12. Bölüm

14.8K 468 51
                                    

Multimedya da Berna ve Almila. Bölümü olabildiğince erken yazmaya çalıştım beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz yerleri yorum yaparsanız sevinirim.

Sabah babamın sesine uyanmıştım, baskına uğramışlar onun için adamlarına emir vererek evden ayrılıyordu. İşim zor olacaktı galiba son zamanlarda yapılan baskınlar baya sıklaşmıştı, ayrıca peşimize takılanlarda öyle bunlar yer değiştirme hazırlıklarımızdan yararlanmak istiyor galiba ama iki gün sonra geçeceğim için sorun olacağını düşünmüyordum.

Telefonu elime aldığımda 1 mesaj olduğunu gördüm gece atılmış. "Dediğiniz partiye geldim ama siz gitmiştiniz galiba, sahnede iki tane şarkıcı vardı bizim geldiğimizde." bu mesaj dün gelmeyen iki mafyadandı galiba, hemde bizi şarkıcı sanan mafyalardan. Acaba ben gördüm mü onları? Cevap olarak "Hayır aslında doğru gelmişsiniz, keşke geldiğinizi bildirseydiniz." yazmıştım, şarkı söyleyenlerin bizim olduğunu şimdilik bilmesine gerek yoktu sonuçta şuan bile bizi küçümsüyorlar öğrendiklerinde ne yaparlar kim bilir. Saate baktığım da 8.30 olduğunu görünce aceleyle kalktım, aşırı fazla uyumuştum. Hemen duşa girdim, çıktığıma dolabıma yönelerek son kez açık renkli kıyafetlerimden giyindim. Yarın Berna ve benim dolabımı düzenleyecektik sonuçta başa geçiyoruz çocuk gibi pembe giyip gidemeyiz değil mi? daha koyu kıyafetler olmalı dolabımızda, --Önerin için teşekkürler.--üstüme açık mavi desenleri olan bi elbise alıp giyindim.

Aşağı indiğimde saat 9.30'a geliyordu, bugün evdeki son işleri yapacaklardı. Geçen gece Arda'yı mimara götürmeyi unuttuğumuz için dün arkadaşlarıyla beraber gitmiş ve söylemişti bu yüzden de biraz geç teslim alacaktık evi. Yarın Bernagil yan eve geçiyordu.ve bugün son sınavımız vardı. Yani yeni bir hayata kavuşuyorduk, ellerimize bir çok kişinin kanı bulaşacak bir hayata, ama biz güçlü olacaktık bu işi de başaracaktık. Çantamı alarak garaja indim biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı bu yüzden de Ağva'ya gidiyordum. Araba olarak beyaz range rover'a bindim, genellikle küçük arabalar tercihim olmasına rağmen bu seferlik bu arabaya bindim. Oraya gittiğimde göksu nehrine bitişik olan bi restoranta geçerek oturdum. Saat 10,53 buradan Berna'yı almaya gitsem bu manzarayı kaçırırdım o yüzden başka araba gönderdim ona. Bu sakinlikte etrafı izlerken gözüme bir aile takıldı otuz beş yaşlarında bir çift ve yanlarında da 1,5/2 yaşlarında bir kız çocuğu. Gerçekten aşık gibi duruyorlardı bazen gözlerine bakıp bakıp gülüyorlar bazense çocuklarını güldürmek için şaklabanlık yapıyorlardı, bu sahne karşısında buruk bir gülümseme ortaya çıktı. Daha önce bizim böyle bi sahnemiz olmamıştı, annemle her zaman aramızda görülmez, aşılmaz kalın duvarlar vardı babamlaysa sadece yemeklerde ve iş için gerekli konularda yan yana gelirdik. Bir günde pikniğe gittiğimizi hatırlamam, buna rağmen hep kendimden daha kötü olanları düşürdüm mesela babası tarafından tacize uğramış, sürekli ailesinde dayak yiyen insanlarda vardı. Neyse ki ben öyle değildim hem babam iyiliğimi düşünüyordu, zarar almamam için bana savunma dersleri ayarlamış aynı zamanda korumalar hiç peşimi bırakmamıştı. Mutlu olabilmem için Berna'gilin yan eve geçmelerine izin bile vermişti. Hep güçlü kalmam için elinden geleni yapmıştı.

Telefonuma mesaj sesi gelince gözümü o mutlu çiften çekip telefonuma bakmıştım onu almaya gelen adamların benim gönderip göndermediğimi soruyordu, bende onaylayan bi mesaj attıktan sonra hızlıca yağa kaktım çünkü geç kalmıştım. Hızlıca arabayı sürerek kampüse gitmiştim, benim gittiğimde sınav başlamıştı kağıdımı alarak hemen yerime geçmiştim Berna'dan "Neden geç kaldın ve beni başkası aldı?" sorusunu alınca gözlerimle "Sonra anlatırım" dedikten sonra sınavımı hızlıca yaptım, geç kaldığım için sadece 10 dk erken bitirebilmiştim. Bu derste Berna'da iyi olduğu için benden yardım almamıştı. Sınavdan çıktığımızda saat 17.24'tü bu yüzden Berna'gile geçmeye karar aldık, bugün bize davetlilerdi zaten bundan sonra akşam yemeklerini hep beraber yapacaktık. Arabaya bindiğimizde ben radyoyu açıyordum ama Berna beni engeleyerek sorularını sormaya başladı.

Kızdan Mafya!Where stories live. Discover now