33. Bölüm

2.3K 114 3
                                    


Sabah uyanınca Almi'yi aşağıya gönderdim bende Arda'ya baktıktan sonra aşağıya indim. Sporu yaptıktan sonra Esin'e gerekli işleri söyledikten sonra hızlıca yukarı çıktım, bu sıra da Almi kulağında telefona "Plan başladı." dedi. Ben tekrar aşağı indim Esinin anına gittim tüm adamları topladım işlerini anlattım yanımıza Semih'in adamını ve bizden para yürüten bir salak aldıktan sonra diğerlerine evde kalma kararı verdiğimiz söyledik onları ayarladıktan Esin korumasız kalacağımız ile ilgili bir şeyler söylese de onu geçiştirdim. Yukarı çıkıp Almi'yi onayladıktan sonra hemen hzırlanıp aşağı inip yemek yiyip özel izleyici üreten mekandan yeni eşyları alıp Çağrılara vermeye gittik. Onlara da verdikten sonra barlar sokağının başında ki yeni mekanın son ayarlanmalaına baktık, bizim tahminimizce bir aylık dediğimiz iş sadece br haftalık çıkmıştı onu da bizim adalarla dört günde bitecekti. Son ayarlamalara dosyaların yerlerine filan baktıktan sonra Almi'ye mesaj gelince okuyup bana kafa salladı, o arabay giderken ben de iki salağa doğru yola çıktım. Onlara ıssız bir yerde ki adrese gidip biraz kafa dinleyeceğimizi söyledikten sonra Almi arabayı bağırttırarak yanıma çekti, ona bindim arkadaki adamlar bizi takip etmeye başladı.

Gideceğimiz yer aslında Hakanların doldurduğu ıssız yer sayılmıyordu, kısa süre içinde Alp'ten mesaj geldi. Tam ayarladığımız yere geçip manzara izler gibi adamları beklemeye başladım bu sıra da Almi'yi düşünüyordum.

Almi ile Alp biz tanıştıktan sonra iki yıl içerisinde birlikte olmaya başlamışlardı bir birlerine iyi geliyorlardı. Sürekli buluşmaya aynı otelde gidiyorlardı, orası Alp'in mekanıydı kameraler filan genellikle onun izniyle çalışırdı ve kendi odasında dinleme gibi bir durum yoktu. Sürekli oraya gider birlikte olurlardı, Almi mutlu olduğu sürece sorun yoktu bana göre. Daha sonra Semih şerefsizi Alp'i sıkıştırmaya başlayınca ayrılmışlardı, Almi kendini ispanyol gibi gösterdiği için buralara bakmıyordu ama bir sefer yakalamaya çok yaklaşmıştı zaten ilişkisi de o zaman bitmişti. Şimdi Aras'ı düşünme isterdim ama geçen gün Aras'ın birisi ile birlikte olduğunu öğrenmiştik adam açıklıkta herhalde hastahaneden çıkalı ne kadar olmuştu yatağa koşmuştu ki. Neyse Almi bunu öğrenince güvensizlik duymaya başladı, çünkü hem seviyorum diye peşinde koşup hem de başka kişiler ile olması güven sarsıcı değil mi? Alminin de en önem verdiği şey güven olduğu için kendi duygularını salladı. Alp'in yanına gidince de onunla özlem gidermesi garibime kaçmadı hiçte, asında ilk baş kameralar ile başlayan işin devamını getirmişler.

Dün onlar buluşunca bir ara Alp'in telefonuna kameralara girildiğine dair mesaj gelmiş daha sonra onlara dönen kamerayı fark edince kalkmışlar. Kameralar ona yönelince dikkat çekmemek için öpüşmüşler falan asansöründe kamerası dönünce onlarda devam ettirmiş en son damla ise odayı dönen kamerada olunca bunlar da oyun yapsada arzular işin içine girince hem özlem giderip hem de planı konuşmuşlar.

Aslında diğer şok edici olay ise Aras'ın beş aylık hamile bir sevgilsi vardı ve evet onun çocuğuydu. En büyük sorun ise hastahaneden çıkıncı birlikte olduğu kadında oydu. Almina tek şans verecekti ama bundan sonra pişman olacağını hissediyordum ona da söyledim o da aynısını hissettiğini söyledi ama yine de şans vermek istediğini söyleyince bende Barlas'a aynı şansı vereceğimi söyledim. Bu akşam son şanslarını verecektik.

Arkamızda arabanın durması ile o yöne döndük, Alp'i görünce hemen konum alıp ilk olarak onlara yerimizi söyleyen ite sıktım daha sonra sıraysıyla hepsini indirmeye başladık Almi ile bu sırada Alp de susturucu takmış olan silahı ile arkadan indiriyordu tek tek en son bizim adamlarımız birde Alp kalınca ateş etmeyi bıraktık, Alp karşımıza gelince orada durup silahını kaldırdı gülerek karşıladık Almi kolunda boşluğa gelecek şekilde sıkınca o da kalplerimize doğru sıktı adamlarımı biraz Alp'i dövdüler Almi yeter diyince hepsi kenara çekildi. Almi koşarak Alp'in yanına gitti, onu kaldırdıktan sonra kısa bir öpücük verip bayılttı Hakan'a teslim etti o da onu alıp plan için giderken bizde kendimizi yere attık ambulansa alınıp hemen hastahaneye kaldırıldık.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now