10. Večeře

78 5 0
                                    

Bylo asi 10 hodin ráno. Rozhodla jsem vstát z postele a jít se vysprchovat. Moc se těším na jejich reakce. Jakmile jsem se vsprchovala šla jsem se obléknout do mého klasického oblečení. Vyšla jsem z pokoje a rychlou chůzi jsem došla ke klubovně. Nikdo tam nebyl. Tak jsem si šla udělat tousty. Tousty byli hotový a sedla jsem si na gauč kde jsem své tousty spořádala. Očividně všichni spí dlouho. Do místnosti vešel naštvaný Steve který měl růžové vlasy. Začala jsem se smát.
,, Tak tohle jsem nečekal! "křikl na mě ale já to neslyšela protože jsem byla na zemi a umírala jsem smíchem.
,, Tu barvu jsem vybírala z těch nejlepších"
,, Jak to myslíš?! " nechápal naštvaný Steve.
,, Já jsem totiž vybrala barvu která má vydržet 2 měsíce!" a začala jsem se zase řechtat jak debil. Steve podle mě chtěl radši vybuchnout než vidět sám sebe na misi s růžovýma vlasama. Přestala jsem se smát a postavila jsem se na nohy. Do místnosti najednou přišel další člen posádky. Byl to u mě nejobávanější člověk. Já se Stevem jsme se začali oba dva řechtat natolik že to musel slyšet každý kdo byl v tomhle paneláku. Clint však pořád nechápal.
,, Radši se ne koukej do zrcadla " co by Clint neudělal kouknul se do zrcadla. Teď doslova vypadal jako troll. Radši jsem se přestala smát a začala jsem utíkat, protože když jsem viděla Clintův naštvaný výraz tak to by se zděsil i pennywais. Pak jsem se zastavila a otočila jsem se protože jsem cítila někoho pohled na mě. Oh No. Byl to Stark. Naštěstí nevěděl co se děje a taky zatím nevěděl co jsem mu udělala.
,, Dobré ráno " řekl mi s úsměvem a já se začala zase řechtat. Protože za Tonym byl namalovaný Bruce.
,, Kanadská noc nebo Apríl?" začali jsme se teď řechtat oba dva a Bruce jenom nechápal co se děje.
,, Co kdyby jsme se stavili v klubovně? "
,, A co tam? " optal se Stark.
,, Zábava a tvoje donuty"
,, Tak na co čekáte? " šli jsme rychlím krokem do klubovny kde už nikdo nebyl. Clint a Steve buď odešli nebo se schovali.
,, Tady jsou ty donuty a pošmakuj si"
,, Můžu si dát taky? " zeptal se Benner Starka. Tony kývnul.
Jdu do tělocvičny, a nezapomeňte se podívat na Buckyho jak tam spinká" ještě než jsem odešla řekla jsem Jarvisovi.
,, Jarvisi? "
,, Přejete si?"
,, Foť tu všechny a natoč je pak mi to pošli "mrkla jsem do neznáma. Jarvisi očividně pochopil a vše připravil. Zaskočila jsem ještě do mého pokoje kde jsem si vzala boty na balet. Oblečení jsem si nechala až na moje vlasy ty jsem si dala do volného drdolu. Mám chuť to vzít po schodech ale zároveň chci jít výtahem. Udělám to takhle dolů po schodech nahoru ve výtahu. Speedim si to jen tak po schodech a najednout slyším výstřely. Zastavila jsem se a otočila jsem se odkud pocházeli výstřely. Uf bylo to od střelnice tak dobrý. Pokračovala jsem dál po schodech. Tělocvična. Vešla jsem. Nikdo tu nebyl. Lépe pro mě. Ještě asi nevíte že mám ráda tanec. Už určitě chápete. Uviděla jsem zvláštní dveře. Přišla jsem blíž k zvláštním dveřím a otevřela je.
,, WOW" byla to taneční parketa se zrcadly a světly. Bylo to nádherný. Dokonce velký repráky a rádio. Schválně jestli je tady Jarvis.
,,Jarvisi?"
,,Ano jsem i tady potřebujete něco?"
,, Pusť tam nějakou klidnou melodii"
,, Jistě " Jarvis pustil pomalou hudbu a já začala tančit. Můj nejoblíbenější druh tance bylo tango, stepování a nebo balet. Nemám spolupachatele a stepovát se mi nechce takže dneska balet. Nejdříve jsem se rozcvičovala. Hlava, ruce, trup a nakonec nejdůležitější nohy. Postavila jsem se na špičky zavřela jsem oči a začala jsem tančit. Občas když jsem byla blízko stěny tak se mě ujali lilinky a jakoby mě ochránily abych se nebouchla. Dohrála písnička a já poprosila o moji oblíbenou. "Outside slowed" slowed protože abych stíhala.

××××××××××

Byla jsem už unavená a hladová zároveň. Někdo začal tleskat. Otevřela jsem oči a zamnou stály Wanda se Stevem a Buckym. Usmála jsem se a snažila jsem se zadržet smích. Steve měl pořád růžové vlasy, Wanda na sobě neměla co Clint asi si to smyla, a ta růžová na ni nejde vidět jak má takový spíš do zrzava vlasy. Bucky má pořád na ruce hello kitty.
,, Jak ses vyspal? " koukla jsem s pobaveným úsměvem na Buckyho.
,, Ty mi zase vysvětli kde bereš ty nápady"
,, Přišli jsme ti říct že je společná večeře "
,, Tak to se převelice těším a ty se na mě nezlobíš? "
,, Před hodinou to vztřebala" odvětil Steve. Všichni jsme se minimálně usmáli.
,, Byla jsi tady pět hodin "
,, Tak to ti nevěřím"
,, Tak nevěř "
,, Budu ti věřit ale když si se mnou zatancuješ" Bucky trochu zčervenal. Steve na něho pohlédl.
,, Co budeme tančit "
,, Co třeba tango? Ne ne ne počkej co kdyby jsi zkusil balet?"
,, A sakra! Tak to nedopadne dobře "
,, Dáte si to až po večeři" Wanda je skoro jak moje matka. Protočila jsem očima. Právě jsem si uvědomila že jsem přišla v baletkách. Usmála jsem se a vyběhla ze dveří do výtahu. Hned za mnou byla Wanda, Steve a Bucky si něco povídali takže byli pomalejší.
,, Dělej pojď ke mě! " křikla jsem na Wandu a ta pochopila. Zalezli jsme do výtahu.
,, Mějte se kluci" zamávala jsem s Wandou těsně před zavřením výtahu.
,, To si že mě děláte SRANDUUU! " Steve tam nestihnu dát ruku. Steve se otočil na Buckyho který se zchrbil, pověsil hlavu a začal šlapat po schodech. K Buckymu se musel přidat i Steve začali šlapat.

Vážně vážně vážně moc moc moc se omlouvám (vy víte za co)
926 slov

✬ Mery Carvi ✬ (Avengers FF)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora