27.bölüm

7K 248 25
                                    

alarm sesiyle gözlerimi araladım.bir haftadır alışmiştim geç kalkmaya şimdi erken kalkmak zor geliyordu.tam alarmı susturacakken kendiliğinden sustu.ne olduğunu anlamak için tamamen açtım gözlerimi ve takım elibisesini giymiş yatağama oturmuş kollarını göğsünün üstünde bağlamış bir edizle karşılaştım.telefonumu yatağın üzerine koydu telefon demişken ben hala yeni bir hat almadım ve meriç beni kendi numarasından hala aramadı.aklıma meriç gelince içim ürperdi adı bile ürpermemi sağlıyordu.

ediz başını biraz yana eğdi.

---ne zaman kalkmayı düşünüyosun acaba.

elimle ağzımı kapatarak esnedim.hadi ama o kadarda terbiyesiz değilim yani ağzımı bir karış açıp akciğerlerime kadar görmesini istemiyorum.

yatakta hafifçe doğrulmaya çalıştım ama uyku beni esir aldı ve tekrar kafamı yastığa gömdüm yüz üstü.nefes alamıyordum şuanda pek ama dayanabilirim.yüzüm yastığa gömük olduğu için buğulu çıkan sesimle konuştum.

---uykum var.

ediz kıkırdadı.

---bir hafta boyunca öğlen kalkarsan tabikide uyanamssın.

yüzümü yastıktan çekmeden konuşmaya devam ettim.

---aman sen çok biliyosun.

yüzümü yastıktan çektim ve yataktan kalktım.dolabımı açtım ve arkası dizimin tam arkasına kadar gelen öne doğru kısalan dizimin bir karış üstünde biten kahverengi kemerli ve kalın askılı beyaz bir elbise çıkardım.bu elbiseyi gerçekten seviyordum.ve her fırsatta giyiyordum altınada krem rengi bir ayakkabı çıkardıktan sonra kıyafetimi ve ayakkabımı yatağın üzerine koydum.

iki elimi belime koydum ve yatakta hala bekleyen edize baktım kesik kolum sızlamıştı bu hareketimle ama umursamadım..valla paşa hazretlerinin hiçte kalkası yok gibiydi.ayağımla rtim tutmaya başladım.ama o hala gözlerimin içine bakıyordu en son dayanamdım ve konuşmaya başladım.

---odadan çıkarsanız eğer giyineceğim ediz bey.

BEY derken üstünü vurgulamıştım.ediz hiç istifini bozmadan bana bakmaya devam etti ve sırıtarak  konuştu.

---giyinmek istiyosan giyinebilirsin gözlerimi kapatırım.

YOK ARTIK.şaşkınlıkla edize baktım ve sinir kat sayımın arttığını hissettim.derin bir nefes aldım sakin olmalıyım...sakin olmalıyım.

---çık.

sesim fazla iğneleyiciydi ve fazla sinirli.alayla tekrar güldü ve yataktan kalktı.

---kendi evimdeki odamdan kovuluyorum.

bende aynı şekilde alayla güldüm.

---beni buraya siz getirdiniz hemde zorla.madem getirdiniz saygı duymanız gerekiyo.

sırıttı.

---pekala çıkıyorum 10 dakikaya aşşağıda ol geç kalmak istemiyorum.

konuşmama izin vermeden odadan çıktı.sinrle ayağımı yere vurdum yine emir veriyordu hatırladığıma göre bana emir verdiği için ona tokat atmıştım.hemen üzremi değiştirdim ve saçlarımı tarayıp normal haline bıraktım krem rengi çantamı alıp aşşağı indim.ediz kahvaltı masasına oturmuş beni bekliyordu.tam karşısına oturdum.

---kolun nasıl oldu?

sorduğu soruyla kolumdaki sargıya baktım.sonra başımı kaldırıp edize baktım.

---oldukça iyi.

başını salladı suna hanım servislere başlarken ediz tekrar konuştu.

---büyük ihtimalle buket seninle konuşmaya çalışacak.onu dinlemelisin.

Aşk Hesapta YoktuDove le storie prendono vita. Scoprilo ora