9. Ale Teď Vážně

86 5 0
                                    

Dojedla jsem kebab a rozhodla se jít nakoupit. Šla jsem nakoupit kvůli aprílu. Můj plán.

Uvaříme Tonymu mňamózní donuty+namaluju mu na ten jeho obleček spongeboba.
Brucovi radši udělám jenom knírka až bude spát.
Clintovi nageluju vlasy tak že budou jako kámen a udělám mu special účes + dám mu do sprchy růžovou barvu.
Natasha až odejte na misi vybavím ji pokoj různýma Starkovo fotkama a do pasty na zuby ji dám zelený barvivo.
Stevovi uděláme taky růžový vlasy a na štít mu nakreslim Patrika ze spongeboba.
Buckymu nakreslim na ruku hello kitty a tajně večer mu dám do rádia 10 hodinový hello kitty vyzvánění.
A Wandě udělám to stejný co Clintovi.
A Thorovi dám psi šampon a obarvym mu taky tu pastu.

Můj seznam byl dokončen a šla jsem nakupovat potřebné věci. Ještě mě napadlo že bych udělala ještě jeden dáreček pro všechny ale to udělám až potom. Oblékla jsem si :

Zbalila jsem si do vaku jediný prachy co mám mobil a mohla jsem vyrazit

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Zbalila jsem si do vaku jediný prachy co mám mobil a mohla jsem vyrazit. Cestou jsem potkala Clinta.
,, Jedu nakupovat když tak brnkni ostatním "
,, OK když už kup shawarnu" usmál se na mě ale to už já jsem byla venku. Krásný čistý vzduch. Lilinky se maskovali a já šla vstříc dobrodružství. Někam jsem došla a uviděla taxík. Mávala jsem na něj jak debil a on stejně odjel dál. Hazl. Pak jsem uviděla další taxík a on už rovnou přijel ke mě. Řekla jsem mu kam chci jet a on vyjel. Dojeli jsme k velkýmu obchodu s potravinami. Hned vedle byla drogerie. Zaplatila jsem mu a vešla jsem do obchodu a začala kupovat ingredience.

××××××××

Po nakupování jsem měla asi čtyři tašky i z drogerie. Plus jsem šla rovnou do shawarny kde jsem koupila ještě dvě tašky protože jak je znám určitě se o to poperou. Zastavila jsem si taxík a jela zpátky do Stark Toweru. Dojeli jsme já mu zaplatila a vešla do Toweru. Naštěstí je až zítra apríl takže to stihnu připravit šla jsem rovnou do klubovny kde byli všichni.
,, Wohouu, Čau všichni nesu shawarnu! " vykřikla jsme na všechny a položila jsem tašky se shawarnou na stůl.
,, Hohoho že by letní santa?" ozval se Stark.
,, WOW!" vykřikla zase Natasha a pustila se do jídla. Já jsem mezitím odešla si dát věci do pokoje. Kde jsem se převlékla do normálního co nosím vždycky. A šla zpátky do klubovny. Cestou jsem slyšela smích a tak jsem běžela rychlostí světla a bych to stihla. Když jsem doběhla stihla jsem akorát prt. Protože Clint najednou udělal jako nic a Natasha taky. Šla jsem blíž a vzala jsem Stevovo rýži a hodila jsem ji po Clintovi a Natashe. Chudák Steve na mě smutně koukal. A ostatní se jenom smáli. Bucky se popadl dokonce za břicho s Tonym. A spadla a dusila jsem se smíchem. Thor šel na záchod a vypadalo jako kdyby mu nechutnala rýže. Ty jejich vírazi byli neskutečný naštěstí to jarvis natáčel takže nějaká památka bude . Vstala jsem že země Clint s Nat už byli na nohách a chtěli mě zfackovat co nejvíc to šlo ale bylo pozdě. Moje kytičky je svazali a dali na pohovku takže se vlastně skoro nic nestalo. Šla jsem ke Steveovi který vypadal jako kdyby měl deprese z té rýže a podala jsem mu novou. Najednou se mu rozzářili oči jako kdyby viděl boha tady když nepočítáme thora. Sedla jsem si a vzala si zbytky shawarny. Poslední  dobou jsem se zlepšila v jídle protože jsem snědla všechny zbytky jenom já a to jich bylo hodně. Konečně jsme si začali normálně povídat. Clinta a Nat jsem pustila.

××××××

Celou dobu jsme si povídali až jsme tam byli jen tři. Já Clint a Stark. Musela jsem počkat až odejdou abych měla začít vařit donuty. Po dlouhé době bylo jedenáct večer a kluci usli na pohovce.
,, Vy jste tak roztomilí když spíte "řekla jsem si spíš pro sebe. Roztahla jsem ruce vyčarovala jsem kytky který je vzali a společně jsem je rozdala jak santa dárky do jejich pokojů. Když jsem je odnesla šla jsem uvarit ty donuty. Já však jenom doufám aby to nevybuchlo tady.

××××××

Sice bordel jak v tanku ale jinak se mi povedly. Nakonec jsem dala do donutů chilli a dala jsem je do krabičky aby vydrželi. Šla jsem do pokoje a tam vyndala všechny věci na moje překvápka. Nejdřív jsem šla k Brucovi. Ten spal jak zabitej. Vzal jsem těžce smazatelnou fixu a nakreslila jsem mu velký obočí s knírkem a na čelo mu napsala "by Mery" a smějící se emoji. Teď jsem šla ke Starkovi. Vzala jsem to přes můj pokoj kde jsem si vzala barvičky. Došla jsem ke Starkovi a tým mu nabarvila jeho obleček. Hotovo. Teď jdu ke Clintovi. To bude trošku těžší protože musím nagelovat vlasy. Udělám z něho trolla takže vlasy nahoru. Výborně. Šla jsem do sprchy a tam mu dala růžovou barvu. Teď je směr Steve. Do sprchy jsem mu dala růžovou barvu. Štít jsem našla vedle jeho postele. Domalovala jsem svůj portrét a ještě jsem se tam podepsala. Teď je na řadě Bucky. Na jeho jsem nakreslila hello kitty a nahlas jsem mu pustila hello kitty vyzvánění. Samozřejmě nesměl chybět podpis na ruce. Nakonec jsem šla k Wandě. Udělala jsem to samý co Clintovi. Zabýval už jenom Thor. U něho to proběhlo rychle a bez chyby.
,,MISION COMPLETE" řekla jsem si a šla k sobě do pokoje kde jsem tvrdě usnula.

"Muhaha "teď to utnu ale těš te se. Zajímá vás jak to dopadne? Omlouvám se za zpoždění.tak čůůůůs.
885 slov

✬ Mery Carvi ✬ (Avengers FF)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