2. Krádež

156 12 0
                                    

Po 56 dnech jsem se do toho domku zamilovala. Zvykla jsem si a snažila jsem se zapomenout na rodinu protože pak bych byla ve stresu a to bych nepřežila. Dnes jsem rozhodla že prozkoumat okolí, protože jsem našla ztracenou mapu vydala jsem se do město nebo aspoň poblíž. Vzala jsem si sebou svoje oblečení baterku kterou jsem taky našla a nějaké jídlo. Pokud jsem šla dobře tak jsem nejdřív šla lesem. Nic zajímavého.

××××××××

Došla jsem konečně k městu. Kolem mě jezdili auta a autobusy, co jsem už zjistila je, že moje lilinky se můžou zamaskovat do mých vlasů. Tak jsem to udělala aby jsem se neprozradila. Podle mě kdybych se prozradila byla bych za nestvůru a to já nechci. Potřebuji prohledat jeden dům, protože právě na něčem pracuji. Našla jsem to. Vypadalo že tam nikdo není. Nakonec byla opuštěná.,, Oh, YES. "řekla jsem našla jsem co jsem hledala. Ještě vám to nebudu prozrazovat.
Když jsem se otočila uviděla jsem černá auta s nějakým znakem orla. ,,Začněte hledat potřebujeme to. Je to nebezpečné "zavelel nějaký černoch. Je tak jsem tam stála uprostřed té budovy.,, Pane někdo tu byl dřív "řekl nějaký mladík,, tak ho najděte" dořekl přísným hlasem a odjel. Ostatní mladíci ve vestách začali hledat.
Najednou mi došlo,, jak to že si mě nevšimli? "přišlo mi to divné ale nemohla jsem přemoci stres.,, Co když mě najdou?!" začala jsem utíkat pryč od města abych se jim ztratila.,, Pane našli jsme pohyb"
,, tak se na něj zaměřte "
,, A sakra!" všimli si mě. Utíkala jsem dál. Konečně toho nechali. Byla jsem údýchaná jako kdybych běžela maraton a to musím říct že mám moc dobrou fyzičku ale zapracovávala jsem na sobě. Došla jsem zpátky ke svému stromku už jsem kradla dřív ale na smetišti. Takže jsem měla skoro všechno na výrobu.

××××××××

Mezitím když jsem se uklidnila šla jsem vyrábět. Popravdě pomalu ani nevím co je ta věc kterou jsem jim ukradla. Ale já ji potřebovala víc než oni.
Potom kdy mi nervy přetýkali, protože mi tam nepasovala jedna součástka a musela jsem ji předělat, šla jsem si lehnout. Začala jsem přemýšlet jak to že mě neviděli? Byla jsem unavená takže jsem moc nepřemýšlel a šla spát.
,, vypadali jako špioni"
,, To snad nemyslíte vážně "okřikla jsem lilinky,, já chcu spát!",, ale notak my si povídáme o tom kdo to byl "řekla lilinka 1.
,,Jo jako"řekla ironicky lilinka 2
,, Rada bych spala takže pokud nechcete abych vás přeřízla svým zbrusunovím nožem tak mě nechte a nelezte mi do hlavy. "dořekla jsem to a nakonec usnula. Lilinka 1 sice pořád přemýšlela ale nelezla mi do hlavy takže to bylo super mohla jsem se pořádně vyspat.

Kde jsem se naučila vyrábět a zacházet s elektronikou ? Proč zrovna masožravý kytky? Měla jsem tolik otázek ale přemýšlela jsem se zavřenýma očima. Stýskalo se mi bráchovi a mámě.
,, Jak vypadal tvůj bratr "zeptala se lilinka 4.,, byl to střelec jak znamení tak i povaha" řekla jsem posmutněle.,, Taky to byl vtipálek, měla jsem ho ráda "stekla mi slza po tváři.,, Já vlastně nevím jestli je pořád naživu"
Já jsem asi zhulena protože jsem spala 5 let takže je mu teď 20 to znamená....,, ON ŽIJE! "vyskočila jsem radosti ale zase jsem radši usnula,, dobrou holky" řekla jsem lilinkám a tvrdě a radostně znovu a zas usnula.
,, Jsem to ale chytrolín" ještě jsem si řekla pro sebe.

✬ Mery Carvi ✬ (Avengers FF)Where stories live. Discover now