17.bölüm

7.8K 284 10
                                    

arkadaşlar lütfen ama voteleyelim pleaseeee okuyucularıma çok teşekkür ederim ama vote ve yorumlarınızı benden eksik etmeyin siz yb mutlu oluyorsunuz ben vote ve yorumlarla :D :D :D parmaklar vote tuşuna bakimmmmmm

Bakalım sarışınımız karanlıktan ne kadar korkuyor iyi eğlenceler çağlayan size bol şans :D
-yavuz

Bu mesaj geldikten ve edizle birbirimize anında baktıktan sonra içimden sakin olmaya çalıştım.hastalığımı tabiki odadaki herkez biliyor herkez benim ne yapacağımı merak ediyor sanırım ama ben sadece edizin gözlerine bakıyorum.

---sakin o-

Cümlesini bitiremeden ışıklar gitti ve zifiri bir karanlık kapladı.beynimim içinde bir şey uyarıldı başımdan ayaklarıma kadar bir ürperti geçti içimden ve vücudum istem dışı titremeye başladı tam 1dakika boyunca bu titreme beni bekliyor ondan sonra ise belkide hayatımın son 5 dakikası.evet sonum böyle olucaktı demekki.

---hande sakin ol bana bak güzelim bana bak.

Gözlerimin önünde 2 tane telefon ışığı yandı. ne ara ediz benim tam karşıma geçti ellerinin arasına basımı aldı ben ne ara yere çöktüm.

Iste krizim tam olarak boyle ben ölümü beklerken içimdan son 6 dakikayı düşünürken vücudum benden habersiz işler yapıyor cevredeki olayları farketmememi sağlıyor.

Hala titrerken ediz endişeyle yere çökmüş beni kendime getirmeye çalışıyor ama yapabiliyor mu? Hayır.

---hande sakin ol ben burdayım.

Deli gibi titreyen bedenimle meşgulum şuan dinleyemiyorum onu.engel olamıyorum durduramıyorum bedenimi.

---hande bana bak!!!!!

Elleriyle omuzlarımdan tutup sarsmıştı beni.

---bana baksana!!!

Korkuyo.oda benim gibi korkuyo endişelndi işte bunu anlamamak için salak olmak lazım.zifiri karanlıkta görebildiğim tek şey telefon ışıklarının odayı zorla aydınlattığı ve önümde endişeyle kafamı dağıtmaya çalışa bir ediz çağlayandı.

Titremem artarken kafamı dağıtmaya çalışıyorum şu lanet titremeden kurtulmaya çalışıyorum.ediz karşımda sürekli benimle konuşurken ne dediğini anlamıyorum işte, lanet krizim yüzünden söylediği hiç bir şeyi anlayamıyorum arada bir kaç tanesini seçiyorum sadece.

---hande bak ben burdayım seni söz kurtarıcam sakin olmaya çalış.

Anında nefes borumu bir şey tıkatı ve nefesim kesildi.iste son 5 dakika.

Derin derin nefes almaya çalıştım ama olmadı nefes borumu bir şey tıkadı ve sadece aldığım kocaman nefeslerden akciğerlerime sadece ufacık bir oksijen girdi ve bu bana fazlasıyka acı çektiriyor.

---tolga bişey yap.ölücek!!! Bişey yapmaya çalışsanıza!!!!

O kadar çok bağırmış ve panik olmuştu ki buna sonra sevinmeliyim, tabi yaşayabilirsem.

Derin derin nefes almaya çalışırken deli gibi ağlayan bukete gözüm takıldı sonrada şok olmuş bir tolga beye birde tam karşımda kafamı dağıtmaya çalışan panik içinde bir edize.

Ayaģa kalktı

---bişey yap tolga bir kaç dakikası var sadece lütfen bir şey yap ölmesini istemiyorum!!!!!

Ellerini saģa sola  sallıyor fazlasıyla korktuğunu belli ediyordu.ben hala yerde dizlerimin üzerine çökmüş nefes almaya çalışırken tolga beyde bağırdı.

Aşk Hesapta YoktuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin