13| tanımlanamayan güç

5.2K 749 736
                                    

selamlar burjuvalarim, watty camiasinin en guzide kitabi black swanin yeni bolumune hos geldiniz🤝

bs bebek gibi buyuyor, sonunda siyah kugumuz 30k oldu hepinize desteginiz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz🛐

ama size kirginim birazcik biri gecen bolumun yorumlarına yazmis yb ne sıklıkla geliyor diye bir diger user da demis ki gelmiyor (1 dakika guldum araliksiz neyse) ask olsun arkadaslar alt tarafi 4 ayCİK beklettim sizi😔

ĞQJFÜQJYÜQKYWÜYKWÜYÖQÜ tm saka bi yana ozur dilerim bu benim sorumsuzlugum cok usengec bi insan oldugum icin asiri asiri asiri agir yaziyorum bu yuzden cok uzun suruyo bir de dikkatim cabuk dagildigi icin hemen ne yazdigimi unutup baska ise geciyorum ama dikkat etmeye calisacagim artik👌

bu arada ilk bolumlere gittim de cok ciddi konusuyormusum yazar notlarinda, boyle minnos minnos falan ama ozum bu arkadaslar sizinle daha tasak modda konusma karari aldim instagramimi takip edenler bilir nasil biri oldugumu ha lafi gecmisken TAKİP EDER MİSİNİZ İNSTAGRAMİMİ LAN😡 (taetaesrules)

aylardir bahsettigim ficim mechanics de sonunda geldi bi sans verirseniz cok sevinirim profilimden bulabilirsiniz🧚‍♀️

YORUM YAPAR MİSİNİZ RİCA ETSEM😔

hepinizi seviyorum, iyi okumalar!

•••

"Ders ne sence?"

Jimin'in sorusuyla omuz silktim ve geriye yaslandım. İlk dersimizin ne olduğunu açıkçası merak ediyordum ama bu merakımı dışarı yansıtamayacak kadar üşengeçtim. Bir taraftan da aklım Jungkook'la yaptığımız anlaşmadaydı. Daha yeni tanışıyorduk ve Jungkook hakkındaki ilk izlenimlerim pek iç açıcı değildi doğrusu. Kabul, çok yakışıklı bir çocuktu, tam benim tipimdi. Sırf sinirimden onu göz ardı etmiş olabilirdim ama saklanamayacak bir çekiciliğe sahipti. Yine de bana olan davranışları konusunda çok ikilemdeydim. Göz yaşartıcı bir performans sergiliyordu beni tavlayabilmek için. Gerçi amacı beni tavlamak mıydı ondan bile emin değildim. Ben Jungkook'un benimle zorbalık yaparak uğraşmasını beklerken, o tamamen vaktini beni etkilemeye çalışmakla harcıyordu. Jungkook'un av felsefesi daha farklı işliyordu sanırım.

Anlaşmamızın ne gibi sonuçlar doğuracağını düşünmeye çalışıyordum. Jungkook'u henüz analiz edememiştim. Yani neler yapabileceği hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu. Bu yüzden akışına bırakacaktım. Dün olanları kafamda tarttığımda gerçekten onu inatla reddederek çok yorulduğumu fark etmiştim. Boşvermenin en doğrusu olduğunu düşünüyordum bu yüzden.

Öte yandan bu konuda gergindim de. Jungkook'un beni etkileyebilmesi elbette çok mümkündü çünkü dediğim gibi, ideal tipimdi, ki zaten ben Shadow'da çok fazla flört edinmiş bir insandım yani buna normalde asla karşı çıkmaz ve aynı şekilde ona karşılık verirdim. Fakat Jungkook farklıydı, bana güven vermiyordu, benden bir günde hoşlanacak hali yoktu, yani büyük ihtimal benimle dalga geçiyordu. Ona yüz vermememin en büyük sebebi de buydu. Ne düşündüğünü bilmemek beni ikileme sokuyordu.

"Pşşt, babacığını mı düşünüyorsun güzellik? Daldın bakıyorum."

Kulağıma fısıldanan sözler beni daldığım düşüncelerden çekerken kaşlarımı çatmış ve yanımdaki Jimin'e bakmıştım. Arsız arsız sırıtıyordu, Jungkook'u benden daha çabuk benimsemişti resmen. Gözlerimi devirdim bu dediğiyle. "Aynen, acaba altında kıvranırken ona nasıl hitap etsem diye düşünüyordum." dedim alay kokan sesimle. Tamamen dalga geçiyordum aslında, ama sanırım Jimin'in hiç şakası yoktu. Ağzını kocaman açtı. "Hasiktir!" diye bağırdı ve sınıftaki gürültünün dinmesini ve bakışların bize dönmesini sağladı.

BLACK SWAN | tkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin