Nakahara Chuuya X Oc(BSD)

751 22 4
                                    

Deadpool4ever_2003 kérésére 💖✨ ha nem olvastad volna az előző Chuuya x Oc-s részt ajánlom, hogy olvasd el mivel ez amolyan folytatás szerűség!

Azóta a nap óta eltelt majdnem egy hónap. Chuuyával azóta rengeteget beszélgetünk, írkálunk, és találkozunk. Persze nem hanyagolom az árvaházat sem. Álltalában hetente 1-2 nap megyek el, és ezek álltalában hét közepe fele vannak, mivel Chuuya akkor kapja a legkevesebb melót. Pont a ma is egy ilyen alkalom volt.

- Szia Ryko! - köszön halvány mosollyal a vörös.

- Halii Chuuya! - ölelem meg. - Mi a terv mára? - kérdezem meg, de pontosan jól tudom a választ.

- Elmegyünk a parkba, és beszélgetünk! - kezd el sétálni. - De ha jól tudom már említettem! - mondja durcázva.

- Csak biztosra akartam menni! - sétálok mellé.

Ahogy egymás mellett sétálunk hirtelen Chuuya kisujjal összekulcsolódik az enyémmel. Persze kisebb pír jelenik meg az arcomon. Amint megtettünk néhány  lépést ujjait összekulcsolta enyéimmel. Amint ránézten láttam, hogy neki is pír borítja arcát ami megmosolyogtatott.

A parkba beérve egy cseresznyefa alá ültünk miközben fejem Chuuya vállán pihent. Chuuya a fának dőlve élvezte a látványt.

- Pont ezért szeretem a tavaszt. - motyogja kisebb mosollyal. Majd rámemeli tekintetét. - Viszont téged is ezért szeretlek! - mondja hirtelen mire teljesen lesokkolok. - Tudod mikor mosolyogsz olyan, mintha a virágzó természetet látnám! És már 1 hónapja randizgatunk, és szerintem megpróbálhatnánk párként! - mondja, és monológja közben szembe fordult velem.

- Én is szeretlek! - ölelem át. - Ez a legboldogabb nap az életemben!

- Még lesz ennél jobb is! - nyom egy puszit az arcomra.

💖                                        💖

Remélem tetszett a rész! És váó! Büszke vagyok magamra hogy egy nap 2 részt is hozok xd. Na de ha kérni szeretnél nyugodtan kérhetsz, szerintem nem harapok!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now