8.BÖLÜM•HAVUZ

9.4K 866 382
                                    

Medya: SHAED-Trampoline

Bol Aiden ve Melody'li bir bölüm oldu. Keyifli okumalar ✴️

~~~

1 AY SONRA

Kalkan da ki o günden sonra  1 ay geçmişti. O zamandan beri hiç oyun olmamıştı. Çünkü Aiden bir süre herkesin bundan uzaklaşması gerektiğini söylemişti. Aiden ve Kylie'nin arası eskisine göre oldukça iyidi. Kylie iki hafta boyunca Sweet'i hiç çağıramamıştı ve Aiden yardım etmese bir süre daha çağıramayacağına emindim. Aiden'ın bana olan yaklaşımı ise...

Garipti.

Bazen durduk yere bana sinirleniyor, bazen de iyi davranıyordu. İyiden kastım da beni terslememesiydi. Tam bir soğuk nevaleydi. İnsanın içine işleyen kırmızı gözleri her saniye benim üzerimdeydi. Ona hem yakın olmak istiyor, hemde istemiyordum. Beni oldukça ürkütüyordu. Ve bu hallerimle eğleniyor, bilerek daha fazla üstüme geliyordu.

Kylie ve aramız da ki bağa gelince o bize tamamen bir sürpriz olmuştu. Kylie ile o günden sonra çok daha yakın olmuş, kardeş gibi görmeye başlamıştık birbirimizi. Kylie aklıma geldikçe gülümsemeden edemiyordum. O benim olmayan kız kardeşim gibiydi. O kadar değerliydi ki...

Ah, Tanrım!

Kendimi ifade edemiyorum ama siz anlayın beni. O bağın da bize bir sürü getirisi olmuştu. Ben dövüşebildiğimde anlamıştık bunu. Vücut dayanıklılığım artmış, güçlenmiştim. Son 1 aydır Kylie beni deli gibi çalıştırıyor ,ondan bana yansıyan güçlerini geliştirmem için daha da fazla çalışmam gerektiğini söylüyordu, dövüş sanatlarını öğretiyordu.Tabii, şuan onun çeyreği bile olamam orası ayrı konu.

Kylie de benim gücümün bir yansımasını almıştı. Bunu test etmek için boş bir alan bulmamız gerekmişti. Kylie çığlık attığında ağaçların yaprakları dökülmüştü. Ben çığlık atsam ağaçlar yerinden sökülürdü. İkimizin de birbirimizden aldığı güçler ufaktı ama yine de vardı ve bize artılar getirmişti.

"Ne düşünüyorsun?" Kylie'ye dönük gülümsedim.

"Son 1 ayda olanları." Kylie'nin içine ilk haftalarda ki hüzün çöktüğünde bunu hissetmiştim.

Birbirimizin duygularını hissedebiliyor , bunu anlayabiliyorduk. Bu durum harikaydı.

"Hey, Kylie hatırlıyor musun ormanda çığlık attığın günü?"dedim kıkırdayarak . Kendimi yatakta geriye atarken ellerimi ensemin altına almıştım. O da gülmeye başladığında ikimizin da aklıma aynı anın geldiğini anlamıştım.

Çığlık attıktan sonra yapraklarının döküldüğünü görünce 'Aman Tanrım! Aman Tanrım!' diye bağırarak koşmaya başlamış daha fazla yaprağın dökülmesine sebep olmuştu. Çok heyecanlanmıştı ve bu hali çok sevimliydi. Onu ağaçlara zarar verdiğini söyleyerek zar zor durduğumda elimle ağzını kapatmak zorunda kalmıştım. Bıraksam çığlık atmaya devam edecekti.

"Ama çok güzeldi."dedi gülerken. Onu kafamla onaylarken birbiriyle uğraşan Sweet ve Mimi'ye kaydı gözlerim. Mimi sürekli Sweet'in burnuna konuyor, onu deli ediyordu. Oldukça iyi anlaşmışlardı. Belki de Kylie ve benim aramda ki bağdan kaynaklıdır.

"Ah,"dedi Kylie inler gibi."Dersler var ya hiç gitmek istemiyorum."

Bende sıkıntıyla oflayarak yataktan kalktığımda dolabı açarak yüzme dersi için olan kıyafetlerimi aldığımda Kylie arkadan uyardı.

"Hemen bırak o neneler için olan çirkin şeyi. Sana verdiğim bikiniyi giyiyorsun."

Gözlerimi devirirken onun dediği bikiniyi aldım. Zaferle gülümsediğinde ona dil çılardım. Banyoya doğru ilerlediğim de Kylie de bana gülerek kendi dolabına doğru gidiyordu. Yüzme eğitmenimiz Bayan Rose olabildiğince az 'kumaş' giymemiz konusunda oldukça ısrarcıydı.
Sesimle suya hükmedebilmem için önce suyu hissetmem gerektiğini sürekli vurguluyordu.

MÜZİĞE BULANMIŞ BEDENLER (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin