3. Shield

146 12 0
                                    

,, Auu!"najednou jsem dostala facku abych se probudila,, kdo jste?!" křikla jsem po hlapovi s páskou přes oko.,, Proč prohledáváte můj dům?! "ztratila jsem nervy a zároveň jsem byla totálně mimo.,, Já jsem Nick Fury a ty půjdeš se mnou!"
,, proč co jsem udělala?! jak jste mě našli?! "Fury očividně nemá náladu na vysvětlování a střelil mě uspávací pistolí.

×××××××

,, Kde to jsem?!" mám tolik otázek ale nikdo mi neodpoví. Byla jsem v nějaké místnosti která vypadal jako výslechová. Za sklem se dívali dva muži a jedna žena plus dvě gorili co mě hlídali abych nezdrhla.,, Jo jasně chápu chcete mě vyslechnout ale k nevím čemu."
,, Jak se jmenuješ?" zeptal se blonďák za oknem.
,, Mery, Mery Bartnová"
,, Proč jsem tady co jsem provedla?" zeptala jsem se neobvyklím klidným hlasem. S lidmi jsem už jako malá uměla vycházet sice jsem vyšla ze cviku ale to je jedno.,, Jo, aha už jsem pochopila vy chcete ten rudý kámen"
,, To taky ale my chceme tebe. "
,, Na co potřebuješ ten kámen?"
,, Na co mě vy potřebujete? "yes. Vytvořil se mi úsměv na tváři. Dlouho jsem nikoho neodpálkovala. Blonďákovi cukali koutky. Povedlo se.
Pak přišel ke mě do místnosti ten pirát kterých už jsem viděla.,, Ahoj Fury proč pak, mě potřebuješ? " řekla jsem jakože smutným ale zároveň arogantním hlasem.
,, Ráda bych věděla jak jste mě našli?"
,, Našli jsme tě díky... "
Přístrojum které vlastníte pardon že jsem se vás zeptala když to vlastně vím"
.,, Nebojte už jsem si vás okoukla, jen mi trochu trvalo" řekla jsem s úsměvem.
Věděla jsem kdo to je, ale bavilo mě si hrát na blbečka.
,, Víte ona je velmi geniální "řekla ironický nahlas lilinka 4.
,, Teď máte spoustu otázek že ano?" řekla jsem a zvedla obočí.
,, Tak mluvte! "
,, Hele, chill blonďáku já nejsem mutant jen polovičně." uchechtla jsem se nad tím co jsem řekla. Jak jsem se mu zahlédla do očí zjistila jsem že mu dochází nervy ale zároveň byl tak roztomilej.
,, Někoho mi připomínáš že by nějakýho hrdinu. Co spal 70 let. Měl trauma..."
,, Tak a dost! "okřikl mě pirát
,, Očividně vy se relaxu vyhíbáte"
,, Proč jste chtěla ten rudý kámen?! "
,, Víte já bych ráda s vama diskutovala ale už jsem udělala to jsem měla, Odvedla vaší pozornost" dořekla jsem posměšně a začala akce můj plán zní co nejrychleji zmizet ale proč bych měla zmizet? To nevím půjdu k Tonymu do laborky.

(abyste pochopili já jsem mezitím co si se mnou povídali, jsem měla z rukou popínavou růží která se  po oknem začala roztahovat.) Nasadila jsem si letecký brýle, svýma růžema jsem rosbila sklo a zároveň omráčila ty gorili. Směr Tony Stark.

✬ Mery Carvi ✬ (Avengers FF)Where stories live. Discover now