17. Bölüm

11K 383 14
                                    

Multimedya da Berna ve Almila, gecikme için üzgünüm ama okullar yüzünden artık hafta bir yeni bölüm gelecek umarım bölümü beğenirsiniz.      

  Genellikle seslerden dolayı erken kalkmayı alışkanlık haline getirmişken bu sefer alışkanlık yüzünden uyanmamı sağladı. Etraf sesizdi ama olmamalıydı, neydi ki bu sesizliğin sebebi? Yavaş yavaş camın önüne gelmiş bahçe de aksaklık olup olmadığını kontrol ettim, herhangi bir sorunla karşılaşmayınca saate baktım hadi ama yine mi 6.30 ya ben nasıl bir yaratığım kargalar bile bokunu yemeden uyandım. Her zaman olduğu gibi Berna'yı uyandırıp aşağı indik her zaman ki sporumuzu yaptıktan sonra yukarı çıkmış duşumuzu aldıktan sonra üstümüzü giyindik, bugün rahat olmaya özen gösterdik ben siyah kot şort ve üstüne duman rengi salaş bir tişört giyindim Berna da laciverte yakın bir şort üstü siyah üzerinde kuru kafa olan salaş bir tişört giyindi salaş takılmamızın sebebi belimizde ki emanetlerin -Tabanca-  belli olmaması içindi.

        Aşağı indiğimiz de bu sefer hızlı hareket ettiğimizi anladım çünkü bizimkilerin kahvaltı masası daha kurulmamış Ece abla ile Süleyman amca da işe gidecekleri için onlara özel olarak kurulan masa da oturuyorlardı, anlaşılan bugün her zamankinden erken şirkete gidecektik. Bizde Süleyman amca ve Ece ablanın kahvaltısına eşlik ederek onlarla beraber kahvaltı ettik ve şirkete geçtik bugün iki farklı proje ile ilgili toplantıya katılacaktık...

                *****       

        Şirket bugün sıradan ve sıkıcı geçtikten sonra hemen yemek için bir restoranta girdik ee bugün işimiz var enerji lazım. Yemeğimizi yedikten sonra hemen depoya geçmiştik ön sorguyu Hakan ve Simge'ye bırakıp kenardan izleyerek konuşmayanları ayırarak sorguya devam ediyorlardı çok fazla üstünde durmuyorlardı ne de olsa bize ayırıyorlar. Odanın içinde yirmiye yakın kişi kaldıktan sonra telefonum çalmaya başladı biran dün Hakan'dan aldığımız sadece korumaların bildiği telefonum çaldığını sansamda elime alınca çalının diğer telefon olduğunu anlayıp onu elime aldım arayan Ayşe'ydi. Gelen seslerden sorun olduğunu anlamaması için deponun dışına çıktım.

+ Efendim?
(Ayşe)- Efendim Aras VAROL ve Barlas VAROL geldiler sizinle görüşmek istiyorlar, burada olmadığınızı söyledim ama yine de size ulaşmamı söylediler ne yapıyım?
+ Ben ararım birazdan onları 
(Ayşe)- Tamam efendim arayacağınızı onlara iletirim.

        Telefonu kapattıktan sonra telefonun rehberine ilk defa girerek Aras'ın ismini buldum daha sonra arama tuşuna bastım.

(Aras)- Alo?
+ Ben Almila, bizimle görüşmek istemişsiniz?
(Aras)- İş için gelmiştik ama?
+ Şuan iş için müsait olduğumuzu sanmıyorum.
(Aras)- İş varsa biz de gelelim mi?
+ Neredesiniz şuan?
(Aras)- Şirketin önünde.
+ Birazdan mesaj atarım o zaman size.

        Yanımıza gelmelerine seviniştim nasıl olsa babamın güvendiği adamlar zarar gelmez hem birazcıkta yakışıklı olduğundan istiyor olabilirim ama birazcık ama onlarla aramızda bir şey olamazdı yasaktı benim için erkekler bunu baban öğretmişti bana. Adresi mesaj attıktan sonra içeri geçtim, bir süre oturduktan sonra içeri de sadece bizim konuştırmamız gereken 30'dan az kişide gözlerimi gezdiriyordum aslında sadece Aras ve Barlas'ın gelmesi için oyalanıyordum.

* Neyi bekliyoruz Almi?
+ Aras ve Barlas'ı
* Onlarda mı geliyor?
+ Evet.
* Daha çok bekler miyiz?
+ Bilmem belki birazdan gelirler
(Aras)- Bizden mi bahsediyor sunuz?
+ Evet.
(Barlas)- İşler bunlar mı?
* Evet dün depolardan topladık, bizi rahatsız edenler var onları bulmaya çalışıyoruz da.
(Barlas)- Ne gibi bir rahatsızlık?
* Bizden birini ellerinde tutuyorlar.
+ Belki siz bilirsiniz, bu işlere yeni bulaşmış bizi tanımayan kaç kişi var?
(Aras)- Sizde bu işlerde yenisiniz tanımayan çok kişi buluruz yenilerden.
(Barlas)- Ne yapmayı planlıyorsunuz?
* Ayılara nasıl oynamayı öğretildiğini bilir misiniz?
+ O da olmazsa burun işkencesini kullanacağız.
(Aras)- İikisini de bilmiyoruz.
+ Ne güzel öğrenmiş olursunuz.
* Bence geçen sefer benim istediğim detayları da yerleştirelim.
+ Tamam bana uygundur.
(Barlas)- Biz ne yapacağız?
* Biz ortamı hazırlayana kadar adamları bellerinden onları tavana asabilirsiniz.
(Aras)- Tamam başlayalım mı?
+ Siz aletlerinizi tamamlayın biz tekrar bir sorguya çekelim.
* Konuşmayanları size veririz bağlarsınız?
(Barlas)- Tamam.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now