8. Muhaha

83 5 0
                                    

Ani jsem si včera nevzpoměla že za dva dny je apríl. Když jsem vstala šla jsem se vysprchovat a udělat ranní hygienu. Vlasy jsem  si nechala rozpuštěné jako vždycky. Vzala jsem si na sebe černou bezramínkovou podprsenku a černý kraťasy. Mám hlad jako vlk a tak jsem šla do jídelny alá klubovny.
,, Jo a do sprchy ji tam dáme růžový gel že bude mít růžový vlasy " někdo tam zašeptal a já poznala že to byl Stark asi na mě něco připravovali s Clintem a Stevem. A to bych to na Steve nikdy netipla.
,, Takže na mě bude atentát?"
,, Kdy jsi přišla? "zeptal se Clint.
,, Teď. A vy jste se mě nevšimli takže nějaký atentát připravujete" řekla jsem na jeden nádech.
,, Tak a máme po srandě" odešel Stark do kuchyně.
,, Pokud to nemělo být na mě pomůžu vám, nebo víte co radši budu dělat že jsem to neslyšela " odešla jsem taky do kuchyně kde zrovna Tony otevřel skříňku a vyndal donuty. MŇAM ještě s nutellou. Došla jsem k Tonymu a vzala mu celou krabičku otočila se a lilinka 2 mu řekla do ucha.
,, Dík"
,, To snad nemyslíš vážně to jsou moje donuty!!! "  začala jsem utíkat k pokoji a Tony za mnou.
,, Sakra!" už byl skoro u mě ale já  jsem byla rychlejší a zalezla jsem do pokoje kde jsem se i zamkla. Přes dveře jsem ještě zakřičela.
,, Muhahaha moje donuty!!"
,, Ty jseš potvora a nemyslily jsi že až vylezeš z toho pokoje budeš živá!!! " zakřičel a potom odešel. Snědla jsem všechny donuty a tajně vešla ven. Směr tělocvična přece jenom musím ty donuty vysporotvat ať má krásná postava zůstane tak krásná. Vykašlala jsem se na výtah a šla po schodech. Byla jsem jak blesk. Už jsem byla dole a uviděla jsem Starka.
,, Sakra! To snad nemyslí vážně! Už jsem pochopila když jde o donuty " počkala jsem si na pravou chvíli a zdrchla jsme co nejrychleji jsem mohla do tělocvičny. Stark si mě sice všimnul ale asi si myslel že jsem někdo jiný takže mě nechal být. V tělocvičně byla Wanda a Natasha. Bojovali proti sobě. Já jsem šla na běhací pás.
,, Zdar" pozdravil jsem je ale ony na mě ani nemrkly museli se soustředit.
,, Holky, kluci připravují nějaký atentát na zítřek takže bacha na sprchu " tentokrát už zareagovali. Wanda se na mě koukla a kývla hlavou. Natasha využila příležitosti a skočila na Wandu. Já jsem začala běhat. Nejdřív jsem vlastně chodila a potom zrychlovala až do sprintu.

×××××××××

Když jsem přestala běhat šla jsem se napít. Ani jsem si nevšimla že holky odešli a že přišel Steve a Bucky. Steve začal boxovat do pytle a Bucky si vzal na starost činky.
,, Čau kluci mám chuť si zabojovat nejde někdo? "
,, Klidně půjdu" řekl Steve a přišel ke mě.
,, Dáme si na tři body "
,, Dobře, ale budu tě šetřit"
,, Srabe"
,, Dobře už tě nešetřím"
,, Bucky startuj"
,, TŘI DVA JEDNA TEĎ! " odstartoval a my se začali prát. První zaútočil Steve. Vrhl se na mě ale já mu to vykryla a sedla si na jeho krk a protocili jsme se spolu. Začal se dusit. Když mě dvakrát poplácá po stehni vzdá to ale on se nenzdával. Nakonec mi došla síla a rozevřel pouto mích noh a jeho krku. Rozdýchával to docela dlouho. Tak jsem se na něho vrhla. Skočila po něm a dala mu loktem do zad. On spadnul přetočit se a vrátil mi to. Dal mi ruce za záda. Už jsem nemohla nic dělat.
,, 1 bod pro Steva" ozval se Bucky který se na nás díval jak na vrahy.
,, TŘI DVA JEDNA TEĎ!! " zavelel Bucky. Tentokrát jsem začala já s útokem. Běžela jsem k němu chtěl mi dát pěstí ale já jsem mu stihla pokopnout nohy a praštit ho kolenem do břicha. Kolenem jsem si mu sedla na krk takže kdyby se pohnul zlomila by jsem mu vaz.
,, 1 bod pro Mery" vzala jsem od Steva který vypadal unavený ale to se mi jenom zdálo.
,, TŘI DVA JEDNA TEĎ!! " Skoro zakřičel a my se vrhly do boje. Teď jsem šli naráz proti sobě. Skočil po mě dal mi pěsti do břicha a druhou ránu jsem vykryla. Skočila jsem pod něj podkopla mu nohy a dala mu pěstí. On však pochopil co dělám takže se otočil nadhodil mě a dál udělal to stejný. Teď jsem pochopila zase já takže jsem na něj skočila a začala mu loktem mlátit hlavu a zároveň škrtit nohou. Spadnuli jsme na zem. Nejdřív byl v poho ale potom to vzdal.
,, Vyhrála Mery! " potřásla jsem si s kapitánem rukou.
,, Díky tohle jsem potřebovala" udělala jsem jakože odcházím otočila jsem se a skočila po něm na koníčka.
,, Koníček! " zakřičela jsem a Steve se na mě nechápavě podíval, Bucky se k tomu ještě zasmál.
,, Mám na to právo takže jedeme koníčku!" tak jsme šli směrem ke klubovně. Po chodbách jsem začala mávat jakože jsem slavná a Bucky šel jak nějaká gorila vedle Steva na kterým jsem byla já .

×××××××

Došli jsme ke klubovně kde byli všichni.
,, Čau všichni! určitě mi závidíte mého koně" všichni se začali smát jedinej Tony se nesmál. Slezla jsem z mého koně.
,, Dostaneš slámu a vodu. Jaký chceš box svůj pokoj nebo vězení? " Steve však jenom protočil očima a šel si sednout k Wandě. Když se Steve usadil na svůj trůn přišel ke mě Tony.
,, Kde jsou moje donuty?!"
,, Promiň donuty jsou vyprodané, nebojte se zákazníku dovezeme co nejrychleji dovedeme nejdřív budou asi zítra " mám plán na apríl na Starka.
,, Takže chceš zabít teď nebo si mám počkat na tvoje "úžasný " donuty?"
,, Ano ty počkat až donuty být hotovy" řekla jsem s přízvukem Číňana. Stark byl tolik v depresích že odešel do pokoje. Šla jsem si sednout. Sedla jsem si vedle Clinta.
,, Dáš si taky keba-?" nestihla to doříct.
,, Dej to sem mám na to právo " vytrhl jsem ji to z ruky a Natasha jen zvedla obočí a hned pochopila.
,, S kým jsi bojovala? "
,, He Stevenoslavem" odpověděla jsem s plnou pusou.

Nevím proč ale chci to tady utnout 🤔😂😘tak se mějte hezky.

✬ Mery Carvi ✬ (Avengers FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat