Makoto Tachibana X Reader (Free)

932 28 3
                                    


Mivel megszomjaztam úgy döntöttem ki megyek a konyhába, és le akarok venni egy poharat. Ám mivel elég alacsony vagyok csak a polc alját érem el, így úgy nyújtózkodom ahogy szeretnék, de nem fogom elérni.

- Várj segítek! - mondja barátom, majd felettem átnyúl, mire kissé megrezzenek, ezzel őt megállítva a mozgásban. - Ez mi volt? - kérdezi, mire leveszi felőlem a kezét, miközben én megfordultam.

- N-Nem tudom miről beszélsz! - mondom kissé remegő hangon.

- Az előbb megijedtél? - kérdezi, mire megrázom fejem. - Azt hitted... Bántani foglak? - kérdezi kissé félve.

- N-Nem! Soha nem is gondolnék ilyenre! - nézek rá kétségbeesetten.

- Akkor... Miért ijedtél meg, mikor feléd nyúltam? - kérdezi aggódva, és gyönyörű zöldes szemeibe szomorúság csillant fel.

- Üljünk le, és elmondok mindent. - sóhajtottam.

Meg is tettük. Elsétáltunk a kanapéhoz, majd le is ültünk rá. Makoto kíváncsiságtól csillogó szemeit, enyéimbe fúrta, és türelmesen várt.

- Meséltem róla már neked az exemről ugye? - néztem bele végre szemeibe, mire halványan bólintott egyet. - De a szakításunk okát, még nem említettem... - szegezem le ismét fejem. - Ismered [F/Név]-et ugye? - kérdezem meg, mire szemem sarkából látom, ahogy elsötétül arca.

- Akit barátnője bántalmazása miatt intézetbe zártak! - morogta mire bólintok. Mire arcáról egyből az olvasható le, hogy teljesen lesokkolt. - Cs-Csak nem te? - kérdezi, reménykedve azon, hogy nekem nincs közöm hozzá.

- Én voltam a barátnője. - remegtek meg ajkaim. - 2 éven keresztül folyamatosan... Nem hagyta, hogy szakítsak, és ha elmondtam valakinek erről valamit akkor... - nem akartam folytatni a mondatot, mivel elég rossz vége lett volna. - Egyedül 1 embernek mondtam el, amit észre sem vett... Gou-chan mindig is tudott titkot tartani.. - mosolyodtam el halványan. - Amikor megelégelte amit tett velem feljelentette, és el is vitték. - mondtam, majd könnyeim mintha erre vártak volna kitörtek szemeim fogságából.

Makoto nem szólt semmit, csak szorosan átölelt. Gyengéden elkezdte simogatni hátam, míg én görcsösen kapaszkodtam pulóverébe, rászkódó vállakkal.

- Én sosem tennék ilyet, még ha kötelező is lenne, akkor sem. - suttogta nyugtató hangján. - Köszönöm, hogy ezt elmodntad. - ölel meg szorosabban.

Miután lenyugodtam, hozott nekem egy pohár vizet, és ebédet is csinált. Miután az ebédet befejeztük Makoto leült TV-t nézni, míg én ölébe hajtottam fejem, és úgy kezdtek szemeim lecsukódni.

* Írói szemszög *

Miután [Név] elaludt -Amin Makoto meg sem lepődött- Makoto kikapcsolta a TV-t, és alvó lány, még könnytől ázott arcát kezdte óvatosan simogatni, nehogy felketse ezzel alvó lányt.

Szépen lassan barnás hajú fiút is elnyomta az álom. Persze teljesen elfelejtették, hogy vendégek jönnek, így végül a csengő ébresztette őket.

- Gou-chan! - tárta szét karjait [H/sz] hajú lány, felkészülve arra, hogy vöröses hajú nyakába fog ugrani. De persze így is elestek.

Nevetve keltek fel a földről, majd üdvözölték Nagisát, Harukát, Rint, és Reit. Ez egy ilyen kisebb baráti összejövetel volt igazából.

Gou, és [Név] külön elmentek a fiúktól [Név] szobájába. Be is zárták az ajtót, mert nem akarták, hogy a fiúk félbeszakítsa őket a lányos beszélgetésbe.

[Név] elmondta mi is történt a reggel, és, hogy már Makoto is tud arról, hogy [Teljes Név] egy igen veszélyes ember exe. Mivel [F/Név] tényleg az, és senki nem kívánja azt amin [H/sz] hajú lánnyal történt.

- Szóval azért ilyen boldog Makoto! Hisz bizonyítottad neki, hogy teljesen megbízol benne! - mosolyog aranyosan Gou.

- Tényleg boldogabbnak tűnik! - mosolyodik el [Név] is.

Majd vörös lánnyal folytatják a bájcsevejt. Pár óra múlva kopogott Rin, hogy lassan indulnak, így mindenki felóldódott, és már csak [Név], és Makoto voltak otthon.

* Reader szemszöge *

Éppen feküdtem az ágyban, miközben nyomtam a telefont. Mikor kinyílt az ajtó, egy vizes hajú, póló nélküli Makotot pillantok meg, ami miatt vörös arcal fordítom el a fejem. Hirtelen besüpped az ágy mellettem, mire visszapillantok, és Makoto aranyos arcával találom szemben magam.

- Szeretlek! - mondja, majd apró puszit lehel ajkaimra.

- Én is téged! - ölelem át nyakát, majd mellkasába fúrom fejem, így hallom gyors szívverését. - Elfáradtam ma! - motyogom, mire aranyos kuncogás hagyta el barátom ajkait.

- Szerintem mindenki! - mondta vidám hangal.

- Jó éjszakát! - hunyom le szemeim. - Köszönöm, hogy vagy nekem. - motyogom nagyon halkan.

- Én köszönöm, hogy itt vagy. - ad puszit fejemre, majd szorosan magához ölel. - Jó éjszakát. - suttogja.

Szépen lassan mindkettőnket elnyomja az álom...


Na hát még egy ihlet ami Matek órán jelent meg kis fejemben xd. Úgy gondoltam mivel ezzel az animével még nem volt ebben a könyvben rész, és persze mivel ő a kedvencem az animéből (vanilia_aroma7 -nek is🤫) , ezért úgy gondoltam vele írom meg! Na hát a kérések nyitva vannak ofc xd szóval kérni lehet nyugodtan! Na de mentem is!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now