Part 29

681 36 0
                                    

ANNA'S POV

Κατεβαίνουμε κάτω με τον Στέφανο και καθόμαστε ξανά στις θέσεις μας. Αρχίζουμε να τρώμε το νόστιμο γλυκό μου έχει φτιάξει η μαμα του. Πραγματικά είναι τόσο καλοί άνθρωποι, με έκαναν να αισθανθώ οικεία μαζί του και πάγος έσπασε πολύ εύκολα. Πιο πολύ έχω συμπαθήσει τη γιαγιά του. Είναι τόσο γλυκιά, ευγενική, πρόθυμη και φαίνεται να με έχει συμπαθήσει, αφού κοιτάζει με συγκίνηση εμένα και τον Στέφανο.

-"Σ' αρέσει Άννα μου το γλυκό?" με ρωτάει γλυκά η μαμα του και εγώ γνεφω θετικά.

-"Ειναι πάρα πολύ ωραίο κυρία Αρετή" απαντάω ενθουσιασμένη και εκείνη φαίνεται ικανοποιημένη.

-"Μωρο μου, πάμε πάνω εμείς;" με ρωτάει ο Στέφανος μόλις βλέπει πως τελείωσα το γλυκό μου. Του γνεφω θετικά και πιάνει απαλά το χέρι μου.

-"Εμεις πάμε πάνω" ενημερώνει τους υπόλοιπους και βαδίζουμε ήρεμα προς τον πάνω όροφο.

Μόλις μπούμε στο δωμάτιο του καθόμαστε στο κρεβάτι του και με βάζει στην αγκαλιά του. Δεν λέμε τίποτα, μόνο οι ανάσες μας ακούγονται και καθόμαστε σιωπηλοί να κοιτάζουμε το κενό. Χαϊδεύω απαλά με τα χέρια μου το στήθος του και εκείνος απαλά τα μαλλιά μου. Μπορώ άνετα να ζήσω στην αγκαλιά του. Νιώθω μια ξαφνική επιθυμία να τον φιλήσω. Νιώθω πως αν δεν το κάνω θα τελειώσει το οξυγόνο μου, θα σταματήσω να αναπνέω.

Κάνω την επιθυμία μου πράξη και ανεβαίνω από πάνω του, βάζοντας τα πόδια μου δεξιά και αριστερά από τη μέση του. Ξαφνιάζεται με την κίνηση μου και αμέσως επιτίθεμαι στα κόκκινα, ελκυστικά χείλια του. Τοποθετεί τα χέρια του στη μέση μου, πιέζοντάς με ακόμα περισσότερο πάνω του, σε σημείο που μπορώ να νιώθω ένα μικρό προβληματάκι που έχω προκαλέσει εκεί κάτω.

-"Με τρελαίνεις γαμώτο" ψιθυρίζει πάνω στα χείλη μου, κάνοντας κάθε εκατοστό του κορμιού μου να ανατριχιάσει. Μπορεί να είμαστε μόνο μια βδομάδα μαζί, αλλά με έχει κάνει να μπορώ να τον εμπιστεύομαι και με κλειστά ακόμη μάτια.

-"Δείξε μου πόσο σε τρελαινω μωρό μου" λέω αισθησιακά στο αυτί του και δαγκώνω τον λοβο του.

-"Παιζεις βρόμικα" λέει γελώντας και εγώ τον κοιτάζω πονηρά.

-"Ισως και να μ' αρέσει" του απαντάω και εκείνος σηκώνει έκπληκτος τα φρύδια του.

-"Τι σε έπιασε μωρό μου;" ρωτάει παραξενεμένος, αφού δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά.

Ματωμένος Έρωτας Where stories live. Discover now