Yurio X Reader (YoI)

1.3K 74 5
                                    

anonymassassin kérésére~ 💖✨

- Bocsi, de még majd nem mehetsz fel a pályára, mert valaki gyakorol. - mondja egy nő Yurionak, mire az idrgesen rápillant a nőre.

- És mégis ki a fene jön ide ilyenkor?! - néz a barna hajú lányra.

- Van egy törzs vendégünk, és mindig ilyenkor jön! [Név]-chan ügyes korcsolyázó, de fel akar érni Victor szintjére! - magyarázza a nő, miközbe odakíséri a jéghez a kis tigrist.

Yurio nagy csodával nézte ahogy a legnehezebb ugrásokat is tökéletesen elvégi, és még bele is éli magát a darabba. Majd ahogy [H/sz] hajú lány megáll, hirtelen kissé összerezzen a srác. [H/sz] hajú rápillant a szőkére, majd meglepetten veszi észre, hogy egy régebbről ismert ismerőse áll ott.

* Reader szemszöge*

- Yuri? Te mit keresel Japánban? - csúszok ki a pálya szélére.

- Hülye Victor ide jött ahogy a Katsuki gyerekhez, nekem meg megígérte, hogy koreográfiámat összeállítja! - mondja összevont szemöldökkel.

- Értem. Jó újra látni! - mosolygok rá.

- Áh, és még szállást is kell szereznem! - kezd toporzékolni mint egy kisfiú.

- Ha szeretnél nyugodtan lakhatsz nálam! Van egy plussz szobám így oda be tudnál költözni! - nézek rá kidebb pírral.

- Az a lényeg minnél közelebb ide, és minnél meszebb attól! - morogja.

- Victor nem jár ide szóval az megoldva, én meg itt lakom a sarkon! - szállok le a jégről. - Probléma megoldva! - mosolygok rá.

- Tch. - csettint nyelvével, majd a elkezdi szántani a jeget.

Végignézem gyakorlását. Egyszerűen elképesztő a fiú. Szőke haját felkötötte ami miatt mégjobban néz ki. Talán mostmát bevallhatom magamnak, hogy tetszik a fiú.

Amint végzett egyből meg is indultunk kis lakádom felé, mely 2 szobából egy nappali-konyhából, és egy fürdőből állt. Szóval tényleg ilyen 2 személyre szabott hely.

- Üdv a rezidenciámban! Érezd jól magad! Annyit elmondok, hogy a szemben lévő ajtó a vécé, a jobb oldali lesz a te szobád, vele szemben az enyém, és ez a nappali-konyha! - adtam kisebb "körbevezetést" szőke fiúnak. Ezekre csak egy bólintással felelt, majd a kanapéra ugrott. Szó szerint.

A történtek óta eltelt 3 hónap. Yurio iránti érzéseim egyre inkább erősödnek. De mondjuk eléggé hozzászoktunk egymád viselkedéséhez, így kiismertük egymást.

- Áh gyors voltál Yurio! - nézek rá furcsálva a kanapéról.

- Hamarabb eljöttél a pályáról mint szoktál, pedig eléd is mentem! - néz rám kissé idegesen.

- Hát... Hamarabb eljöttem, mert befejeztem a gyakorlást! - mondom halvány mosollyal.

- Téged nem arról ismerlek, hogy hamarabb eljössz! - ül le mellém. - Na mesélj! - néz mélyen [Sz/Sz] íriszeimbe.

- Áh nincs semmi tényleg! - kezdek ellenállni.

- Ha nem lenne semmi nem sírnál! - emeli fel a hangját mire kissé lesokkolok. - Szóval elmondanád mi a probléma? - viszi lentebb egyből hangját.

- Ma nem akar semmi sem sikerülni! - fakadok ki. - Először majdnem kirúgnak, aztán mikor gyakoroltam egyik ugrás sem akart sikerülni, se nagyon a nehezebb mozdulatok, és már elegem van! Ezért jöttem haza hamarabb. - motyogom utolsó mondatomat.

- Mindenkinek vannak rossz napjai! - öleli át vállamat. - Ezért nem kell... Szomorúnak lenni. - próbál kedves lenni amitől kissé elpirulok. - Meg nyugodtnak kell lenned, hiszen holnap lesz a versenyed! - áll fel mellőlem, majd összeborzolja hajamat. - Szóval ne lógasd az orrod! - puszil homlokon, majd elsétál a szobájába. Ott hagyva engem aki teljesen vörös fejjel, és összezavarodottan nézett a szőke után.

