A hot night

119 5 0
                                    

Nike pov:
Het was zaterdag ochtend. Ik en Thyche maakte ons klaar voor onze afspraak met Remus. Ik kuste Lee nog en ging dan weg. Toen we aankwamen in hogsmaede ging we naar de drie bezem stelen en bestelde we een butte bear. Niet veel later kwam Remus binnen met zijn hond. Die hond begon mij en Thyche een beetje op onze zenuwen te werken. Hij was heel lief enzo maar elke keer als ik Lee wil kussen ofzo dan begint hij te grommen en duwt hij me weg. En Thyche duwt die gewoon bij elke jongen weg.

'Ah hey meisjes hoe gaat het?' Vroeg hij. 'Gewoon zijn gangetje.' Zei ik. 'Dus hoe gaat het met jullie moeder?' Vroeg hij. 'Kan beter.' Zei ik. Remus trok zijn wenkbrauwen op. 'Die koning Theodon of zoiets blijft haar maar ten huwelijk vragen terwijl ze al honderdduizendmiljoen keer nee heeft gezegd. Zei ik. We hadden nog een gezellig gesprek. Ik keek op m'n horloge en zag dat de quidditch wedstrijd binnen een uur begon. 'Uhm sorry Remus maar we moeten echt dringend vertrekken.' Zei ik. 'Ja we gaan naar de quidditch wedstrijd.' Maakte Thyche m'n zin af.

'Ah ja ik zal denk ik ook gaan ik wil de wedstrijd ook niet missen.' Zei hij en we liepen de drie bezem stelen uit. Al snel kwamen we terug aan op hogwarts en zeiden we elkaar gedag. Remus wist nog niet dat wij in het team zitten. We begonnen ons om te kleedden en Lee kwam nog binnen. 'Hey uhm Nike?' Vroeg die. 'Ja?' 'Kom je even ik moet even nog iets doen.' Zegt hij en ik loop de kleedkamer uit.

'Ja wat is er?' Vroeg ik. Hij drukt zich weer tegen zich aan we stonden er ongeveer twee minuten te kussen of zoiets toen we op adem moesten komen. Onze voorhoofden waren nog tegen elkaar gezet en we glimlachte beide. 'Ik wou je dit nog geven.' Zei hij en gaf me een ketting die ik kon openen. Ik opende hem en zag er een foto van mij een Lee inzitten. 'H-het is prachtig Lee dankje!' Zei ik en sprong hem om de nek. Hij grinnikte nog even. 'Geen probleem.' Zei hij en kuste m'n wang. 'Succes.' Zei hij en knipoogde naar me en liep weg.

Ik ging m'n slaapkamer weer binnen. 'Wat wilde die kwal nu weer van je?' Vroeg Thyche. 'Hij gaf me dit' zei ik terwijl ik m'n kettinkje toonde. 'Oké ik moet toegeven dat die kwal echt perfect bij je past.' Zei ze. We lachte even en pakte onze bezems om te vertrekken.

We liepen het veld op en ik zag Remus meteen met grote ogen kijken. We stegen op en ik ging boven iedereen rond kijken. Toen zag ik iets klein en goud rond fladderen. De snitch. Ik vloog er meteen achteraan en ging alle kanten op. Ik ging onder de tribunes er boven tussen de spelers overal. Na een niet zo lange tijd had ik de snitch bijna te pakken. Ik keek naar beneden en zag Thyche recht onder me vliegen ze knikte. Ik ging op m'n bezem staan en sprong ver naar voor waardoor ik niet meer op m'n bezem zat. Ik viel een klein stukje maar beneden en Thyche ving me op. Ik toonde de snitch en we hadden gewonnen. 180-10 van slytherin.

Sirius pov:
We gingen naar de tribunes om naar de wedstrijd te kijken. Thyche en Nike kwamen maar niet. Toen de teams het veld op gingen zag ik ze. Nike was de zoeker en Thyche is een jager. De presentator Lee Jordan begon meteen te praten als de wedstrijd startte. 'En daar gaan ze! Gaat het Montague Black inhalen? En nee net niet! Black scoort en 10 punten voor gryffindor.' Schreeuwde hij. Ik snapte echt totaal niet wat Nike in hem ziet maar als zij er maar blij van word. 'Oh en Black ziet de snitch en ze gaat er achteraan! Maar Malfoy zit haar op de hielen!' Zei hij door de microfoon. Hij deed de microfoon even af en schreeuwde 'MALFOY RAAK HAAR MET GEEN VINGER AAN OF IK MAAK JE AF!!' Schreeuwde hij. 'En daar ben ik weer! Black neemt de leiding en Auch malfoy gaf haar een flinke stomp kan ze haar evenwicht nog houden?! En ja het lukt haar! De snitch gaat als een gek rond en black zit zo dicht bij de snitch zal het haar lukken?! Ohh en Black staat recht en ze springt van der bezem af recht op de snitch af! En daar gaat ze ze blijft maar door vallen! En black heeft black gevangen! Black heeft de snitch Gryffindor wint!!! En Nike laat me alsjeblieft niet meer zo schrikken!' Zei hij nog en liep naar het veld toe.

'Hey word feest bij de Gryffindor's.' Zei Remus ik knikte. 'We gaan het hun moeten vertellen.' Zei hij. En ik knikte nogmaals. De mensen begonnen weg te gaan. Remus en ik gingen naar beneden om Nike en Thyche te feliciteren. 'Hé meiden gefeliciteerd met jullie winst! Ik wist niet dat jullie quidditch deden.' Zei Remus. 'Bedankt, ja we spelen al sinds ons eerste jaar.' Zei Thyche. 'Kunnen jullie vanavond naar the black lake komen?' Vroeg Remus. 'Uhm ja tuurlijk.' Zei Nike en ze liepen weg.

Nike pov:
Er was een feest aan de gang bij de gryffindor's en ik en Thyche hebben besloten om even naar daar te gaan. Als we daar aankwamen werd ik meteen mee getrokken door Lee. 'Je liet me echt schrikken.' Zei hij. Ik glimlachte alleen maar. 'Wist je dat je echt schattig bent als je bezorgd bent.' Zei ik en we liepen een kamer binnen. Hij begon me te kussen en in kuste terug. We waren al een halfuur bezig. 'Gaat het liefje?' Vroeg hij. 'Kan niet beter.' Grijnsde ik.

Thyche pov:
Als we binnen liepen trok Lee Nike meteen al mee. Ik begon me te vervelen en toen kwam Fred. 'Hey Thyche!' Riep hij. 'Fred Ben je dronken?' 'Misschien heb ik een heel klein beetje gedronken.' Zei hij. Terwijl hij dichter kwam. 'Freddie wat doe je?' Vroeg ik lachend. En hij begon me te kussen. Ik kuste terug en hij pakte me op en liep een kamer binnen. Ik wou liever dat we die kamer nooit zouden zijn ingelopen want daar waren Lee en Nike bezig. 'Eww gadver Nike! Zoek een kamer!' Riep ik. 'Dat deed ik ook en toen kwam je binnen.' Zei ze. Ow ja niet aan gedacht 'Uhm oké doe maar verder met jullie dat.' Zei ik en ik trok Fred weer met me mee deze keer was het wel een lege kamer.

Nike pov:
Het was ongeveer twee uur later en het feest was nog steeds bezig. Toen besefte ik me dat ik nog naar Remus moest. Ik keek naast me en zag Lee half slapend. 'Lee liefje?' Vroeg ik. 'Mhmm' zei hij slaperig. 'Ik moet even iets doen maar ik kom straks terug.' Zei ik. Hij sprong meteen op. 'Moet je echt gaan.' Vroeg hij. Ik knikte. Hij pakte me nog op en zette me op zijn schoot. 'Wees snel.' Zei hij liefdevol. En kuste me zachtjes. Ik knikte.

Ik liep een kamer bezig waar Fred en Thyche nog steeds bezig waren. 'Hé teech we moeten even iets afhandelen dan kan je verder!' Zei ik. 'Ik kom straks bij je terug Freddie.' Zei ze en kuste hem nog een laatste keer. 'Ga je je nog aankleden?' Vroeg ik. 'Ik zie dat je het Lee's kleren aan hebt gedaan.' Zei ze. En in wist het niet eens. Ik begon te blozen. We liepen snel naar the black lake en daar zat Remus met zijn hond.

'Ah daar zijn jullie meisjes!' Zei Remus. 'Interessante kleding keuze?' Zei hij terwijl hij ons bekeek. Ik begon te blozen. 'Rem ik wil niet onbeleefd zijn ofzo maar er wacht iemand op me dus kunnen we starten met wat je wou?' Vroeg Thyche. 'Jaja sorry hoor.' Zei hij. 'Dus jullie kennen jullie vader toch wel?' We knikten. 'En jullie weten toch dat hij in Azkaban zit?' We knikten opnieuw. 'Weten jullie wat hij heeft gedaan?' We knikten. 'En denken jullie dat hij dat echt heeft gedaan?' We schudde onze hoofd. 'En weten jullie dat hij ontsnapt is uit Azkaban?' We schudde weer ons hoofd. 'Ik weet waar hij is' 'waar?!Vroegen we tegelijk.

En de hond veranderde in een man met zwart krullig haar en hij had dezelfde grijze ogen als Thyche. We keken hem met open mond aan. We renden dan allebei op hem af en omhelsde hem. En hij knuffelde ons terug. 'Wat zijn jullie toch mijn mooie dochters.' Zei hij terwijl hij ons met een glimlach aankeek. 'Weet mam hiervan?' Vroeg ik. 'Nee nog niet.' Zei Remus. 'Willen jullie anders beiden in de kerstvakantie met ons meegaan?!' Vroegen we tegelijk. 'Als het mag van jullie moeder.' Zei Remus. 'Dat zal wel mogen!' Zei ik. We hadden nog wat bijgepraat met Sirius en gingen dan terug.

Het feest was ondertussen afgelopen en ik ging naar Lee. Als ik binnen kwam zag ik hem slapen. Ik ging naast hem zitten op bed en staarde naar hem. Hij zag er zo lief en vredig uit terwijl hij sliep. 'Mhmm Nike? Ben je terug?' Vroeg hij slaperig. 'Ja.' Zei ik zacht. Hij ging direct op me liggen alsof hij nooit in slaap was gevallen. 'Eindelijk.' Zei hij. Ik grijnsde enkel en kuste hem weer. En zo ging onze avond verder

Thyche pov:
Als ik terug binnen kwam zag ik Fred met een ander meisje liggen! Ik deed zo stil mogelijk zodat ze me niet zouden horen. Er stroomde tranen in m'n ogen. Hoe durft hij!? Ik wou naar Nike gaan maar ik wilde haar avond met Lee niet verpesten. Ik vertel het haar morgen wel. En dan zullen we die gast terug pakken!
Ik ging naar m'n kamer en pakte een stuk papier en schreef een brief naar mam.

Liefste mama,

Ik wou vragen of ik en Nike 2 mensen mogen meenemen in de kerstvakantie?

Liefst je dochters Thyche en Nike xxx

Ik gaf hem aan m'n uil en hij vloog weg.
Ik ging naar bed en viel inslaap.

The beauty in her voice ~Sirius Black~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu