A new house mate

139 5 0
                                    

Athena POV:
De zomer vakantie vloog voorbij. Ik heb veel brieven gestuurd naar de jongens, Lily, Marlene en Alice. Ik heb ook met wat vrienden in de stad afgesproken. De vakantie had ook geen enkel probleem gehad dus dat was ook fijn.

Vandaag zou ik terug naar hogwarts gaan vertrekken en ik had er enorm veel zin in. Ik vind het wel jammer dat het ons laatste jaar gaat worden. En m'n hoop om iemand te vinden begon ook te verdwijnen. Maar ja zo gaat het leven nu eenmaal. Ik maakte me klaar en ging naar het perron. Ik zag iedereen weer en vloog op ze af. Ik knuffelde iedereen maar Sirius wou maar niet los laten. Vreemd. We gingen in de trein zitten en dit keer ging ik met Lily, Marlene en Alice zitten. Het enige waar de meiden over worden praten waren jongens. Lily vertelde over hoe zij en James samen zijn en ze hebben besloten om direct samen te gaan wonen als ze klaar waren met hogwarts. Alice en Frank wonen al samen en hebben besloten om als zij klaar waren met hogwarts om een kind te hebben. Marlene vertelde over hoe zij en Sirius niet zouden gaan worden omdat Sirius niet in haar geïnteresseerd is. Ze zei dat ze een leuke jongen had ontmoet in de vakantie. En dat ze daarmee samen is. Nu keek iedereen mij aan. 'U-Uhm ik heb niemand.' Zei ik. Ze keken me betreurd aan omdat ze wisten van de afspraak met Theodon.

Het jaar was al snel voorbij en iedereen zou verder hun eigen leven gaan leiden. Ik wil even meedelen dat ik zo grote sprongen maak omdat er niks bijzonder gebeurt op deze momenten. Maar het boek is nog lang niet voorbij. Xx Dasha.

We zaten nu allemaal in de trein. Lily en James zouden samen gaan wonen. Remus zou gewoon zijn leven verder leiden net zoals Peter. Sirius zou bij mij komen wonen omdat James nu met Lily woont. En ik zal binnenkort gaan moeten trouwen met Theodon omdat ik nog steeds niemand heb en ik denk niet dat ik binnen een maand iemand zal hebben. We kwamen aan aan het perron en zeiden elkaar gedag. Ik pakte Sirius zijn hand vast en we verschijnselden naar het kasteel. Ik keek er erg tegen op om terug te gaan en met Theo te trouwen.

Sirius merkte het en tilde m'n kin op zodat ik naar hem zou moeten kijken. 'Het komt allemaal wel goed.' Zei hij en hij omhelsde me. We gingen naar binnen en ik werd oversprongen door Hestia. Ik viel op de grond en ze lag op me. Ik moest erg hard lachen en Sirius liet ook een lachje uit. Als Hestia van me af was gegaan gingen ik iedereen begroetten. Ik bracht Sirius naar zijn kamer die vlak naast die van mij was.

Sirius begon met uitpakken. Ondertussen ging ik naar m'n kamer en pakte zelf ook uit. 'En heb je iemand gevonden?' Vroeg Hestia. Ik schudde m'n hoofd en zuchtte. Als ik klaar was ging ik naar Sirius zijn kamer. Ik klopte aan maar hij antwoorde niet. Ik klopte opnieuw maar weer geen reactie. Ik opende de deur voorzichtig en keek naar binnen. Daar zag ik Sirius zonder shirt met oortjes in z'n oren. Ik moest lachen want hij was vals aan het meezingen en aan het dansen. Ik ging tegen de muur leunen en keek naar Sirius. Hij danste verder en merkte me totaal niet op.

