8.Bölüm

15.9K 500 16
                                    

Multimedyada Almil'nın baba yanı Ahmet bey var.        

        Sabah 6.30 da, bi kuşun cama çarpmasıyla uyanmıştım. Bi saat vardı daha yemmeğe o yüzden yarım saatlik çalışma sonrası yarım saatini de sıcak uzun bi duşa ayırmıştım. Spor salonuna inip hemen kum torbamın yanına geçmek istesem de olmazdı önce ısınmam gerekiyordu. Yürüyüş bandına çıkarak bi süre koştuktan sonra bel germe hareketleri yaparak yeterince ısındığımı düşünüyorum. Hemen kum torbasının yanına gittim on dakikam kalmıştı bu yüzden zaman kaybetmeksizim yumruklar atmaya başladım. Sürem dolduğunda fazlasıyla terlemiştim hemen odama çıkıp küveti hazırladım içine lavanta kokulu duş jelimi sıkmıştım bugün lavantanın beni rahatlamasına izin verecektim. Duşumu nazlı ablanın gelmesiyle yarım kalmıştı, ne ara geçmişti yarım saat. Hemen durulanıp kıyafet odama geçtim, üzerime sıfır kol siyah puantiyeli beyaz gömlek altına ise buz mavisi bi şort giyinmiştim malum hava sıcak.

        Kahvaltıyı yaptıktan sonra odama çıktım biraz kitap okumaya ihtiyacım vardı, kitaplığımdan "Siyah Kan"ı okumaya başladım. Telefonun çalmasıyla kitabımı kenara koyup telefonu açtım arayan Berna'ydı.

-Nerdesin sen?
+Evdeyim.
-Kızım saat kaç haberin var mı?
+Hayır yok dur bi dk.           <Satte baktığımda 9.30 olduğunu görünce kitabı hemen yana bırakıp ayaklandım>             kitap okuyordum dalmışım, hemen geliyorum sen hazırsın değil mi?
-Evet hazırım çabuk ol beş dk sonra kapımın önünde olmuş ol.
+Tamam, görüşürüz hadi.

        Telefonu kapattıktan sonra hemen çantamı aldım içine silahımı, cüzdanımı, telefonumu ve güneş gözlüğümü attıktan sonra uçarcasına aşağıya indim. Nazlı ablayı kapının yakınında görünce ona çıktığımı söyleyerek siyah Lamborghini Aventador'uma doğru ilerledim. Arabaya hemen binip asfaltı ağlatırcısına gaza bastım, çıkan o cırtlak ses hoşuma gidiyordu. İKİ dakika gibi kısa bi sürede Berna'nın önünde durmuştum, kız alışverişe gecikmemek için kapıya bile çıkmıştı. Kapıyı açıp hemen oturdu, benim aksime çıkan o sesi sevmediği için önce kulaklarını kapattı ben arabadan yine o sesi çıkardıktan sonra kulaklarını özgür bıraktı. Kız biliyor tabi o hareketi yapacağımı.

-Bu sesi çıkarmasan olmaz demi?
+Olmaz, hastayım bu sese.
-Şu cırtlak sesi nasıl seviyorsun anlamıyorum.
+Neyse hangi alışveriş merkezine sürüyüm.
-*********** Merkezi şoföre hanım.
+Emredersiniz hanımım şarkı da istermisiniz?
-Güzel bir şeyler aç bakalım şoföre.

        Radyoyu açtığımda ilahi çalıyordu allasen bu arabaya en son kim bindi be! Hemen cd'yi çıkarıp torpido gözüne koydum. Benim karışık cd'lerden birini taktım. İlk şarkı Teoman-Hayalperest çalıyordu. Berna şarkıyı hafiften mırıldanmaya başlayınca değiştirmedim. Alışveriş merkezine gelince önce duş kabini gibi banyo malzemeleri almaya gittik. İkimizde çok yer kaplamayacak rahat edebileceğimiz şeyler seçtikten sonra evin adresini vererek ordan ayrıldık. Şimdi sevdiğim bölümdeydi "Kıyafet". İlk önce starbuck'a gittik sonuçta bayaa uzun süren bi alışveriş olucaktı önce ayakalrımızı bi dinlendirelim. Ben kendime Buzlu White Chocolate Mocha isterken Berna ise Ristretto Bianco istedi.Etrafa bakınırken Berkgili görüyor gibi oldum ama tekrar baktığımda kimse yoktu belkide yanılıyordum. Onların mafya olma konusunda yanılmıştım, ama bir dakika ya yanıldığıma basit bi bilgiyle inanacak değilim ya. Hem sonuçta mafyalarsa kendilerini saklayabilirler onlarda. Aklıma düşen kuşku ile lavobaya doğru ilerlemeye başladım. Berna ise hala bitirememişti, saçımı düzeltikten sonra lavabodan çıkınca biriyle çarpıştım. Bana dönünce az öncekine benzeyen yeşil gözlerle karşılaştım özür dileyip bi kızın yanına gitti. Gördüğüm kişi bu olabilridi, belki de ben fazla kuşkulanıyordum. Masaya gittiğimde Berna daha yeni bitirmişti. Hesabı ödeyip mağaza mağaza gezmeye başladık her gezdiğimiz yerden şort, gömlek, tşört vb. şeyler alıyorduk. Ellerimiz dolunca da benim ayrıyeten çağırdığım arabaya gönderiyorduk, baya bi olmuş olmalıydı. Eminimki odamız dolardı. İyiki Berna ile aynı bedeniz. Alışverişi bitirmeye karar vediğimizde saat 6'ya geliyordu daha iki saatimiz vardı yolu da hesaptan çıkarsak bi buçuk saatimiz.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now