3.0

91 7 40
                                    

Uzun bir bölüm oldu, bu yüzden de ne zaman bölüm yazarım bilmiyorum neksksks

SAMET'TEN

Sarp ile Adem'le birlikte dönerciye doğru yürürken bir yandan da Adem'in aşk hayatını hakkında konuşuyorduk. 

"Rüveyda, güzel kızdır bebeğim. Huyundan git, sen bir adım atarsan o da bir adım atar. " 

Sarp'ın tavsiyesi üzerine Adem'in kahkahasını duydum, Rüveyda'dan hoşlanıyordu ve aralarındaki bağıyı güçlendirmek istemesini anlıyordum fakat ona tavsiye veremeyecek kadar tecrübesizdim.

"Samet oğlum anlatsana biraz. Özüm'le nasıl gidiyor?"

Adem'in sorusu ile yanaklarımın kızarması bir oldu, Özüm'le yaşadığım yakınlık onlarında dikkatini çekmiş olmalıydı ki ikide bir Özüm'le yaşadığım yakınlığı soruyorlardı.

"Normal ya, her zamanki gibi."

Adem ile Sarp'ın birbirlerine bakıp gülmeye başladılar, bunlar neden gülüyordular ki? 

"Ne gülüyorsunuz be?" diye sinirle sorunca Sarp ve Adem'in tekrardan birbirlerini bakıp gülmelerini bitirmeyi çalıştıklarını gördüm, çok sinir bozucu bir şeydi. 

"Canım kankam, artık Özüm'e güvendiğini görüyoruz ve ondan hoşladığını bir nevi kabul etmiş oluyorsun." 

Sarp'ın sözleri ile birlikte ürperdim, cidden Özüm'den hoşlanıyor muydum? Aklıma Özüm'ü gördüğüm rüya geldi, Sarp'a rüyama anlattığımda Özüm'den hoşlandığımı söyleyip durmuştu fakat kabul etmemiştim. Aradan birkaç ay geçmiş ve Özüm'e olan hislerim değişmiş miydi?

Özüm'le geçirdiğim o gün onunla yakınlaşmamı sağlamıştı, ondan hastalığımdan bahsetmiştim ve bu olaydan sonra ona tamamıyla güvenmiştim fakat yine de birine söyleyip söylemediğine dair hiçbir fikrim yoktu, zaten öyle bir şey olursa asla onunla konuşmazdım.

"Özüm güzel biri, bir o kadar da güler yüzlü fakat ondan hoşlanıyor muyum bilmiyorum canım kankalarım." dediğimde Sarp ilk başta bana bakıp gülümsedi sonra Adem'e bakıp "Samet evde de böyleydi, ona ne zaman Özüm'den hoşlandığını söylesem bana kızıp öyle bir şey yok derdi ama ben adamın gözünden anlarım. Özüm zaten çok güzel ve bir o kadar da alımlı biri ve..." 

Sarp'ın sözünü tamamlamasına izin vermedim, o nasıl bunu derdi? 

"Ne alımlısı ne güzeli, hiçte güzel değil ve bir o kadar da alımlı değil. Hem Özüm'e nasıl öyle dersin hayatında Ece var bir kere, lütfen biricik sevgilin Ece'ye öyle şeyler de. Özüm'e o tarz şeyler demezsen sevinirim." dediğimde Sarp'ın benden böyle bir tepki vereceğini düşünemediği için şaşkınlıkla bana baktı. 

"Kanka Özüm'ü benden de kıskanmasın ya, hem cümlemi bitirmemi izin bile vermedin. Özüm senden hoşlanıyor, sende Özüm'den hem hoşlanıyor hem de kıskanıyorsun." 

Sarp'tan kıskanmam saçmaydı ve bunun farkındaydım, utanarak Sarp'tan özür diledim. "Önemli değil canım, alt tarafı Özüm'ü benden kıskandın. Bunun farkındasındır Samet'cim." dediğinde gözlerimi devirdim. 

"Artık bu dönerci nerede ya? Açlıktan ölüyorum." diye mızmızladıığımda Adem işaret parmağı ile tam karşımızı gösterdi. "Orada dönerci. Sarp, Samet'in üzerine gitme bir bakmışsın tekrardan kıskanır." 

Bizim Hikayemiz ŞER//SOKOWhere stories live. Discover now