18. Bölüm

15.9K 406 32
                                    

Multimedya da üst taraf Almila alt taraf ise Berna, umarım beklettiğime değen bir bölüm olmuştur ve kusura bakmayın geçen hafta yazasım yoktu bende sıkıcı olmaması için yazmadım.

Sabah Berna'nın seslenmesi ile uyandım, alışkanlık kazandığı için erken kalkmış olmalı. Her zamanki gibi spor salonuna inip çalıştıktan sonra da yukarı çıkıp duşumuzu aldık daha yemek saatine zaman olduğu için de oda da kalıp çalışmalara baktık. Bugün yeni bir otel anlaşması, temeli atılan sitenin temel atma törenine katılacak ve başka bir anlaşmanın tekini fesh edecektik. Yer altında ise güç gösterisi yapmak amacı ile kafes kavgalarına katılıp, ardından bugün mekan basmaları ve bizim mekanlarımızda sorun çıkaranlarla ilgilenecektik.

Bugün açılış töreni olduğundan resmi gözükmek için elbise giyindik ikimizin ki de siyahtı ama siyah asaletin rengidir bizce neyse bende kalın askılı düz bir elbise varken Berna da straplez ama üstünde ceketi olan bir elbide ginyinmişti (Multimeyda), yer altına ineceğimiz için de kendimize ayrı bir çanta hazırladık ben soluk mor, gri ve siyahtan oluşan spor takımımı koydum Berna da içine pembe ve siyahtan oluşan takımını koydu, silahlar içinde ben bacak kılıfını takarken Berna'nın elbisesi dar olduğu için yanına küçük silahını ve onun sığabileceği altın renkli bir çanta aldı tabi çantanın boş kısmına petito doldurdu ciddiyim nasıl bir takıntı bu, telefonları da alarak odadan çıktık.

Aşağı indiğimizde saat 7.32 olmuş ve iş ve okula gidenler haricinde herkes masadaydı, evde üç defa kahvaltı masası kuruluyordu genellikle birincisi sabah okula giden Arda ve kreşe giden Mira ve Sima için saat 6.30 da çünkü 7 de servisleri geliyor daha sonra ise işe giden Ece abla ve Süleyman amca için de saat 7 de eksikleri tazelenip hazırlanan masa ve geriye kalanlar için de 7.30 da hazırlanan masa olmak üzere. Masaya oturduktan sonra hoş bir sohbet içerisinde masadan kalktık bugün hizmetçilerde ayrı bir telaş vardı çünkü bu akşam Ece ablanın sevgilisi gelecekti. Bugün şoför ile gideceğimiz için kapıda araba bekliyordu, bugün ki sunumu biz yapacağız biraz daha hazırlansak güzel olur. 45 dk sonra filan şirketin önüne gelmiş ve kapılarımız açılmıştı. Şirkete girdiğimiz de her zaman olduğu gibi çoğu göz bize dönmüştü bizde bize selam verenlere gülümseyerek selam veriyor ve asansöre ulaşmaya çalışıyorduk en sonunda odamıza girdiğim de arkamdan Ayşe geldi, içeceğimi ve gerekli dosyaları koyduktan sonra anlatmaya başladı

+ Günaydın Ayşecim.
(Ayşe)- Günaydın Almila hanım, bugün iki toplantı ve bir tane temel atma töreniniz var toplantılardan biri saat 11.00'da Güngören holdingle olacak başında da karı koca olan Ahmet ve Şeyma Güngören çifti var otel anlaşması için gelecekler sunumunu siz yapmayı istemiştiniz ama her ihtimale karşı toplantı da sunumu yapacak bilgiye sahip kişiler olacak, diğer toplantı ise saat 9.00'da olacak Işık şirketi ile olacak başında Engin Işık var Fesh edeceğimiz şirket bu. En son olarakta saat 1.30 da temel atma töreni var basın da olacak adresi şoförünüze bildirdik efendim.
+ Tamam Ayşecim şirketin içinde bir huzursuzluk var mı?
(Ayşe)- Şirkette ufak tefek sorunlar dışında pek bir sorun yok zaten o sorunlarda müdürler tarafından giderilmeye uğraşılıyor Almila hanım.
+ Yakın bi tarihe basın toplantısı ayarla Ayşecim.
(Ayşe)- Tamam efendim, ayrıca bugün yapacağımız anlaşma sonrası kutlama partisi olacak mı?
+ Bizim için sıradan bir iş Ayşe eğer karşı taraf isterse onların isteklerine uygun hazırlarsınız.
(Ayşe)- Yaklaşık on şirketten davetler var efendim onları ne yapalım?
+ Davetleri ayarla gideriz eğer sorun olmazsa yanımız da siz de olun.
(Ayşe)- Ama efendim ailenizle gelmeyecek misiniz?
+ Hayır Berna ve ben olacağım belki Ece ablam ve Arda olur ailemiz olmayacak sizinde gelmenizi rica ediyorum.
(Ayşe)- Uygun olmaz ki efendim sekreterlerin orada bulunması.
+ Canım şirkete davetiye göndermişler bende yanımızda şirketten sizin olmanızı istiyorum onlara söz hakkı düşmez.
(Ayşe)- Size eşlik etmekten mutlu oluruz Almila hanım.
+ Tamam canım en yakın davet ne zaman?
(Ayşe)- Yarın efendim.
+ Tarih yaklaşmış şimdi alışverişe çıkmayız sen bize bizim tasarımcımızı çağır.
(Ayşe)- Ne zaman çağırayım efendim?
+ İki toplantı arasına yerleştir tatlım yarım saat içinde bile fikirlerimiz alır.
(Ayşe)- Tamam efendim ben saat 10.00'a ayarlarım Banu hanımı.
+ Tamam Ayşecim çıkabilirsin, kolay gelsin.
(Ayşe)- Size de kolay gelsin Almila hanım.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now