Part 38

776 29 9
                                    

Σορρυυυ που ανεβάζω τώρα, αλλά με τις εξετάσεις δεν έχω πολύ χρόνο. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω καθημεριναα.

Καλή Ανάγνωση

STEFANO'S POV

-"Αντε ρε μωρό μου, τελείωνε" φωνάζω στην Άννα, αφού εδώ και δύο ώρες ετοιμάζεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσείς οι γυναίκες θέλετε ατελείωτες ώρες για να ετοιμαστείτε.

-"Τώρα ρε Στέφανε, μισό λεπτό" μου απαντάει εκείνη και μετά από λίγα λεπτά εμφανίζεται στο σαλόνι του σπιτιού της.

-"Αργησαμε παλι" της λέω για να την πειράξω και τυλίγω τα χέρια μου γύρω από τη μέση της.

-"Δεν φταίω εγώ. Βλέπεις, κάποιος με έκανε να κλαίω όλη μέρα σήμερα, με αποτέλεσμα τα μάτια μου να γίνουν κόκκινα" πετάει μια σπόντα και εγώ χαμογελάω.

-"Και χωρίς αυτές τις μαλακιες στο πρόσωπό σου είσαι υπέροχη"

-"Ελα σταμάτα, μη με κοροϊδεύεις"

-"Δεν σε κοροϊδεύω αγάπη μου, το εννοώ. Πάμε;" την προτρέπω και εκείνη μου γνέφει καταφατικά. Πριν βγούμε από το σπίτι της, της δίνω ένα φιλί στα κόκκινα, βαμμένα χείλη της και της πιάνω το χέρι.

Ύστερα από 15 περίπου λεπτά, φτάσαμε στο μπαρ. Η μυρωδιά του αλκοόλ και του τσιγάρου μου γίνεται αισθητή και η δυνατή μουσική τρυπάει τα αυτιά μας. Βρήκαμε το τραπέζι μας και κάτσαμε όλοι μαζί. Η Άννα έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μαζί της χαιρόμουν και εγώ. Η έκπληξη μου πέτυχε με μεγάλη επιτυχία και χαίρομαι πολύ που της άρεσε.

-"Μωρο μου, τι θα πιείς;" την ρωτάω στο αυτί της και εκείνη μου γελάει.

-"Αφού ξέρεις" μου απαντάει με νάζι και δαγκώνει τον λοβο του αυτιού μου.

-"Παιχνιδάκια θέλεις μωρό μου;"

-"Εεε μα σήμερα όλη μέρα με έκανες να κλάψω, δεν πρέπει κάπως να με κάνεις να χαρώ;"

-"Έννοια σου, και θα σε κάνω το βράδυ να χαρείς, όμως τώρα ας πάμε να χορέψουμε" αποκρίνομαι και της τραβάω το χέρι, τραβώντας την προς την πίστα.

Αρχίσαμε να χορεύουμε στον ρυθμό της μουσικής. Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τη μέση της και εκείνη τα δικα της γύρω από τον λαιμό μου. Την φέρνω περισσότερο κοντά μου, κολλώντας τα σώματά μας. Το καλλίγραμμο σώμα της ταιριάζει τέλεια πάνω στο δικό μου.

Ματωμένος Έρωτας Where stories live. Discover now