3. Bölüm -DÜZENLENECEK-

23K 794 45
                                    

        Multimedya da yeni Almila... Yazdıklarımı sevmesemde yazmaya devam edeceğim...

Sabah yine nazlı ablanın seslenmesi ile uyandım demeyi isterdim ama öyle olmadı maalesef ki sabahın beşinde çalan telefonum yüzünden uyanmak zorunda kaldım ne kadar kötü birşey tahmin bile edemezsiniz sıcacık yataktan çıkması arayan kimse onu döveceğim açıktı...

        -Alo!
        +...
        -Hey orda mısın?
        +...
        -Ciddi misin sabahın beşinde hiç birşey söylememek için mi aradın?
        +...
        -Umarım beden dersinde matematik sınavı olursun kopya çekerken yakalanırsın
        +... hıck

Ahhh tabi ya sabahın beşinde sarhoşun teki aradı zaten beni...

Şimdi ne yapıcam ya kendimi biliyorum uyumaya çalışsamda uyuyamam evde de duramam benim kadar babamında uykusu hafiftir ufak bir seste uyanırlar.En iyisi koşu yapıyım nasıl olsa uyuyamayacağım.

***********************************************************************************

 İki saatlik bir koşu sonrası eve dönmeye karar vermiştim şimdi kahvaltıdan önce duşumu almış kıyafet seçiyorum kendime aynı zamanda bugün neler yapmak istediğimi planlıyordum eğlenceli olmalı ama ne yapmalıyız hala aklımda bir fikir yok bugün sporda kararlaştırırız neyse artık.Kıyafetlerimde ise su yeşili şort üstünede beyaz göbeğimi açıkta bırakan bir tişörte karar kıldım, bugün spora gideceğimiz içinde spor çantamı hazırladım.Kahvaltımızı sesizce yaptıktan sonra evden çıktım tabi çıkarken Berna majestelerine mesaj atmayı unutmadım kapının önüne çıkması için ... beş dk içinde Bernanın evinin önüne gelmiştim ama hanfendi daha çıkmamış beş dk daha beklemek zorunda kaldım geldiğinde onunda elinde spor çantası vardı okul çantasının haricinde her zaman ben geç kalırdım o yüzden geç çıkmış filan ngerçekten bende yeni farkettim erken gelmişim tarihte ilk neyse araba sürerken konuşmayı sevmediğim için Berna radyoyu açtı şansımızdan Meghan Tranior- All About That Bass çıkmıştı hiç yoktan sıkılmayız diye düşünüyordum ama arkamdaki bizi takip eden beyaz arabayı fark edince şarkıyı pek dinlemedim okula gelene kadar arkamızdalardı bi ara Berna'ya söyleyecektim ama gayet mutlu görünüyordu ve belki kendi kuruntumdur diye söylememiştim. okulun otoparkına geldiğimizde onlarda geldi ve indiler bakın dedim size bizi takip etmiyorlar sadece aynı üni.deyiz.

        -Pisstt kızım iyi misin?
        +Ha! evet ne oldu ki?
        -Bir saattir sana sesleniyorum ama duymuyorsun.
        +Pardon ya dalmışım.
        -Ne olduki

Şimdi yalan söylesem anlayacak en iyisi direk söylemek.

        +Biz okula gelirken biri tarafından takip edildiğimizi sand..
        -Neeee!!
        +Ya kızım bi sakin ol sandım diyorum sadece bizim okulda okuyorlarmış.
        -Emin misin?
        +Galiba, neyse ya hadi okula geçelim
        -Sanki derse geç kalmayı takıyorsun
        +Ya tamam takmıorum ama burda bu şekilde bekliyecekmiyiz ya
        -Hadi kafeteryaya geçelim dersin başlamasına daha 15 dk var
        +Peki geçelim hadi.

Kafeteryaya geçerken izleniyoruz hissine kapıldım ama etrafı süzdüğümde birkaç abazadan başka bakan yoktu omuz silkip önüme döndüm. Kafeteryaya gittiğimizde ben yerime geçerken Bernada bize içecek birşeyler almaya gitmişti. Ben etrafa bakarken Berna geldi ve bana gazozumu uzattı.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now