14. Bölüm

16K 458 28
                                    

Multimedya da Sima, Mira, Berna, Almila ve arabada söyledikleri şarkı var. Gecikme için üzgünüm normalde dün gelecekti ama misafir geldiği için yazamadım. Biraz eksikleri var ama idare edin lütfen :)

Sabah uyanma sebebim Berna'nın sayıklamalarıydı: "Senin kanını yerde bırakmayacağız! Bizi nasıl yalnız bırakırsın, hiç mi sevmiyordun ha?" rüyasında Barış'ı gördüğünü anlamak zor değildi, uyandırırp uyandırmak arasında kalmıştım ama hıçkırarak ağlamaya başlayınca endişelenip hemen uyandırdım. Bana sıkıca sarılmış ağlarken bende sakinleştirmek adına saçlarını okşuyordum. Biraz daha iyi olduğunu anladığımda ayağa kalktım saate baktığımda daha yeni sabahın6'sı olduğunu gördüm Berna'yı da alarak aşağı bodrum kata indim, Berna sarsak hareketler yapıyor daha uykunun tesiri altından çıkmadığını gösteriyordu. Aklıma gelen fikirle beraber arka bahçeye çıktık havuzun etrafında koşu yapıyormuş süsü vererek koşmaya başladık Berna zaten sadece hareket ediyor düşünmüyordu. Ben biraz fark attıktan sonra bahçe hortumunu ayağı takılacak şekilde ayarladıktan sonra kendimi şenzlongun üstüne bıraktım nefesleniyormuş gibi yapıp Berna'yı izliyordum, Berna yarı açık yarı kapalı gözlerle koşmaya çalışıyordu önündeki hortumu göremedi ayağına dolaşıp havuza uçtu. Ben kahkahalar atmak istesemde sadece sırıtabiliyordum, korumaların bir kaçından kıkırtı gelince onlara göz gezdirdiğim an çoğu kendine çeki düzen vermişlerdi, Berna havuzdan çıkmış bana saydırıyordu hemen yanına gidip elimi uzattım çıkmasına yardım etmek için. Elimi tutuğunda ben onu çekeceğim sırada o beni çekti bende havuzu boyladım Berna'dan biraz kıkırtı geldikten sonra sadece gülümsemesi kaldı. Biraz daha suyun içinde durup uykumuz açıldığından emin olduktan sonra havuzdan çıktık, babam odasının camından bizi izlerken görünce başımla selam verip içeri geçtik üstümüzü değiştirdikten sonra yine aşağı indik koşu bandı, kum torbası, ağırlık kaldırma gibi hareketler yapmaya başladık.

******

Saat 7 olunca bodrum kattan ayrılmış, duşumuzu almış hazırlanmıştık. Yine ikimizde siyahlar içindeydik bende siyah kadifeden şort ve üstü varken Berna da kot şort ve siyah tişört vardı. İkimizde yemek sattine yani 7.30 da yemek masasına oturmuştuk. Biz sesizce yemeğimizi yerken babamgil konuşuyorşardı. Yemek bittikten sonra şirkete gitmek için hazırlanmıştık, öğlenden önce şirkette daha sonraysa öğleden önce kaçırılmış olan Onurun babasının yanında olacaktık. Bugün hız işimize yarayacağı için bugatti- veyron guinness'e bindik sonuçta araba hızlı abicim. Şirketete geçtikten sonra ikimizde odalarımıza dağıldık bugün öğleden önce iki tane toplantı vardı, onlara girecek diğer işlerle uğraşacaktık. İlk önce yanıma sekreterimi çağırdım.

(Sekreter)- Buyrun efendim.
+Evet, ismin neydi ve yanında ki kızı ismi de?
(Ayşe)- Benim ki Ayşe yanımda ki kızn ismi de Fatma.
+Tamam Ayle bugün ki toplantılara hangi şirketle?
(Ayşe)- Bugün ki toplantılardan birincisi şirket içi olan toplantı yani bölümlerin başlarında ki kişiler ulunacak, ikincisi de yeni projemiz olan alışveriş merkezi ****** şirketi ile Almila hanım.
+Anladım Ayşe bana Fatma'yı da çağır, beraberinde sende gel tabi.
(Ayşe)- Peki Almila hanım hemen çağırıyorum.
.........(Fatma)- Buyrun Almila hanım beni çağırmışsınız..
+Evet kızlar şimdi size yapacaklarınızı söylüyorum, biz odalarımza geçtikten sonra yaz ayları bana meyve suyu her zaman farklı meyvelerden olacak, Berna'ya da mangolu ice tea. Kış aylarında da ikmize de sıcak çikolata gelecek.
(Ayşe/Fatma)- Anlaşıldı.
+Ardından olacak toplantılar hakkında kısa bilgi vereceksiniz mesela hangi şirketle ve projeyle alakalı filan. Şimdi Fatma canım sen bize iki telefon ve hat alıyorsun, Ayşe canım sende bana Hakan'ı çağırıyorsun.
(Ayşe)- Başka birşey istiyor musunuz?
+Hayır şuanlık yok, çıkabilirsin.
(Fatma)- Modeli ne olsun Almila hanım telefonların?
+Modelinin önemi yok ama onu şirket işlerinde kullanacağız ona göre belirle, şu benim kartım şifresi 23762.
(Fatma)- Başka birşey var mı Almila hanım?
+Hayır yok hadi hızlı ol.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now