Másnap már reggel a csarnokban voltam, hiszen 9-kor kezdődik a nyitás, és én vagyok a második a sorrendben.

* Yurio szemszöge *

Amint [Név] előadása elkezdődött egyből [H/sz] hajú lányra néztem. Pár másodpercen belül már le is indultam, hogy közelebbről láthassam [Név]-et. Elég fura kapcsolatunk van, de ilyen tettekkel mutatjuk mi ki, hogy együtt vagyunk.

- Yurio? - jön mögüllem egy ismerős hang.

- Te meg mit keresel itt?! - nézek idegesen Victorra.

- Csak jöttem megnézni mit produkálnak a lányok~! - mondja hatalmas mosollyal, majd mellém sétál, és [Név]-et kezdi kémlelni. - [Név] nagyon ügyes koris, még engem is túl fog, majd szárnyalni! Nincsenek hibák a koreográfiájában, és a legnehezebb ugrásokat is megcsinálja tökéletesen! - magyarázza el a dolgokat amiket én már rég tudok [Név]-ről. Majd vége lett a koreográfiájának. Hatalmas tapsvihar volt, majd lescsúszott a jégről.

* Reader szemszöge*

- Lerohadnak a lábaim~! - döntöm fejemet Yurio vállára.

- Mondtam, hogy ne menj vissza gyakorolni tegnap! - vonja össze szemöldökét.

- Huh? - hallok meg egy ismerős hangot mire felkapom a fejem. - Yurio~! Csak nem a barátnőd? - néz rám kék szemeivel Victor.

- És ha igen? - köpi oda a szavakat Yurio Victornak. - Remélem be is fangörcsöltetted! - néz rám, majd vissza szürke hajúra.

- Nem fangörcsöltem be! - fújom fel arcomat.

- Ügyesen korizol! - hallom meg ismét Victor hangját. - Mióta űzöd a sportot? - kérdezi meg.

- Yuriot 12 éve ismerem, és azelőtt kezdtem, azaz 3 éves korom óta. 13 éve űzöm kihagyások nélkül! - nézek a kicdit meglepett Victorra.

- Yurioval 12 éve ismeritek egymást? És én még nem tudtam erről? - teszi drámaian szívére kezét.

Majd elbeszélgettünk, és nem sokkal később csatlakozott Yuri aki miatt lett a szőke Yuri Yurio. Megtudtam, hogy melegek, és együtt is vannak. Majd elérkezett a díjosztás.

- Végül, de nem utolsó sorban az első helyezett..! - kezdik bemondani mire kissé megijedek, de Yurio megszorítja kezem ezzel azt üzenve, hogy "nincs semmi gond". - Az nem más mint... [Teljes Név] AKI ZSINÓRBAN NYERTE EL MÁSODJÁRA EZT A HELYEZETETT EZEN A VERSENYEN! - mondták, mire hatalmas tapsihar közepedtem hatalmas mosollyal mentem a jégre.

Még csináltak rólam is, meg a többiekről is képet, majd leengedtek minket a jégről. Amint kiértem Yurio nyakába ugrottam elérve, hogy majdnem elessen velem.

- Ügyes voltál. - motyogja, majd vissza ölel. Még Victorék is gratuláltak, majd el is búcsúztunk tőlük.

Hazaérve mintha időzítő lett volna elkezdett csörögni a telefonom. Videó hívásban a családom gratulált nekem akik, mivel Oroszországban vannak nem tudtak itt lenni. Majd sorra jöttek a gratuláló üzenetek.

Estefele már csak az ágyban feküdtem a fátadtságtól, mivel még délután elmentem egyet korcsolyázni. Már pont aludtam volna el, mikor Yurio hirtelen benyitott. Csukva tartottam a szemem, de kíváncsi voltam mit is akar.

Ahogy beljebb lépett halkan visszacsukta az ajtót, majd annyit érzetem, hogy mögöttem besüpped az ágy. Utánna kis mocorgás, majd derekamon megéreztem egy hideg kezet, amitől a hideg is kirázott. A fiú csak hozzámbújt, és fejét hajamba temette.

- Jó éjszakát. - motyogta, majd nyomott egy puszit hajamba.

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang