12.bölüm

9.4K 381 5
                                    

(Multimedia ediz)

Arkadaşlar yazım hatalarım varsa eğer üzgünüm gerçekten telefondan yazdığım için zor oluyo bu nedenle farketmeden yazım hatası yapıyorum

Kapının kırılma sesi gibi gürültülü bur sesle uyandım ama gözlerimi açmadım anladığım kadarıyla hala ediz beyin kucağında ve o pis bodrum odasındayım.

---ediz iyimisin karde-

Dedi tolga bey telaşla ama cümlesini bitiremedi tabi.

---oha o kucağında oturan hande değilmi?

Şaşırdığı hatta şok olduğu sesinden gayet belli.

---olum ne yaptınız lan bir kaç saat içinde?

Ediz beyin çenesi kasıldı ve beni kucağına alarak kalktı yüzümü biynuna daha çok gömdüm ve mahsusçuktan homurdandım.

---tolga o çeneni kapatmassan ve handeyi uyandırırsan senin ağzına sıçarım.zaten zor uyudu ve şuanda halsiz uyandır bide istersen hadi.

Küfür etmesinemi şaşıriym beni düşünmesinemi diye aklımdan geçti ama sanırım küfür etmesine odaklanacağım.küfür etmek bile bir insana bu kadar yakışırmı allahım.

---tamam kardeşim sakin ol ne olduğunu anlatacakmısın.

Ediz bey derin bir nefes verdi.

---sonra tolga sonra.hemen şurdan çıkalım çünkü hande uyandığında burayı görmesini istemiyorum.

Diyip yürümeye başladı.asansörün geldiğini belli eden sesinin ardından ediz bey asansöre bindi.

---ediz cidden ne olduğunu merak ediyorum bütün şirket sizi arıyor ama ondan önce ilgilendiğim bişey daha var.bu kız seni etkiloyor değilmi?

Neee ben mi ediz beyi etkiliyorum ben hande yok daha neler.

---sanırım bilmiyorum işte onda farklı olan bir şey var.asabi inatçı güzel...farklı işte uzak duramıyorum hemde bana o kadar hakaret etmesine ve benden uzak dur demesine rağmen.

Tolga beyden hafif bir kıkırtı çıktı.

---farklı olduğunu zaten bu gün ilk karşılaştığımızda anladım.sen bana handenin sana yaptıklarını davranışlarını falan anlatınca bende kızı merak ettim tabi içeri girincede bir süzdüm şöyle oda bunu anlyınca beni süzdü hemde korkutucu bir yüzle farketmişsindir zaten böyle bir tepki beklemiyorum benide şaşırttı zaten o an anladım farklı olduğunu.

ohaaaaa ediz bey benimi anlatmıştı tolga beye.demekki ondan tolga bey beni süzmüş inanamıyorummmm!!!!
Ediz beyde güldü onun gülüşünü kucağında olduğum için hissediykrum tabiki.

---sana bakışlarını gördüm tolga bende şaşırdım ama biraz daha sesli konuşursan hande hem duyucak hemde uyanıcak bende iki işi birden yaptığın için seni dövücem o yüzden şu siktiğimin ağzını kapa artık sonra anlatıcam dedim ya.

Resmen küfür edip edip duruyo.ooooo ediz bey sizde neler neler varmış da bizim haberimiz yokmuş demekki sadece toplum içinde terbiyeli bir adam oluyo bizimki.

Hoop hopp hande ne bizimkisi ne ara adam bizimki oldu.

Asansörün kapısı açıldı ve ediz bey yürümeye başladı gozüm kapalı ama yine ışşı göz kapaklarımın arkasında hissediyorum gözlerimi yavaşca araladım ve şok oldum çünkü şirketteki bütün insanlar durmuş beni kucağında taşıyan ediz beye ve bana bakıyorlardı bize doğru telaşla gelen buketi görünce hemen gözlerimi kapattım ve uyuma numarama devam ettim bize bakan insanları sonra düşünüceğim artık şirket resmen sessizlik yemini etmiş gibiydi kimseden ses çıkmıyor herkez bize bakıyir ancak sessizlik buket bizim yanımıza gelince bozuldu ve ediz bey olduğu yerde durdu.

Aşk Hesapta YoktuWhere stories live. Discover now