13.bölüm

8.8K 314 34
                                    

(multimedia BUKET)
ne kadar uyudum bilmiyorum ama şuanda belimin üzerinde olan kollar,hissettiğim koku,sıcaklık....
bi dakka bi dakka ne kokusu ne kolu ne bacağı ne ayağ-
tamam saçmalama hande.en son hatırladığım kadarıyla ediz bey bana sarılmıştı ve bende gözlerimi kapatmıştım.

ahhhh harika ediz beyin kollarında uyumuşum.hande hande kendine gel amaaaa senin bu insan sınıflandıran  adamdan uzak durman gerekirken ne kadar yaklaştın farkındamısın.bu konuyu sonra kendimle tartışmak amaçlı zihnimdeki raflardan birine kaldırıyorum ve şuanda düşünmem gerekn asıl konuya odaklanıyorum.ben ediz beyin kollarında nasıl uyurum?

yerşmde hafifçe kıpırdanınca hissettiğim şeyle gözümü şok olmuş bir şekilde açtım.lanet olsun ben şuanda ediz beyin kollarında değilim onun kucağında oturuyorummm.
bunu nerden anladım çünkü altımda bir bacak hissettim hatta bir bacak değil iki bacak hissettim demekki başta aklım bacağa ayağa ondan gitti.ohaaa siz ne hissettim sandınız bacak hissettim bacak

OMG SİZ NELER DİYOSUNUZ ÖYLEEEEE!!!!

resmen ediz beyi ahtapot gibi sarmalamışım.adamın üzerine oturmuş kafamı göğsüne yaslamış kollarımı beline sarmış bir şekilde oturuyorum şuan.acaba ediz beydemi uyuyo ve ben ne kadar süredir uyuyorum yada o nekadardır bana katlanıyo.yerimde yine hafifçe kıpırdandım ve kollarımı yavaşca çözdüm ama tam olarak çözemedim çünkü ediz beyin sözleriyle dondum kaldım demekki uyumamış.

---sonunda uyandın ya nası desem bilmiyorum ama namusum elden gidicek diye bir an korktum.

resmen ağzım kkoca bir O şekline açıldı tabi gözleriminde ondan bir farkı yok.kafamı kaldırdım ve mahçup bir şekilde ediz beye baktım.

---ş-ş-şey ben nasıl uyudum anlamadım gerçekten hatta bu duruma nasıl geldim onuda bilmmiyorum.

kaşlarını alayla kaldırdı sonra aklına bişey geldi sanırım yüzüne sahte bir üzülmüşlük ifadesi yayıldı

---tamam uyuyosunda niye benim namusumla oynuyosun(cık cık cık ladı) ailem beni bu şekilde yetiştirmedi kusura bakma bir erkek olarak bu kadar aşşağılamayı kaldıramam.birazdan üstümden kalkıcaksın ve hiç bir şey olmamış gibi beni bir kenara atıcaksın bir peçete gibi tıpkı kullanılmış bir peçete. yada poşet kullanılmış bir çöp poşedi gibi tıpkı.olmaz hayır intahar ediceğim.

bunun altında bir mesaj arayabilirim ama o kadar komik bir şekilde söyledi ve kahkahalarıma engel olamadım.ağzımdan güçlü bir kahkaha çıktı tabi.
durun durun durun....ben hala ediz beyin kucağındayım değilmi?
adamın kucağında kahkaya atarken sallandım ama ve cidden şimdi sizin hissettiğiniz şeyi hissettim.
evet şuanda tam olarak altımda şey hissediyorum.... şey işte anladınız.

ediz bey anlamasın diye gülmemi yavaşca kestim ve göz teması hiç kurmadan kucağından kalktım ama kalkmaz olaydım yada azıcık daha dikkatli kalksaydım.niye kalkmaz olaydım canım kaza işte ufacık minicik küçücük bir kaza.tamam anlatıyorum.

ben tam kalkarken  bacağım ediz beyin kıymetlisine baskı yapınca (kuvvetli bir baskı)tabi ediz bey yüzünü anında buruşturdu ve bende gözlerimi resmen birbirinie girecek kadar kapatıp utançtan yüzüm aynı onun gibi buruşturdum.sanırım dizimle kıymetlisine baskı yapmam bir erkeğin kıymetlisine tekme atmakla aynı anlamda geliyo ama genelde erkekler tekme yiyince yada kıymetlilerine darbe alınca(benimkisi kuvvetlı bir darbe)kıymetlilerini tutarlar diye biliyorum ama ediz bey şuanda sanırım nezaketten  kıymetlisini tutmuyo onun yerine ellerini yumruk yapmış acıya dayanmaya çalışıyo.ben daha fazla şansımı zorlamadan DİKKATLİCE kucağından kalktım.

Aşk Hesapta YoktuWhere stories live. Discover now