q&a

237 12 4
                                    

•taehyung psikolojik olarak ne yaşadı?

taehyung anksiyete ile başa çıkmaya çalışan, intihar düşüncelerine sahip bir lise öğrencisiydi. düzensiz el ve parmak hareketlerinin (kasılmalarının) sebebi buydu. aslında bu sık yaşanan bir şeydi fakat insanlar, sadece taehyung sessizlik yarattığında veya vücudunun diğer bölümleriyle hareket etmediğinde bunu fark edebildi.

•taehyung neden gitti?

yukarıda bahsedilenlerin dışında, taehyung, depresif bir insandı. dedesi birçok şey denemiş olmasına rağmen taehyung'da yıllar içerisinde bir değişim göremeyince varını yoğunu bırakıp taehyung ve yeonjun'un annesinin de yardımıyla beraber -anne olmadan- uzaklara gitmeye karar verdi.

•neden 7 yıl?

taehyung sürekli dönmek istediğini söylemiş olsa bile dedesi onu tamamen kendi ayakları üzerinde görene kadar ikisini de hiçbir yere göndermeyeceği konusunda diretti. taehyung 7 yılın sonunda karanlıklarından arınmış, hala anksiyetesinin getirdiği duygular ve düşünceler olsa dahi, çok daha iyi ve çok daha dinç bir şekilde hikayenin geçtiği mekana geri döndü.

•bunların telefonu falan yok mu? haberleşselermiş?

üçlü gittikten sonra telefon numaralarını değiştirdi ve taehyung; jeongguk ile beraber olmanın onu kendisine, iyileşmeye, odaklanmaktan alıkoyacağını düşündüğünden ulaşmaya çalışmadı. "ben bu ilişkide kendimi feda ediyorum." gerçekten fazla kapalı bir anlatımla jeongguk ve kendisinin bir zihinde, bir kalpte yaşadığını ve biri olmadan diğerinin de olmadığını dile getirdi. çünkü en başta kendisi için olsa da sevgilisi için de iyi hissedecekti, ilişkileri için de iyi hissedecekti. çünkü taehyung, o ilişki döndüğünde bitmiş olacaksa bile, jeongguk'unun onu daha iyi görünce onun da daha iyi olacağını biliyordu.

şu anlık bu kadar soru bıraktığımı düşünüyorum, aklınıza gelen başka bir şey varsa yazarsanız çok memnun olurum

vkook // dark magicजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें