26.bölüm

6.9K 244 6
                                    

merhaba sevgili okuyucalırım :D şimdiden voteve yorumları unutmayalım lütfen hepinizi seviyorum ve internet sorunum konusunda saygı duyduğunuz için gerçekten içtenlikle teşekkür ediyorum.artık geri döndüm canlarım hergün yeni bölümleri yayınlayacağım. :D bu nedenle mutluyumm.

(multimedia HANDE)

---yavuz?

yavuz tam karşımda siyah deri ceket içine giydiği koyu gri renk t-shirt altına giydiği kot pantolon ve ayakkabılarıyla spor gibi dursada ciddi anlamda söylüyorum takım elbise giydiği zamanki hali gibi ciddi ve ürkütücü görünüyordu.normalde spor giyinildiği zaman insan ürkütücü görünme ama yavuz için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil o hala fazlasıyla ciddi ve yapılı görünüyordu.t-shirti düşündiğimden daha fazla olan kaslarını ortaya çıkarmıştı içim ürperdi istemeden.

yavuz başını hfifçe yana yatırdı.

---içeri davet etmek yok mu?

ben hala şoktaydım.yutkundum onu içeri almak zorundayım aslında almasamda girerdi hani girmemesi için zorlasam bu sefer edizle kavga edecekti ama isteyerek alsam belkide edizi durdurabilirdim.kapıyı açtım ve içeriyi gösterdim.

---gir lütfen.

yavuz belli etmemeye çalışsada şaşırmıştı edizi zaten saymıyorum bana ateş saçan gözlerle bakıyordu.

---ne demek 'gir lütfen'lan!!ben sana ne dedim!!!

istemeden sıçradım.bana LAN demişti ve bağırmıştıda.sinir dalgaları vücudumun her köşesine doğru yayılırken edize en sinirli bakışlarımı yolladım.

---benim evim lan sana ne oluyo!!!

çok bağırmamıştım ama bende bağırmıştım.kapıyı daha fazla açtım ve yavuza döndüm.sesimi olabildiğince yumuşak tutarak nazikçe.

---gelmiyecekmisin?

dedim.bu edizi daha fazla kastı tabi.bana lan dedi inanamıyorum.yavuz şaşkınlığını birden attı ve pislik bir insan gibi sırıtarak içeri girdi.edizin siniri elle tutalabilecek bir cinstendi hissediyordum ne kadar sinirlendiğini ben burdan hissediyordum.

kapıyı kapattım.kapattığım an kapıya yapıştım.çünkü ediz anında kolumu tutup sırtımı hızla kapıya çarpmıştı.canım acısada yüzümü buruşturmadım.tükürürcesine olan sesiyle konuştu.

---sana ondan uzak dur demiştim ve sende bunu kabul etmiştin şimdi onu içeri nasıl davet ediyosun.

korkmadım diyemem çünkü korktum.batmıştı keskin olan ses tonu etime batmıştı adeta.sinirle ittim onu.

---seni ilgilendirmez burası benim evim istediğimi alırım istediğimi almam karışamassın.

konuşmasına izin vermeden yavuzu bulmaya gittim.ve nerde buldum?mutfakta.

masaya  oturmuş benim çayımı önüne almış bekliyordu.ohhh hemen kurulmuş beyefendi.tam masaya oturacakken edizin sesini duydum.

---sana karışamam ama ona karışabilirim!!

ben daha ne olduğunu anlamadan ediz yavuzun yakasından tuttu ve yumruk attı.o an edizin ne kadar güçlü olduğunu anladım çünkü yavuz gibi fazlasıyla fazlasıyla ve fazlasıyla yapılı bir adama yumruk atıp sendelemesini sağlamak pek kolay değildir.ediz tekrar bağırdı.

---ondan uzak durucaksın lan!!!ona zarar vermiceksin!!!

tam yavuza tekrar yumruk atacakken yavuz kendini geri çekti ve böylece edizin yumruğundan kaçmış oldu.daha sonra yavuz öne atıldı ve edizin yüzüne bir yumruk attı.o an sanki benim canım acıdı çünkü yavuzun attığı yumruğun ne kadar can acıtıcı olduğunu düşününce ve o yumruğun edizin ne kadar canını acıttığı aklıma gelince benimde canım acımıştı istemeden.yavuz bağırdı istemeden yerimden sıçradım ilk defa bağırmıştı ve çok korkutucuydu.

Aşk Hesapta YoktuWhere stories live. Discover now