18.bölüm

9.1K 324 9
                                    

(Multimediada hande ve edizim sarılması var)
Arkadaşlar yazım hatalarım için özür dilerim telden yazıyorum genelde ve istemeden oluyor

Sabırla bekliyordum vereceği tepkiyi daha bir kaç saniye geçmesine rağmen yüzündeki her ayrıntıyı incelemiş gözlerindeki her duyguya dikkatle bakmıştım ama ele vermiyordu işte duygularını ne yüzünde nede gözlerinde belli ediyordu.

Kolumu cektim elinden.

---bunu hakettin.

Buz gibi cıkmıştı sesim duşündüğümden daha soğuk çıkmıştı hatta unursamaz ciddi ve mesafeliydide aynı zamanda.sesimin böyle çıkmasına şükretmeliyim daha sonra.

Arkamı döndüm ve bir adım daha attım ki yine bileğimdeki elle sinirlerime hakim olamadım.

---şunu yapmayı kes artık!!!!

Buseferde cok abartı olmasada yine bağırmıştım.kolumu tekrar cekmeye calıştım ama izin vermedi.

---hakettim öyle mi?

Sinirle çıkan sesi icimi titretmişti istemeden.beni hafifce sarstı.

---ben neyi hakettim.yada neden hakettim söylesene!! Seni öptüm içinmi hakettim yoksa iyi bir öpücük olmadığı icin mi hakettim daha iyisini mi beklerdin!!! Yoksa cok mu iyiydi iyi olduğu icin mi hakettim!!! Yanında olduğum için mi hakettim.yıllardır bu şirkete emek harcamışken benim yüzümden istifa etmene izin vermediğim icin mi hakettim!!! Söylesene neden hakettim?!!!!

Tanıştığımızdan belli bana ilk defa bu kadar bağırmıştı hatta onu ilk defa bu kadar sinirli görmüştüm

Kolumu sinirle cekmeye calıştım ama yine  izin vermedi.

---bırak beni!!!!

---neden cevap vermiyosun yada neden cevap veremiyosun fazlamı gerçekci geldi fazla mı dokundu sana?

gözlerimi yere diktim düşündüm bir kaç saniye, gercekten  ben neden böyle yapıyordum neden ona vurmuştum neden onu yanımdan uzaklaştırmaya çalışıyordum.

Ahhh hatırladım çünkü o bir mafya.adam öldüren, insanları sınıflandıran sürekli gecelerde olan ve kadınları kullanan biri olduğu içindi.evet tam olarak bunun içindi.

---asıl bu soruyu sana sormak lazım, neden? Neden sürekli yanımdasın? neden sürekli bana yardım etmeye çalışıyorsun? Neden beni düşünüyorsun? Ben aramıza sınır koymaya calışıyorum patron-çalışan mesefesini korumaya çalışıyorum ama sen her seferinde bu mesafeyi bozuyorsun, hatta insanları iğrenç bir şekilde sınıflandırıyor  bulundukları duruma göre insanlarla muhattap oluyorsun.kusura bakma ama  ben böyle bir insanla konuşamam, konuşmamak zorundayım, çünkü bu...bu...çok berbat bir şey!!!

Sonlara doğru sesim yükselmişti beni gercekten değistiriyor daha az önce, daha bir kaç saniye önce soğuk ve ciddi bir ses tonuyla konuşmuştum şimdi ise sesim yine yükselmişti.

Ayrıca ben neden insan sınıflandırma konusunu açmıştım ki nereden çıkmıştı şimdi bu, konumuzla ne alakası vardı.aferin sana hande aferin.bir konu bu kadar çarptırılırdı ancak.

Kaşlarını çattı

---insan sınıflandırmak mı?

Birde anlamamazlıktan geliyor.alayla bir kaç saniye çevreme baktım.sonra merakla cevabımı bekleyen gözlere odaklandım.

---sakın anlamıyormuşluk numarası yapma bana. Şirkete ilk geldiğin gün anasöre bindiğimizde kızıl olan kıza söylediklerini unutmadım.açıkca ona söylediklerinle belli ettin insanları nasıl sınıflandırdığını.

Aşk Hesapta YoktuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin