Hange Zoe X!Fem! Reader (AoT)

1.2K 54 10
                                    

oneeee_chan kérésére~💖✨

|Hange Zoe|

Ahogy sétáltam Erwin parancsok irodája felé eszembe jutott néhány dolog. Erwin volt a második ember akinek el mertem mondani, hogy lezbikus vagyok. Hogy ki az első? [Teljes Név] akibe az évek során szerelembe estem. Csak hát nem mertem elmondani neki, de így meg főleg, hogy a parancsnokkal van együtt. Amit meg is tisztelek, és örülök nekik, még úgy is hogy fáj. Gyönyörű [H/sz] haját felkötve hordja mindig, és folyton boldogságtól csillogó [Sz/sz] szemeiben, bármikor elveszhetek.

* 3 héttel korábban *

- Hange! - jött hatalmas boldogsággal felém általam szeretett lány. Miután elég közel ért hozzám, elrugaszkodott, majd szó szerint rámugrott.

- Minek ez a nagy boldogság [Név]? - kérdezem nevetve, miközben lerakom kezembe lévő [H/sz] hajú lányt.

- Ewinnel mostmár egy párt alkotunk! - mondta hallkabban, mire bennem valami mintha eltört volna.

- Mii?! Na ne mond! - mondtam hatalmas ál mosollyal, majd átöleltem a lányt. - Gratulálok! - mondom, miközben próbáltam boldognak hangzani. - Viszont Levi-nak kell valami, szóval majd talizunk! - integetek neki, majd mikor elfordulok egyből lefele görbült szám.

Gondolhattam volna, hogy biztos nem érez irántam többet, mint legjobb Barátnő. Maximum nővér. De reménykedni lehet... Nem? Vagy talán az sem megengedett? Mondjuk ebben a világon már a falakon ha kimész engedély nélkül halál bűntetés jár. Na de hagyjuk ezt a depizést!

- Szóval... [Név], és Erwin együtt vannak, és te szerelmes vagy [Név]-be? - kérdezi vissza Levi amiket elmagyaráztam, mire bólintok egyet. - Szerintem várj vele maximum egy hónapot. - simogatja meg fejemet, majd feláll, és kilép az ebédlő helyiségből.

Ahogy bekopogok Erwin parancsnok irodájába, már nyitotta is az ajtót, majd be is engedett. Ott volt [Név] is aki egyből rám is nézett. Még mindig aranyos ahogy [H/sz] haja fel van kötve, és látszanak halványan a lány arcvonásai.

- Köszönöm, hogy eljöttél! - mosolyodik el halványan a parancsnok, majd [Név] fel áll a székből.

- Mit szeretne? - nézek mókásan a parancsnokra.

- [Név] szeretne valamit tőled! - mondja Erwin, mire [H/sz] hajú lány felém kezdett sétálni.

Minden olyan lassan történt. Mintha lelassították volna az időt. [H/sz] hajú lány arca egyre közelebb jött az enyém felé. Amint ajkaink összeértek teljesen lesokkoltam. Főleg, hogy Erwin ott állt a háttérben. De meglepett, mikor halvány mosollyal ölelte át Levi derekát.-Akit amúgy eddig nem vettem észre-. Valakinek kellett volna tanácsolnia neki, hogy igyon egy kis tejet, mint ahogy Dazai tette Chuuyával- Jah bocsi rossz anime! Amint a kezdeti sokkból kiléptem visszacsókoltam általam szeretett lányt.

* Reader szemszöge*

- Bocsánat ha megbántottalak, csak meg akartuk nézni, hogy mit reagálnál arra, ha valakivel "járni" kezdek! - öleltem át Hanget bűnbánóan.

- Jajj semmi baj! - ölel vissza Hange, és hallani hangjából, hogy tényleg boldog.

- Amiket elmondtál aznap, kíváncsi lettem, és kikérdeztem őket. - mondja Levi. - Szóval engem is beavattak. - mosolyodik el Levi NAGGYON halványan.

- Te ki törpe. - morogja alig hallhatóan Hange, mire kissé felnevetek. - Most már akkor értek mindent! - szólal meg Hange, majd sarkon is fordul. - Viszont mivel behívatott nem tudtam befejezni az istálló takarítását! - intett Hange.

- Jövök segítek! - mondom, majd vöröses hajú lánnyal egyszere lépünk ki az irodából.


Tyűha! Látszik régen írtam Yurit xd. Na mindegy! Remélem tetszett a rész! Na kérések nyitva vannak még mindig, és folyamatosan! Na de mennék is!

Tsókacsaládnak!! 💖

[𝑨𝒏𝒊𝒎𝒆 𝑪𝒉𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒆𝒓𝒔 𝑿 𝑹𝒆𝒂𝒅𝒆𝒓] (BFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now