13.BÖLÜM•UYARI•

8.1K 779 160
                                    

Kylie yüzünde ki soğuk ifadeyle karşısında ki eğilen kalabalığa baktı.

"Kalkın."Aiden'ın sesiyle kalkan kalabalık oldukça sessizdi.

"Bugün neden buraya toplandığımızı biliyorsunuz. Ama ben yeniden anlatmak istiyorum." Kylie, ellerini önünde birleştirirken beyaz saçları uçuşup duruyordu.

"Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 yıl içinde büyük bir savaşa gireceğiz. Bu büyük bir savaş olacak.Tüm diyar kan dolacak. Ama dökülen bizim kanımız olmayacak.", Kylie son cümlede başını iki yana sallamış bunu reddetmişti. "Tabi,biz buna izin vermezsek"diye de eklemişti.

"Evlerimizi yıkmak, yakmak isteyecekler. Bunu ister misiniz?!" Kylie bağırdığında kalabalık da coşkuyla bağırmıştı.

"HAYIR!"

"Çocuklarımızı öldürmek isteyecekler. Bunu ister misiniz?!"

"HAYIR!"

"Hepimizi zindanlara atıp köle yapmak isteyecekler. Bunu ister misiniz?!"

"HAYIR!"

Kalabalık coşkuyla bağırırken Aiden bugünlük sahneyi, sevgili Kylie'sine bırakmıştı. Kylie bunun için doğmuştu. Yönetmek için. Savaşmak için. Öldürmek için.

Noyan karşısında ki çocukluk arkadaşının kalabalığı böylesine yönetmesine sırıtmadan edemiyordu. Beyaz kafa, yine yapıyordu yapacağını. Aiden'dan sonra onu en iyi tanıyan Noyan'dı. Bu yüzden bu görüntü onu şaşırtmıyordu. Çünkü Kylie'nin öyle şeyler yaptığını görmüştü ki bu onu etkileyemezdi.

Mario ve Theo ise hayranlıkla izliyordu onu. Çok güçlü,çok güzel görünüyordu. Uzun zamandır Kylie ile arkadaşlarlardı ama sadece savaş zamanı bu gerçek Kylie'yi görebiliyorlardı.

"Sizden, bize güvenmenizi, krallığınız için bütün desteği vermenizi istiyorum." Bağırarak kılıcını havaya kaldırdı.
"Onları geleceklerine pişman edelim!"

Kalabalık yumruklarını havaya kaldırırken coşkuyla bağırıyor, Kylie'ye eşlik ediyordu.

"Bugün de bunlar için gereken ilk adımı atmak için buradayız." Kylie kılıcını yere indirdi ve konuştu.

"Hainleri temizlemek." Kalabalıktan yine bir bağırtı koparken Kylie, memnun bir tavırla onu izleyen Aiden'a baktı. Aiden'ı memnun etmek ,Kylie için önemliydi. Aiden muhafızlara seslendi.

"Prensesi ve eğitmeni getirin."

Ellie ve eğitmenin elleri arkalarında bağlı bir şekilde merdivenlerden çıkarılıp sahneye atıldı. Hemen Kylie ve Aiden'ın ayaklarının dibine.

Aiden onlara elini sürmek bile istemezken , parmağını hafifçe oynattı ve onların yüzünü kalabalığa doğru çevirdi. Evet, parmağını oynatmasıyla iki koca insanı bir kağıt parçası gibi hareket ettirebilmişti.

"Bu gördüğünüz iki kişi krallığa yapılan ihanetten suçludurlar. Üstelik birisi prenses."

Kalabalık yuhlamaya, bir şeyler atmaya başladığında Kylie konuşmaya devam etti.

"Lyrion Prensesi Ellie. Hain Ellie. Şıllık Ellie. Sosyopat Ellie." Kylie sinirle saymaya devam ederken yerde dizlerinin üstünde ki Ellie'ye bir tekme savurdu ve ekledi.

"Ruh ikizimi öldürmeye çalışan Ellie."

Son cümlesiyle kalabalık şaşırırken Titanya'nın ruh ikizi merak edilmeye başlamıştı. Okulda ki tüm öğrenciler de buradaydı. Onlar biliyordu ama dışardan gelenler bilmiyordu.

MÜZİĞE BULANMIŞ BEDENLER (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin