Part 5

972 55 0
                                    

Δεύτερη μέρα που χτυπάει το ξυπνητήρι μου και δεν ξέρω πόσες μέρες θα αντέξω ακόμα χωρίς να το σπάσω. Τρίβω τα μάτια μου και σηκώνομαι από το κρεβάτι μου με προορισμό το μπάνιο. Κοιτάζω το είδωλό μου στον καθρέφτη. Ο Χριστός, πως είμαι έτσι; Αλλά να μου πεις δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Αφού κάνω την καθημερινή πρωινή ρουτίνα μου, στέκομαι μπροστά στην ντουλάπα μου, μη ξέροντας τι να φορέσω.
Καταλήγω σε ένα ψιλομεσο τζιν και το συνδυάζω με μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, ενώ φοράω τα μαύρα vans μου. Βάζω την τσάντα στους ώμους μου και ξεκινάω για το Πανεπιστήμιο.

Στον δρόμο πήγαινα αρκετά χαλαρά, αφού είχα αρκετή ώρα στη διάθεσή μου και δεν βιαζόμουν. Κοιτούσα τον ουρανό, το απέραντο γαλάζιο του. Το χρώμα του ουρανού μοιάζει με τα μάτια του Στεφάνου. Ωωω Έλα τώρα, γιατί τον σκέφτηκα πάλι;

Φτάνω στο Πανεπιστήμιο και παγώνω στη θέση μου με το θέαμα μπροστά μου. Η Νεφέλη με την Άρια κάθονται μαζί με τον Μάριο, τον Χάρη και τον... ΣΤΈΦΑΝΟ; Τώρα τι; Θα γίνουμε μια παρέα και μέσα σε αυτή την παρέα θα είναι αυτός που αντιπαθώ περισσότερο;
Πλησιάζω την παρεα και νιώθω το βλέμμα του Στέφανου να με καίει.

-"Καλημέρα" λέω γλυκά όταν πλέον είχα πλησιάσει. Η Νεφέλη με αγκαλιάζει και μετά ακολουθεί η Άρια. Με καλημεριζουν και τα αγόρια, εκτός από τον Στέφανο, ο οποίος έχει κολλημένο το βλέμμα του στο κινητό του. Χελλοου, εδώ είμαι.

-"Στέφανε πες ένα γεια στην κοπέλα" του λέει ενοχλημένη η Άρια και στρεφω το βλέμμα μου σε εκείνον, ο οποίος δεν έχει ξεκολλήσει το βλέμμα του από το κινητό του.

STEFANOS'S POV

Την βλέπω να πλησιάζει την παρέα και μένω να την κοιτάζω. Είναι αρκετά όμορφη κοπέλα, βασικά πάρα πολύ όμορφη. Τα καστανά μαλλιά της είναι πάλι ίσια, ενώ τα καστανά μάτια της φαίνονται κουρασμένα.

-"Καλημέρα" λέει με τη γλυκιά φωνή της και εγώ αδιαφορώ κοιτάζοντας το κινητό μου.

Τι έχω πάθει και μιλάω έτσι για την Άννα; Δεν τη συμπαθώ καθόλου, όμως μου βγαίνει να μιλάω τόσο γλυκά για αυτή. Χθες όσο ήμουνα με αυτή από την καφετέρια σκεφτόμουν την Αννα, όταν την είδα έξω από το σπίτι της Νεφέλης. Ήταν πάλι γλυκιά και όμορφη.

-"Στέφανε πες ένα γεια στην κοπέλα" μου λέει η αδερφή μου σαν να είναι η μαμά μου και εγώ αδιαφορώ.
-"Στέφανε σου μιλάω" ακούγεται ξανά η φωνή της αδερφής μου και την κοιτάζω νευριασμενος.

Ματωμένος Έρωτας Where stories live. Discover now