Part 32

753 36 0
                                    

Μετά από 2 μήνες

ANNA'S POV

Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που ξεκινήσαμε τη σχέση μας με τον Στέφανο και μπορώ να πω, είναι οι ωραιότεροι δύο μήνες της ζωής μου.

Ο Στέφανος κάθε μέρα μου δείχνει την αγάπη του και το ποσό πολύ με νοιάζεται. Η κάθε μέρα που ζούμε είναι καλύτερη από την προηγούμενη και ποτέ δεν βαριόμαστε παρέα.

Σήμερα κλείνουμε δύο μήνες σχέσεις και κανονίσαμε να βγούμε οι δύο μας για φαγητό σε ένα εστιατόριο στο παλαιό Φάληρο. Σήμερα θα κοιμηθώ σπίτι του, μιας και οι γονείς του θα λείπουν και η Αρια θα κοιμηθεί σου Μάριου.

Γενικά η παρέα μας παραμένει μια παρέα ζευγαριών. Περνάμε πολύ ωραία μαζί. Γελάμε, συζητάμε, βγαίνουμε βόλτες.

Από Στέφανος:
Κατέβα 😘

Χαμογελάω μόλις βλέπω το όνομά του στην οθόνη μου και ριχνω μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη. Φοράω ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ένα σκίσιμο στο αριστερό μου πόδι. Τα μαλλιά μου τα έχω κάνει ίσια και το μακιγιάζ μου είναι απαλό σε γήινες αποχρώσεις. Ρίχνω και την κολόνια που αρέσει στον Στέφανο στον λαιμό μου και στο σώμα μου και αφού βεβαιωθώ πως όλα είναι εντάξει στο σπίτι, κατεβαίνω κάτω.

Ανοίγω την πόρτα και τον βλέπω να στηρίζεται πάνω στο μαύρο, πολυτελές αμάξι του. Χριστε μου, είναι πανέμορφος. Έχει φορέσει ένα μαύρο τζιν που έχει δύο μικρά σκισιματα στα γόνατά του. Το έχει συνδυάσει με ένα άσπρο κολλητό πουκάμισο που κάνει τουε κοιλιακούς του να διαγράφουν. Από πάνω φοράει ένα μαύρο, δερμάτινο τζάκετ που κολακεύει ιδιαίτερα το πρόσωπό του. Τα καστανοξανθα μαλλιά του τα έχει κάνει φράντζα, ενώ τα μάτια του λάμπουν από χαρά.

Τον πλησιάζω με αργά βήματα και μόλις φτάσω κοντά του τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του, αγκαλιάζοντας τον σφιχτά. Βυθίζω το κεφάλι μου στην καμπύλη του λαιμού του και μυρίζω το μεθυστικό άρωμά του. Τυλίγει τα χέρια του στη μέση μου και με σφίγγει πάνω του.

-"Χρονια μας πολλά μωρό μου" ψιθυρίζει στο αυτί μου και δαγκώνει παιχνιδιάρικα τον λοβο μου, κάνοντας όλο μου το σώμα να ανατριχιάσει και τα πόδια μου να αρχίσουν να τρέμουν.

-"Χρόνια μας πολλά" λέω με νάζι και αμέσως επιτίθεμαι στα χείλια του.

-"Εισαι πανέμορφη" ψελλίζει και χαϊδεύει απαλά το μάγουλο μου.
-"Παμε;" με ρωτάει γλυκά και εγώ του γνεφω θετικά.

Ματωμένος Έρωτας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα