22. Bölüm

8.9K 300 20
                                    

ALMİLA

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gördüklerimiz karşında ne yapacağımı şaşırdım, yanında bulunduğumuz kişilerin fotoğraflarını çekmişler ve bir sıraya koymuşlardı ilk sırada olan Soydan'ın resmimi yaktıktan sonra elleri tavandan bağlı olan Soydan'a işkenceler ederek öldürmüşlerdi ardından sırada ki kişileri kırmızı kalemle yuvarlak içine almışlardı; BARLAS ve ARAS'ı...

Daha sırada bir çok kişi vardı sırasıyla Efe, Hakan, Simge, arkadaşlarımız, benim ailem, Berna'nın ailesi ve en sonda kızlar vardı. Tek kişi değillerdi biri kamerayı tutarken diğeri kağıdı yakıyordu bir diğeri ise adamımızı öldürüyordu ayrıca bir ara kameranın arkasına bakmıştı yani en az 4 kişilerdi. Kameraya karşı hiç konuşmamışlardı, sadece bakmışlardı ve yüzlerinde kar maskesi vardı. Keşke konuşsalardı ses analizi yakardık hiç yoktan, Azrak CD'yi aldıktan sonra ortadan kayboldu biz ise düşüncelerle baş başa kaldık. Saat çoktan gece yarısını geçmişti bugün şirkette gerçekten önemli toplantılar olduğu için burada kalamamıştık ama Hakan'ı yani Arasgilin korumasını arayıp durumdan haberdar etmiştim bu Sırada da Berna Barlas ile konuşup onları haberdar etmişti. Eve geçip yatağa yatmadan önce bir kaç telefon görüşmesi yapıp uyumuştuk. Sabah erkenden kalkıp iki kat daha fazla çalışıp kimse evden çıkmadan yakalamıştık ve evden kimseyi çıkarmamıştık, kahvaltıya hep beraber oturduktan sonra kızları odalarına gönderip evdekilerle konuşmaya başladık, babam ve annem burada olmasalar da onlara da dün gece haber vermiş ve güvenlik önlemi almalarını sağlamıştık.

+ Bir süre evden çıkmasanız iyi olur

(Süleyman amca)- İşimiz var benim ve Ece'nin ya da Arda'nın okulu var.

* Onlar sorun değil baba iş ve okul için izin alabiliriz, hem artık o işleri bıraksanız olmaz mı?

(Süleyman amca)- Ben kimseye arkamdan "Kızlarından yarandı." dedirtmem.

+ Amcam benim bizim işimiz düzgün değil biliyorsun, biz sizin için endişeleniyoruz dün bir adamımız öldü ya sizin başınıza da bir iş gelirse Allah korusun biz ne yaparız? Bizim istediğimiz yerde şu anki düzeyde başla ne olur sanki kim ne diyebilir sana biz sadece güvenlik önlemi almaya çalışıyoruz.

(Süleyman amca)- Bak kızım bugün ki iş düzeyim aşağı bir mevki değil ki sen de onu düşün bi ben başlarına birden pat diye gelince konuşacaklar.

* Babam haklısın ama bizde gözümüz arkada kalmasın istiyoruz olmaz mı?

(Süleyman amca)- Kızlarım benim kararım net ayrılmıyorum oradan.

+ Tamam amcam öyle olsun ama bir süre hepiniz evde olacaksınız iş yerlerinden izin alırız, Okul içinde aynısı geçerli son senesi olduğu için geçmiş tekrar yapıyorlardır şu anda bunu evde de tamamlayabilir bir kaç hoca gelecek bugün onların dersini dinle bir Arda birde hangi dersi istiyorsan söyle yarın da onlar gelsin.

(Arda)- Tamam abla, bugün hangi derslerin hocası gelecek?

+ Matematik, Geometri ve Fizik.

* Ayrıca tüm pencerelerin dış kepengi kapatılması gerekiyor evin yakınlarında şüpheli bir kaç araç gözlenmiş, emniyet amiri bu sokakta olmasına rağmen baskın olabilir o yüzden kepenkler kurşun geçirmez onları kapattıktan sonra evde boğulmuş gibi olacaksınız ama başka çaremiz yok anlıyorsunuz değil mi?

(Semra teyze)- Anladık kuzum siz rahat olun ben evden kimseyi çıkarmam, özellikle kepenkleri tek tek kapatırım.

+ Bitanesin be Semroşum :*

Kızdan Mafya!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin