonoztam.

Lucyval elmentünk egy hatalmas vásárba, és elkezdtünk nézelődni. Nagyon jól szórakoztunk. Végig mindenféléről beszélgettünk.

- Na, és Natsuval mizu? - kérdezi meg miközben már sétálunk visszafelé.

- Semmiség igazából. - mosolygok szőkére.

- Na~ csak van valami! - néz rám.

- Áh nincs veszekedés igazából. Ha van is az, is ilyen kis veszekedés. - nevetek fel mivel pont egy ilyenre visszaemlékeztem.

- Igen azt tudom. - nevetett velem. - Mikor azért elkezdett veled vitázni mert takarítani akartál. - mosolyodik el.

- Igen arra emlékszem. - mondom, majd észreveszem, hogy hazaértünk. - Bejössz? - kérdezem, mire elkezd hevesen bólogatni.

Mikor beléptünk a házba nagyon sötét volt. Amint felkapcsoltam a lámpát hirtelen Gray, Natsu, és Erza előugrottak.

- BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! - kiáltották mindannyian. Szegény Happyt túlkiabálták.

Teljesen sokkosan álltam az ajtóban. Nem csak azért, mert megleptek, hanem mert elfelejtettem, hogy ma van a születésnapom.

- Ne mond, hogy elfelejtetted, hogy ma van! - áll elém Natsu nevetve, mire bólintok egyet. - Szereltek! - ölel át mire vissza ölelem.

- Én is téged. - bújok hozzá, majd mindenkit végigölelek.

Az ajándék kibontás következett. Graytől egy medállt kaptam. A medáll egy olyan színű fairy tail jel volt mint ami Natsu kezén van. Lucytól a bevásárlást kaptam, ami így is rengeteg dolog. Erzától, és Happytől egy-egy fülbevalót kaptam. Amit Happytől kaptam egy mosolygós fej colt, Erzától pedig egy [K/szín] ékköves fülbevalót. Natsutól pedig nem csak egy hatalmas ölelést, hanem egy csokrot a kedvenc virágomból.

- Köszönöm, de nem kellett volna! - nézek mindannyiójukra hálásan.

Később elkezdődött a buli. Ment a zene, és mindenki jól érezte magát. Nagyon boldog, és hálás voltam, hogy ilyen jó barátaim lehetnek. Na meg, hogy egy olyan hűséges barátom lehet mint Natsu. Majd miután mindenki elment Natsuval filmet kezdtünk nézni.

- Ez az egész mai nap a te ötleted volt? - kérdezek rá mire elém áll, majd felhúz maga elé, és átölel. - Tényleg nem kellett volna ekkora felhajtás! - mosolyodok el.

- Mivel ma van a 3 éves évfordulónk kellett! - néz le rám.

- Várj egy picit! - mondom, majd elkezdek kutatni a rengeteg táska közt, mire megtaláltam a színeset amiben Natsu ajándéka volt. - Boldog évfordulót! - mosolygok rá, mire elveszi a csomagot, és ki veszi az első dolgot ami a kezébe akad.

- Mi?! Ezt a képet még miért nem láttam? - vörösödik el. Egy olyan képet nyomtattam ki, ahol első csókunk elcsattant a naplementében.

- Lucy mindenhol ott van. - kuncogtam, mire elmosolyodott, majd tovább kutatott. Még talált egy nagyobb keretet ahol minden barátja, én, és ő is rajta van. Vannak közös képet, és vannak csoportosak is.

- Köszönöm szépen! - áll fel, majd szorosan átölel. - Most jön az én ajándékom. - mosolyog rám, majd féltérdre letérdel, és elővesz egy kis fekete dobozkát. Amint kinyitja egy gyűrű van benne. - Veled szeretném leélni a hátralévő életemet! Mindennél jobban szeretlek, és nem tudom elmondani, hogy mennyire boldoggá teszel, azzal, hogy vagy nekem. Szóval felteszem a nagy kérdést... Hozzám jössz feleségül? - kérdezi meg, mire könnyeim kigörbülnek.

- IGEN! - mondom hatalmas boldogsággal, mire feláll, majd a gyűrűt gyűrűsujjamra húzza. Utánna pedig szorosan megölel.

- Életem legszebb napja. - mondja, majd kissé eltol magától, és megcsókol.

......................................................................

Köszönöm, hogy vártál, és bocsánat a sok késésért, csak hát hosszúak voltak a napjaim xd. Na de remélem tetszett, és már búcsúznék is. Na szóval pá!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now