20. Bölüm

11K 385 22
                                    

        Kusura bakmayın geçen hafta turnuvamdan dolayı yazamadım ama bu hafta beklediğinize değecek bir bölüm olmuştur umarım, kitabın adını değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada düzenlenecek olan 4 bölümü yeniden yazacağım ama şu an da askıya almam gerekiyor sınav haftasına girdim, sadece iki ay sonra devam edeceğim hemde daha fazla etkili şekilde. Ulaşmak isteyen olursa mesaj atabilir ya da yorum yapabilir, hepinizi çok seviyorum <3 ...


₰₰₰₰₰ Almila'ın Bakış Açısından ₰₰₰₰₰

Sabah Berna'nın seslenmesi ile uyandım bu kızda iyi alıştı erkenden kalkmaya neyse her zaman olduğu gibi aşağı inip sabah sporumuzu yapıp yukarı çıktık kısa sıcak bir duş aldıktan sonra ben üzerime siyah kot şort ve düz salaş siyah bir tişört giyindim belime de silahımı yerleştirdikten sonra tamamdım, Berna da üstüne üstü dar ama etek kısmından aşağısı bollaşan siyah bir elbise giyindi bacağına bacak kılıfını taktıktan sonra oraya silah ve bıçağını yerleştirdi. Saçlarımızı ben salaş bir örgü yaparken Berna kendine hareketli bir fön çekmişti makyaj olarak da ikimizde kırmızı ruj,eyeliner (Galiba böyle yazılıyordu.) ve rimel sürdük, ayakkabımız ise benim ki kırmızı ayakkabı iken Berna topuklu ayakkabı giyindi ama bugün ki baskın için de yanına çanta hazırladı içine siyah tayt ve siyah üstüne oturan tişört giyindi altına da rahat koşabileceği spor ayakkabı tabi ki o da siyah.

Aşağı indiğimizde kızları çıkarken yakalayıp öptükten sonra kahvaltı masası hazırlanan kadar içeri geçip oturduk evde büyüklerden başka kimse kalmadığı için rahat rahat yer altından sohbet ettik. Masa hazırlandığında herkes oturunca bizde oturduk kahvaltıdan sonra hızlı bir şekilde garaja gittik ben kırmızı porche'ye binerken Berna siyah lamborgini'ye bindi. İkimizde hızlı bir şekilde şirkete gittikten sonra şirketteki işlerle ilgilendik toplantıydı filan derken saat 1 bile geçmişti Berna hemen üstünü değiştirdikten sonra şirketten çıktık sonra barlar sokağına yakın yerde ki restoranta karnımızı doyurduk ardından rüzgardan aşağı kata indik bu akşam Neon'a uğramamız daha iyi olacaktı tekrardan bir güç gösterisi için. Bugün çok fazla iş vardı önce gidip adamları ve çalışanımızı alacaktık ardından onları depoya aldıktan sonra Gençsoy holdingin davetine kısa süreli katılacak ardından Neon'a gelip burada olduğumuzu belirtip aşağı inecektik.

Bugün Gençsoy holdinge ne kadar gitmek istemesem de katılmak zorundayız şirket açısından önemli bir yere sahip olmak istiyorsak hem bugün Fuat Gençsoy işi oğlu Cem Gençsoy'a bıraktığını açıklayacaktı yani iş yapacağımız kişiyi görmeliyiz. Adamlar hazır bizi bekliyorlardı arka kapıdan çıkarak mekana doğru gitmeye başladık, yaklaştığımızda kurşun sesleri gelmeye başladı biz biraz daha hızlanarak oraya yaklaştık ama arabamız durduğunda kurşun sesleri durmuş etrafta ki adamlar toplanıyordu arabadan indikten sonra onlara silah çektik daha ne olduğunu anlamamıştım kimdi bu adamlar, etrafa bakınırken o adamı gördüm nerede gördüğümü düşünürken beynimde şimşek çaktı tabi ya bu restoranttaki baskında bize desteğe gelen adamların başıydı bizim adamlara silahlarını indirmelerini emrettikten sonra o adama doğru yürüdüm zaten biz silahlarımızı indirince onlar da indirmişti. Berna ve ben yan yana adama doğru kendimizden emin ve dik bir şekilde yanına gittik, sesimi oldukça soğuk şekle soktuktan sonra adamla konuşmaya başladım zaten yüzümde tek mimik oynamıyor buz gibi duruyordum.

+ Kimsiniz?

(Adam)- Barlas ve Aras beyin adamları.

* Onlarda mı burada?

(Adam)- Evet içeri girdiler.

+ Tamam.

Berna ile birbirimize şaşkın bakışlar atmamıza rağmen yüzümüze hiç bir değişikliğin olmaması güzeldi, içeri girdiğimizde adamlar yerde yol oluşturmuşlardı sanki onları takip ederek bi odaya kadar gittik içeri girdiğimizde Barlas'ı kenarda otururken Aras'ı da kızın elleri ve ayaklarını çözerken bulduk. Biz girince ikisi de ayağa kalkarak yanımıza geldiler. Ama hala benim yüzümde tek mimik oynamıyordu Berna ise sadece selam amaçlı kısa bir gülümseme yapmış tekrardan mimiksiz olmuştu.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now