12.BÖLÜM•İDAM

8.8K 770 366
                                    

Keyifli okumalar 🖤

~~~

Yazarın Ağzından:

Aiden, yatakta yatan kıza bakarken sinirlenmesine engel olamıyordu. Melody iyileştiği an hepsine bunu ödetecekti.Kapı hızla açıldığında tam bağırmak için arkasını dönmüştü ki Kylie'yi görünce sakinleşmişti. Gözleri hızla Kylie'nin üstünde gezinirken bir yerinde bir hasar mı var mı diye bakmıştı. Ama her zaman ki gibi sağlasağlamdı. Kızarmış gözleri ve dağılmış saçları hariç.
Arkasından Mario ve Theo girdiğinde Aiden'ın kaşları çatılmış, bir yatakta sadece iç çamaşırlarıyla yatan kıza bir de onlara bakmıştı.

"Siz çıkın. Kız çıplak."dedi sertçe. Mario onu hiç takmazken yatağın yanına gelmişti.

"O zaman sende çık. Kusura bakma da arkadaşımı yalnız bırakmam." Mario ona ters bir cevap verirken Aiden ona bir yumruk geçirmek istese de Kylie elini kolunu bağlıyordu. İzin vermezdi böyle bir şeye.

"Kesin kavga etmeyi."Kylie onlara kızarken hızla Aiden'ın yanına gidip ellerini tuttu.

"Aiden söyle lütfen. Kardeşim iyi mi? İyileştirdin mi?"

Aiden, Kylie'nin dediğine şaşırmıştı ama yüz ifadesini korudu. Kylie birine kardeşim diyorsa onu için o kişi canından ötedir. Biliyordu çünkü Kylie ona da kardeşim diyordu.

"Siz gelmeden önce iyileştirdim ama hepsi bitmedi. Çok fazla hasar almış." Söylerken bile sinirleniyor ,ona bunu yapanların bir an önce kellesini almak istiyordu.

"Her şey o eğitmen olacak şerefsiz yüzünden. Sikeyim böyle işi." Mario sinirinden yerinde duramazken küfürler edip duruyor bir ileri bir geri yürüyordu. Bir prens olduğu için küfür etmezdi ancak böyle anlarda kendini tutamıyordu. Aiden, dik dik çocuğa baktı. Odasında atar mı yapıyordu bu?

"Kylie."diye seslendi Aiden. Kylie ona döndüğünde ellerini onun şakaklarına koydu. Kylie, onu ne yapacağını bildiği için izin vermişti.

"Ne yapıyorsun?"dedi Theo kaşlarını çatarken. Aiden onlara sabrının bittiğini gösteren bir bakış attı. Birinin onlara imparatorun oğlu olduğunu hatırlatması gerekiyordu. Bu ikisi Melody ve Kylie'nin arkadaşı olmasa bir saniye bile tahammül etmezdi.

Kylie'ye geri döndüğünde ona güvenliğini belli eder şekilde hafifçe gülümseyen kıza baktı. Kylie, onun için olmayan bir kız kardeş gibiydi. Çok değerli,çok özeldi. Yıllarca yaptıklarının elbet bir sebebi vardı ,belki bir gün öğrenirlerdi. Aiden Kylie'nin beynine girdiğinde olan biten her şeyi Kylie'nin gözünden izlemeye başlamıştı.

Eğitmenin onu ittiğini görünce sinirden deliye dönmüştü. O sırada onları izleyen Mario ve Theo gökyüzünde deli gibi çakan şimşeklerle pencereden dışarıya bakıyordu.

"Ben yapmıyorum."dedi Mario Aiden'ı gösterirken."O yapıyor."

O sırada Aiden, Melody'nin göğsüne saplanan buzdan mızrağı görüyordu. Kızı o şekilde görünce neden o kadar rahatsız etmişti bu görüntü onu bilmiyordu. İçinde ki acı ve sinirle Kylie'nin beyninden çıktığında ağlayan Kylie'yi gördü.

"Aiden hissettim acısını. O an hissettiği korku, acı, üzüntü her şeyi kendim yaşamışım gibi hissettim. Çok canını yaktı." Ellerinin tersiyle gözyaşlarını silerken ağlamayı kesmişti. Nefretle ağzından çıkan cümleler Aiden için artık bir emir niteliğindeydi.

"O şıllık Ellie, o eğitmen, bizi tutmaya çalışan herkes. Kaç kişi oldukları umrumda değil. Hepsini bana getir Aiden."

Melody'nin kanlı ellerini tutarken bir yemin gibi mırıldandı.

MÜZİĞE BULANMIŞ BEDENLER (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin