9.BÖLÜM•YEMİN

8.8K 871 154
                                    

Şarkı bittiğinde havada olduğumuzu yeni farkediyordum. Panik yapmaya başlamıştım çünkü nasıl ineceğimi bilmiyordum. Aiden'ın eli belimi sıktığında fısıldadı.

"Şşt ,ben indiricem bizi sakin." Su bizi nazikçe bıraktığın da Aiden'a koala gibi yapıştığımı yeni farkediyordum. Kollarımı hızla geri çektiğim de bu kadar kişinin bizi izlemesi aşırı derece de rahatsız hissettirmişti. Havuzdan çıkmak için ilerliyordum ki Aiden kolumu tutarak durdurdu beni. Ağzından tıslama gibi çıkan cümleleri beni ürkütmüştü.

"Bu halde mi çıkacaksın? Bekle."

Haklıydı aslında. Bu kadar kalabalık varken bu ıslak bikinilerle çıkamazdım. Havadayken su bir şekilde kamufle etmiştir ama şimdi öyle değildi. Ama yine de bu durum neden Aiden'ı rahatsız ediyordu ki?

Aiden sudan çıktığında aptal aptal hâlâ bize bakan kalabalığa bağırmaya başladı.

"Dağılın!" Herkes gitmeye başlarken Aiden geri yanıma döndü ve bana elini uzattı. Bir eline bir ona baktığımda sıkılgan bir tavırla elini salladı. Uzanıp elini tuttuğumda beni çekmiş, havuzdan çıkarmıştı. Rüzgârla beraber titremeye başladığım da derin bir nefes vermiş ve elini bizden uzakta olan elbiseye doğru uzatmıştı. Elbise yerden yükselerek Aiden'ın eline geldiğinde bu çocuğa ne kadar şaşıracağımı bende bilmiyordum.

"Kendim giyer-,"diyemeden elbiseyi başımdan geçirmişti.Homurdanarak kollarımı da geçirdiğimde bana 'sus' bakışları atıyordu. Elbisenin eteğini bıraktığında bileğime kadar inen elbise bacaklarımda yerini almıştı.

Uzaktan kalp yapan Mario'ya gözlerim kaydığında sinirle dişlerimi sıkmıştım. Asıl komik olan Theo ve Kylie'nin de ona katılmasıydı. Utançla tekrardan Aiden'a döndüğümde benim baktığım yere bakacaktı ki iki elimle kafasını tutup durdurdum.

Ne yaptım, ne yaptım dedin?

Gerizekalı Melody.

Aiden şaşkınlıkla bana bakarken arkadaşlarıma içimden bir güzel sövüyordum.

"Ben-,"dedim ne diyeceğimi bilemeyerek"Teşekkür ederim yardımın için."

Ne rica etmiş, ne de gülümsemişti. Düz düz bakıyordu. Odun ya.

"Kafamı neden tutuyorsun?"dedi anlam verememiş gibi. Hızla kafasını ittiğimde de bu sefer fazla ittim sanırım.

"Melody." Dişlerinin arasından çıkan adımı duyunca ne kadar dövecek gibi söylesede adımın ağzına ne kadar yakıştığını düşündüm. Yok, yok durum iyi değil. Ben gittikçe aptallaşıyorum.

"Gerçekten pardon. Çok özür dil-" Arkada Theo'yu öpen bize doğru dudağını büzen Mario'yu görünce artık sinirlerim tepeme çıkmıştı.

"Siz. Bittiniz !" Bağırarak söylediğim cümlenin ardından onlara doğru koşmaya başlamıştım. Aiden'ın arkamdan deli olduğumu düşündüğüne eminim.

"Kaçın çabuk. Yer bu bizi." Mario diğerlerini beklemeden koşmaya başladığın da Kylie ve Theo da paniklemiş, koşmaya başlamıştı. Normal. Biri benimde üzerime deli danalar gibi koşsa bende korkar kaçardım.

"Melody bak ben tamamen suçsuzum. Her şey Mario'nun suçuydu." Kylie koşarken kendini aklamaya çalıştığında Theo da ona destek çıkmıştı.

"Sizi pis hainler." Mario da koşarken bağırdığında onların saçını başını yolmak için yakalamaya çalışıyordum ama hepsi çok hızlıydı. Hele Kylie bize ayak uydurmak için yavaş bile koşuyordu.

Birden bire durup arkamı döndüğümde Aiden'ın havuzun orada hâlâ arkamdan baktığını gördüm. Ona el sallayıp şirince sırıttığımda önüme dönmüş ve kovalamaya devam etmiştim. Ama tüm sinirim geçmişti çünkü Aiden ben el salladığımda gülümsemişti. Yani şuan öylesine koşuyordum.

MÜZİĞE BULANMIŞ BEDENLER (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin