33.bölüm

7.1K 204 17
                                    

(multimedia EDİZ)
Merhaba herkeze bölüm geciktiği içon gerçekten özür dilerim ama daha önce söylediğim gibi ne zaman yetiştirirsem o zaman yayınlıyorum :) ve geç kaldığım zamanda elimden geldiğince daha güzel bir bolum yazmaya çalışıyorum.
Son olarakta vote ve yorumları unutmayalım canlarım iyi okumalar :)

Derim bir nefes alarak arkamı döndüm ve gördüğüm arabayla kaşlarımı kaldırdım.benu buraya getiren yavuzun şöförü arabadan indi ve yanıma geldi.

---hande hanım yavuz bey sizi evinize bırakmamı istedi tek başınıza buralarda gezmek başınza istemediğiniz işler açabilirmiş bunu da iletmemi bizzat istedi.

Gözlerimi devirdim ve yürümeye devam ettim.

---ben başımın çaresine bakarım yardımını istemiyorum yavuz beyede bizzat bunu ilet.

Bir kaç adım attıktan sonra kolumda bir el hissettim kaşlarımı çatıp kim olduğuna baktım yavuzun şöförü kolumu tutmuş arabaya doğru zorla götürüyordu beni.

Kolumu ne kadar cekmeye çalışsamda malesef işe yaramadı zaten ne bekliyodum ki şu iri yapılı adamın elinden kurtulmayı mı? Aslımda evet işey yarar diye düşünmüştüm ama işe yaramadı tabiki.

Arabanın önüne gelince adam kapıyı açtı beni tam içeri itecekken elimi kapıya koydum ve beni içeri itmesine engel oldum sinirle adama döndüm.

---ne yapıyosun sen ya gerizekalı!!!

adam ifadesini hiç bozmadan konuştu.

---yavuz bey sizin itiraz edeceğinizi biliği için eğer zorluk çıkarırsanız sizi zorla arabaya bindirmemi söyledi kaba olan bu hareketimden dolayı gerçekten özür dilerim ama bunu yapmak zorundayım.

bir anlık şaşkınlığımı fırsat bilip beni arka koltuğu itti ve kapıyı kapattı sonrada şöför koltuğuna oturup arabayı E5'e çıkardı.kollarımı göğsümün üstünde bağladım ve dışarı izledim dudaklarıma engel olamadım ve konuşmaya başladım.

---yavuz beyininde seninde ağzınıza sı-

küfürümü yarıda kestim ve derin bir nefes aldım söuyenmeye devam ettim.

---salak yavuz beyin anası çok güzel heralde herşeye karıştığına göre...gerizekalı iki mafya olmuş diye başıma çıkıyo ben gösteririm ama ona.

gözlerimi camdan çektim ve arkayı gösteren aynadan şöföre baktım dudakları hafifçe kıvrılmıştı demekki komik görünüyodum hemen söylenmemi kestim ve eve gidene kadar sesimi çıkarmadım.

araba apartmanın önünde durunca şöförün kapımı açmasına izin vermeden arabadan indim.apartmanın önüne gelince elimi cebime attım ancak sadece arabamın anahtarı vardı tabikide evimin anahtrarını arabada bırakmıştım.hemen apartman görevlisinin zilini çaldım kapı açılınca gidip yedek anahtarımı aldım bu aralar anahtarımı çok unutuyordum sanki.

eve girdim ve günlerdir gitmediğim şirkete gitmem gerektiğini farkettim kimse beni aramamıştı normalde haber vermeden bir gün girmesem bütün şirket nerdeyse ağzıma sıçıyordu ama haftalardır gitmiyordum ve kimse edizde dağil şirket hakkında bir şey dememişti. 

dolabımı açtım askı kısımları dantelli büyük çiçekleri olan dizimin bir karış üstünde biten beyaz bir elbise çıkardım altına beyaz topuklu çıkarıp saçlarımı taradım elbisemdeki çiçeklerle uyumlu toz bembe bir çanta aldım elime.

evin anahtarını görevliye verip hemen bir taksiye bindim.aklıma gelen şeyle yerimde kıpırdandım.

BEN ONU UNUTMUŞTUM.

Aşk Hesapta YoktuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin