Part 17

864 48 2
                                    

STEFANO'S POV

Από εκείνη τη νύχτα και μετά δεν μιλήσαμε καθόλου με την Άννα. Περιμένω πως και πως να γυρίσει να της τα εξηγήσω όλα, ο, τι νιώθω.

Σήμερα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα μαζευτούμε όλοι στο σπίτι του Μάριου. Όλοι εκτός από εκείνη...

-"Στέφανε θα μείνω στον Μάριο σήμερα" ακούγεται η φωνή της Αριας από πίσω μου.

-"Νταξει" απαντάω ξερα, χωρίς καμία διάθεση.

-"Τι έχεις; Είσαι καλά;"

-"Ε; Εε ναι ναι, μια χαρά" της απαντάω αφηρημένος.

-"Εντάξει" μου απαντάει και ακούω τα βήματά της να απομακρύνονται.

-"Άρια;" τη φωνάζω και εκείνη σταματάει.
-"Μιλήσατε καθόλου με την Άννα;"

-"Ναι κάθε μέρα μιλάμε"

-"Σου έχει πει κάτι τις τελευταίες μέρες;"

-"Όχι, τα τυπικά λέμε, δεν μιλάμε πολύ" της γνέφω θετικά και εκείνη ανεβαίνει στο δωμάτιό της. Άρα δεν της έχει αναφέρει τίποτα για μένα; Άρα δεν την ενδιαφέρει; Άρα δεν σημαίνει τίποτα για εκείνη;

Η ώρα έχει περάσει και πλέον είναι 8:00. Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε με την Άρια, για να πάμε στον Μάριο. Θα την ήθελα κοντά μου μια τέτοια μέρα. Μου λείπει αρκετά και δεν ξέρω και πότε θα γυρίσει.
[...]

Πλέον βρισκόμαστε στο σπίτι του Μάριου. Όλοι διασκεδάζουν, γελάνε, πίνουν λίγο από το ποτό του και περιμένουν πως και πως να αλλάξει η χρονιά. Εγώ από την άλλη κάθομαι στον καναπέ του Μάριου παίζοντας με το κινητό μου. Είμαι αρκετά αφηρημένος. Το μυαλό μου δεν έχει ξεκολλήσει από εκείνη. Να ήσουνα εδώ μωρό μου, και τι δε θα έδινα. Σε μια ώρα αλλάζει ο χρόνος και όλοι είναι τόσο ενθουσιασμενοι. Ίσως αυτή να είναι η χειρότερη πρωτοχρονιά της ζωής μου, μακριά της.

Το κουδούνι χτυπάει και τα κορίτσια πάνε να ανοίξουν, αφού τα αγόρια ήταν απασχολημένα παίζοντας ps.
Διάφορες φωνές ακούγονται όταν η πόρτα ανοίγει και μου φάνηκε πως άκουσα τη φωνή της Αννας. Δεν δίνω σημασία, αφού ξέρω πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εκείνη και συνεχίζω να ασχολούμαι με το κινητό μου.

-"Ήρθε η Αννα" φωνάζουν ενθουσιασμένες τα κορίτσια, καθώς μπαίνουν στο σαλόνι. Αμέσως στρέφω το βλέμμα μου στα κορίτσια και τότε την είδα. Ήταν εκείνη...

ANNA'S POV

Χτυπάω το κουδούνι στο σπίτι του Μάριου και τα κορίτσια μου ανοίγουν την πόρτα.

Ματωμένος Έρωτας Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα