after finale memo

364 20 61
                                    

merhabalar, ben nyanmochi. bunu okuyorsan büyük ihtimalle ya kitabımı bitirdin ya da çok meraklıydın ve bu notu açmaya karar verdin. öyle ya da böyle, hoş geldin.

bu notta sana kendimden ve dark magic'ten bahsedeceğim (hikayeyle hiçbir bağlantısı yok: okuyup okumamak sana kalmış).

genel olarak her şeyi herkese söyleyen bir tipim, bu yüzden duygularımı çabuk atlatırım. ancak söyleyemediğim bazı şeyler var ve bunları dile getirmekten çok korkuyorum. bu yüzden içimde kalan çoğu şeyi dark magic'in içine yazıyorum, tıpkı her eli kalem tutanın yazılarında yaptığı gibi.

daha da açık konuşmak gerekirse dark magic benim günlüğüm; konusu, karakterleri, mekanları ve yaşananlar bu günlüğü şifrelemek için kurduğum metaforlardı. bu nedenle bu fice değer verip okuyan ve hep beraber bu yolculuğu geçirdiğimiz herkese çok minnettarım. sizi hayatıma dahil etmek ve gerek karanlık gerekse ışıl ışıl yaşanmışlık odalarımı sizinle paylaşmak benim için çok büyük bir zevkti.

küçük bir sır vereyim, aslında dark magic'e başlarken planım taehyung'un finalde intihar etmesiydi. tüm adımlarımı bu mentalite ile atmıştım. ölecek, ölecek, ölecek...

@sennash o zamanlar yoonmin dışında ship ficleri okumazdı pek ve ben de dark magic'in final bölümü hakkında birilerinden fikir almak istiyordum ancak arkadaşlarıma (sennash'a arkadaşım demiyorum çünkü anam✌) söylersem okuma ihtimallerini sıfıra indirmiş olurdum, bu yüzden ona atmak en mantıklısıydı. en başından beri finali bilen oydu diyebilirim.

daha sonrasında sennash bu finalde taehyung'un öldüğünü görmek istemediğini söyledi ve bana aşırı mantıklı geldi çünkü kendisi aylardır barış sigaralarını okuyacağım falan diyordu ama hala bir bölümü mü ne anca bitirdi... her neyse derin konulara girmeyelim şimdi ĞLREHFÜQKODNW

ama işte ben de en başından beri bu fikirle gittiğim için önerdiği fikri kabul etmedim illa öldürücem öldürücem falan diyorum PMFPWMGĞE of mazi hER NEYSE sonra kampa gittik ben böyle sanaldan falan uzaklaştım o günlük

otururken aklıma şey geldi... yani sırf bu ficte çok fazla depresif düşünce var ve sen bundan kötü anlamda etkilenme diye bölüm sonlarına güzel güzel sözler koyuyorum ben ve en sonunda seni yine intihara teşvik edecek bir final yaparsam ne değişmiş olacak ki? ayrıca taehyung'un ölümü zaten beklenen bir finaldi ve sennash'ın bana önerdiği finalin aslında buraya en uygun final olduğunu düşündüm. bize özel olacak bir şey varsa bu ölüm değil çaba olmalı.

bu yüzden sen sakııın bu ficin aklına soktuğu bir şeyler varsa onları dinleme. sen çok güzelsin, aynaya bir kere doğru dürüst baksan anlayacaksın. kim senin gibi olabilir ya? kim senin kadar eşsiz olacak? kim senin hissettiğin gibi hissedecek?

eğer pes etme sebebin kocaman evrende toz tanesi bile olamayışımızsa hiçten üzülme çünkü küçük şeyler her zaman memnun eder, mesela bayramda verilen 5 lira

öyle yani

alternatif finali asla atmıcam bb

dark magic'i okuduğun ve benimle kaldığın için teşekkür ederim. veda yolculuğunda kendine dikkat et, sakın ha yenik düşmeyesin.

beraber savaşalım, beraber kazanalım, beraber üzülüp beraber sevinelim ama asla beraber kaybetmeyelim: geri dönüşü yok.

pes etmek her zaman geçerli bir çözüm yolu değildir fakat çabalamak sana asla geri adım attırmaz.

seni seviyorum.

kendine iyi bak, asla ipi bırakma. en azından benim için.

vkook // dark magicWhere stories live. Discover now