11.bölüm

10K 444 7
                                    

Ofisimde kafamı deri sandalyeme yaslanmış yaklaşık yarım saattir hiç birşey düşünmeden gözüm kapalı dinleniyorum.biraz daha böype durursam uyuyabilirim sanırım.
Kapının açılmasıyla gelen kişiye bakmak istedim ama rahatımı bozmak istemiyorum çünkü kapım çalınmamıştı.kapım çalınmadıysa eğer bunu yapan tek kişi olarak bukete bağırmalıyım sanırım. Istifimi hiç bozmadan ve gözlerimi hiç açmadan konuşmaya başladım.

---buket sana kapı çalmayı öğretimmi ablası.sana kaç defa dedim şu kapıyı çal diye kaç defa diyecegim yani illa ağzını yüzünü kırıcam kafanı vücudundan ayırıcam çöpe atıcam yada senin naşka fikrin varsa oda olur onları sana uyguluyacağım öyle kapı çalmayı öğrencen.gerizekalımın kızım sen.

---evet bende ne zaman biticek diye merak ediyordum.

Duyduğum sesle resmen yerimden 20cm sıçradım az kalsın yere yapışıyodum.
Dehşet bir yüz ifadediyle ve fal taşı gibi açılmış gözlerle tam karşımda bana sırıtan ediz beye bakıyorum şuan.ellerini göğsünde birleştirmiş karşımda dikiloyordu.kapıyı çalsaydın bari.bir ses verseydin oda yeterdi hani.hızla auağa kalktım üzerime çeki düzen verip konuşmaya başladım

---e-e-ediz bey.ben gerçekten s-s siz olduğunuzu anlamadım.sadece buket kapıyı çalmadan içeri girince bende o zannetim gerçekten çok üzgünüm.

---evet onu anladım zaten de bakıyorum senin ağzın çok bozuk yani sadece benim yanımda mı terbiyeli bir çalışan oluyorsun?

Tamam bu soruyu beklemiyordum ne cevap vericem şimdi.evet ya ben hep küfür eden bozuk ağızlı resmen sokak kızı olan biriyim kusura bakmayın sizinle oldukça kötü tanıştığımız için kendimi korumak amaçlı sizinle nazik konuşuyorum diyemiyeceğime göre.

---şey aslında ben öyle yapmıyoru-

Hayır yalan söylemiyeceğim.mahcup bir tavırla ediz beye baktım ve dudaklarımı yaladım tabikide gozleri direk dudaklarıma kaydı ama şuan bunu düşünemeyeceğim.

---aslında evet tamda öyle yapıyorum.yani kişilik olarak böyleyim.saygıdan dolayı terbiyeli oluyorum ama yanlış anlamayın hepte küfür falan eden bozuk ağızlı bir kız değilim.

Baş parmağımla işaret parmağımı birbirine çok yaklaştırıp havaya kaldırdım
---bazen ağzım bozuluyo o kadar.

Ediz bey beni sonuna kadar dinlemisti konusmam bitince elimi indirdim ve bende onu dinlemeye karar verdim.

---alıyorum o zaman asıl hande bizim ilk karşılaştığımız zamandaki hande.

Başımı evet anlamında salladım.

---biseymi isteyecektiniz yani beni arasaydını-

Cumlemi bitiremeden telefon çaldı tabikide ediz bey aramıyo saçmalamayın ediz bey karşımda 'hadi canım'
Derin bir nefes almama gerek yok hemen hızla telefonu açtım

---ben hande buyurun.

---hande hanım ben buse.şirket bölüm farklarının bulunduğu dosyayı bulamadım ne yazıkki sanırım siz ilgilenmişsiniz dosya nerde biliyonusunuz.

Elimi anlıma koydum evet şuanda ediz çağlayan benim odamda bulunuyo.

---evet buse o dosya halil beyde ondan alabilirsin.

---teşekkürler hande hanım.

---rica ederim.

Diyip telefonu kapattım ve beni izleyen ediz beye baktım hemde ilginc bir sekilde izleyen ediz beye.

---evet ediz bey bisey isteyecektiniz sanırım ama keşke beni arasaydınız.

---biliyorum herneyse sadece odanı merak ettim neticede benim muhtesem odama bakmayan kadının odası nasıl diye ciddsn merak ettim.

Aşk Hesapta YoktuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin