Part 69

965 30 2
                                    

ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ

Αυτό είναι το προ τελευταίο κεφ 😢

Καλή ανάγνωση ❤️

STEFANO'S POV

Λίγους μήνες αργότερα

-"Βρε μωρό μου, μήπως έχεις κάτι; Να πάμε σε ένα γιατρό;" λέω γλυκά στην Άννα, η οποία εδώ και τρεις μέρες έχει ναυτία και τάση για εμετό.

-"Όχι, όχι. Ένα απλό κρύωμα είναι" αρνείται για πολλοστή φορά και εγώ ξεφυσαω, ενώ πάω και κάθομαι δίπλα της στον καναπέ και την αγκαλιάζω.

-"Κι αν είναι κάτι πιο σοβαρό; Δεν πρέπει να ξέρουμε για να το προλάβ-" αρχίζω να της εξηγώ, όμως με διακόπτει.

-"Ωχου Στέφανε, σταμάτα επιτέλους. Σου είπα μια χαρά, δεν χρειάζομαι κανέναν γιατρό, είναι ένα απλό κρύωμα, τέλος" φωνάζει έξαλλη και βγαίνει ελάχιστα από την αγκαλιά μου. Τα νεύρα της τις τελευταίες μέρες δεν είναι καλά, το ίδιο και η ψυχολογία της. Έχει συχνά σκαμπανεβασματα. Εκεί που γελάει ξαφνικά αρχίζει να κλαίει, κι ούτε κι η ίδια δεν ξέρει τον λόγο.

-"Εντάξει ρε μωρό μου, ηρέμησε"

-"Μη μου λες να ηρεμήσω" λέει με νεύρα και ξαφνικά αρχίζει να κλαίει. Τα συχνά σκαμπανεβασματα που έλεγα πριν.

-"Τι έπαθες τώρα ψυχή μου;" τη ρωτάω και την βάζω στην αγκαλιά μου.

-"Συγγνώμη αγάπη μου, αλήθεια συγγνώμη που σου φωνάζω χωρίς λόγο. Δεν μου φταις σε κάτι"

-"Ηρέμησε" της λέω γλυκά και εκείνη βγαίνει από την αγκαλιά μου.

-"Τι εννοείς να ηρεμήσω; Είμαι υστερική μήπως;" ρωτάει εκνευρισμένη. Αντε πάλι.

-"Δεν είπα αυτό ρε Αννα" λέω αγανακτησμενος πλέον από συμπεριφορά της. Της φωνάζω χωρίς να το θέλω, όμως δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

-"Σε εκνευρίσω κιόλας ε; Εντάξει λοιπόν Στέφανε, θα σου αδειάσω τη γωνία" μονολογεί και γρήγορες κινήσεις σηκώνεται όρθια.

-"Ρε Άννα, έλα εδώ, που π-" πάω να πω, όμως φυσικά και δεν ολοκληρώνω, αφού κλείνει δύναμη την πόρτα πίσω της. Όντως έφυγε;

Η ζωή μας μετά τον γάμο έμεινε η ίδια, με τη διαφορά όμως ότι τόσο ο έρωτας μας, όσο και η αγάπη μας μεγαλώνουν. Λένε πως ο έρωτας περνάει μετα τον γάμο. Μαλακιες. Εγώ αισθάνομαι πιο ερωτευμένος από ποτέ και με τη γυναίκα που λατρεύω.

Ματωμένος Έρωτας Where stories live. Discover now