Akashi Seijuro X Reader (KnB)

1.2K 41 2
                                    

karinacchi kérésére~ 💖✨

- D-de még meg tudnánk beszélni, é-és együtt átvészeljük! - próbál [H/Sz] hajú lány magyarátni.

- Nem. Ez a kapcsolat számomra nem fog működni.. Sajnálom [Név]. - mondja rózsaszín hajú, majd hátat fordítva a síró lánynak nyugodtan elsétál.

A lány végül testvéréhez megy aki legnagyobb támasza a lánynak. A csendes, és láthatatlan Kuroko Tetsuya. Aki tartotta a vállát a lánynak végig.

A történtek óta eltelt 1 év. Éppen a Rakuzan-Seirin meccsen vagyok, és szurkolok bátyámnak, és csapatának.

- [Név]-chi? - hallok meg mögüllem egy ismerős hangot.

- Kise? - nézek hátra mire megpillantom mellette Midorimát, Momoit, Aomint, és Murasakibarát. - Srácok? Ti mind itt vagytok? - nézek rájuk mosolyogva.

- Végülis a döntö 2 régi csapattársunk között! - mondja Aomin. - És melyik csaptnak szurkolsz? - kérdezi kérdően.

- A Seirinnek. Szerintem ti nem tudjátok de Akashival már 1 éve szakítottunk! - vakargatom tarkóm.

- Huh? - lepődik meg egyszerre mindenki.

- De nem gond! - mosolygok rájuk ismét. - Már a múlt! - nézek vissza a játékmezőre.

- Én megmondtam aznap, hogy balszerencse fog veled történni! A horoszkóp sosem hazudik. - tolja fel orrán szemüvegét Midorima.

- Szerintem a Seirin fog nyerni! - szólal fel egyszerre Momoi, és Aomin. Majd egyetértően bólogat a másik kettő is.

- Ellenük nem működik annyira a császár szemed. - motyogom.

A játék végén Tetsuyáék nyertek. Viszont a végén mikor Akashi, és bátyám kezet fogtam Akashi hirtelen ránkemelte tekintetét. Kicsit megáll bennem az ütő ahogy pont szemeimbe néz, és már egyszínűek szemei.

- S-Srácok asszem én megyek.. - mondom nekik, majd elmennék, de valaki visszatart. - Kise! Engedj el! - szólok rá kissé ingerülten. De nem hallgat ezért leveszem a pulcsimat amit fogott, és kifutok a nézőtérről.

Ahogy kiérek az épület egy eldugott részére megyek ahol nincsen senki, majd ott falnak dőlve lecsúszok. Elkezdtem azt érezni mintha nem kapnék levegőt, és így elkezdtem kapkodni a levegőt, miközben fejem fogtam, és szemeimből könnyek folytak.

* Akashi szemszöge *

- Akashi! Láttuk ahogy [Név]-re néztél, de Kise nem tudta megfogni, hogy beszélni tudj vele! - mondta lihegve Momoi.

- Semmi gond. Megkeresem. Tetsuyával már megbeszéltem a dolgokat. - fogtam meg Momoi vállát, majd [Név]-et kezdtem keresni.

Végül ahogy kívülről elkezdtem körülnézni megcsapata a fülemet heves lélegzet vétel. Ahogy elindultam a hang felé megláttam ahogy [H/sz] hajú lány össze van kuporodva, és remeg.

Halkan oda sétálok, majd legugolok elé. Ezt viszont nem veszi észre, így megsimítom gyönyörű [H/sz] haját, amire egyből felkapja tekintetét.

* Reader szemszöge*

- Rég beszéltünk! - mondja nyugtató hangján, majd elkezdi arcomhoz nyúlt volna, de elütöttem kezét. De nem hagyta annyiban. Két keze közé fogta arcomat, és úgy kezdte hüvelykujjával cirógatni arcom. - Nyugodj meg. Rendben? - néz mélyen [Sz/sz] íriszeimbe. Ahogy helyreállt a lélegzetem egyik kezét levette arcomról.

- M-Mit szeretnél? - kérdeztem remefő hangon.

- Beszélgessünk egy kicsit! - ül le elém a fűbe. - Tetsuya jól megdrogált meccs végén. - kuncogja el magát. - Tudod már szakításunk utáni napokban rájöttem, hogy borzasztóan hiányzol, és nem szabadott volna elengednelek. - mondja lehajtott fejjel.

- Nekem is. - nézek rá mire egyből rámkapja rózsaszínes íriszeit. - Ha azt gondoltad nálad jobbat találhatnék, hatalmasat tévedtél. - mosolygok rá halványan.

- Akkor megpróbálhatnánk újra egy párt alkotva? - kérdez rá, mire csak -majdnem szó szerint- ráugrottam, és nyakánál átöleltem. - Hiányoztál! - súgja fülembe.

- Te is nekem. - fúrom fejem nyakába.

Igazából a tanúlság az, hogyha azt gondolod a párod találhat nála jobb embert cáfold meg, mert ha igazán szereted neki te vagy a legjobb.

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now