Eerlijk gezegd zag Sirius er best goed uit. Na ongeveer 5 minuten merkte hij me op en schoot de lucht in met een gilletje. Waardoor ik alleen harder moest lachen. Hij deed de oortjes uit zijn oren. 'Hoe lang sta je daar al?' Vroeg hij. 'Lang genoeg om te weten dat je totaal niet kunt zingen.' Zei ik lachend. 'Ha-ha heel grappig.' Hoorde ik Sirius sarcastisch zeggen. Waardoor ik nog harder in de lach schoot. Nu begon Sirius ook te lachen.

Als we uit gelachen waren deed Sirius een shirt aan. 'Maar wat kwam je hier eigenlijk doen?' Vroeg hij. 'Ik wilde vragen of je kwam eten.' Zei ik. Hij knikte en volgde me naar de eetzaal. Ik hoorde Hestia nog mompelen hoe dat ik met zo een idioot bevriend kon zijn. Waardoor ik weer begon te lachen. 'Wat is er nu weer?' Vroeg Sirius. 'Ah Uhm niks hoor.' Zei ik terwijl ik naar Hestia keek.

We hadden al snel gegeten en gingen naar de trainingszaal. Het was niet echt een zaal het was eerder een open plaats met rotsen, bomen, struiken, rivieren en een waterval. Sirius keek verwondert rond. 'Ga je mee trainen of niet?' Vroeg ik. En ik veranderde in m'n cheetah vorm. 'Ik dacht dat je het nooit zou vragen.' Zei hij en veranderde ook. Na een uur of twee waren we kapot. We veranderde terug en gingen allebei douchen. De rest van de dag ging goed voorbij. Het voelde een stuk leuker in het kasteel met Sirius erbij.

Ik werd wakker door een getik op m'n raam. Ik deed het open en zag Apollo met een brief. Ik gaf Apollo wat te eten en begon de brief te lezen.
Beste Athena en Sirius,
Dit is een uitnodiging voor onze trouwdag. Die vind zich volgende week plaats. We hopen dat jullie er beiden kunnen zijn.

Veel liefs Lily & James.

Ik las de brief drie keer door en begon op en neer te springen als een gek. Hestia keek me geïrriteerd aan. 'Waarom in hemels naam sta je te springen als een gek om 8uur?' Vroeg ze. 'Lily en James gaan volgende week trouwen!' Riep ik en begon nog harder te springen. Nu keek Hestia ook blij. Ze vond Lily geweldig toen ze op bezoek kwam. Dus ze was blij voor haar. 'Dit moet ik Sirius vertellen.' Zei ik en liep de kamer uit. Ik ging Sirius zijn kamer binnen zonder te kloppen en Sirius lag er nog vredig te slapen. Daar zou ik snel verandering in brengen. Ik sprong op Sirius en begon hem op een niet zachte manier wakker te maken. Sirius kreunde en opende zijn ogen.

Hij keek me aan en zag dat ik op hem zat. Het boeide me echt totaal niks. 'Wat?' Vroeg hij. 'Wauw jij hebt echt een ochtend humeur zij ik.' Zei ik. En al die tijd had in nog steeds niet gestopt met glimlachen. 'Jij bent niet degene die wakker word om 8uur met een springende Athena op zich.' Zei hij. Waardoor ik alleen maar moest lachen. 'Dus wat is de reden waaraan ik dit heb verdiend?' Vroeg hij. Ik gaf hem de brief.

Al direct begon hij te lachen. 'Ja James en Lily gaan eindelijk trouwen!' Riep hij. Nu leken we twee hysterische fan girls die net Harry styles's t-shirt hadden gevangen. Als we eindelijk bij kwamen realiseerden we dat ik nog steeds op Sirius zat. We moesten allebei blozen en ik ging van hem af. Hestia kwam geïrriteerd binnen en ging op Sirius zijn bed liggen. Ik keek toe hoe ze elke beweging deed en hoe ze ging liggen. Ik keek der met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Dan kan ik vertellen tegen Aphrodite en de andere meiden dat ik met De Sirius Black heb geslapen.' Zei ze slaperig. Ik moest me echt kapot lachen waardoor Sirius me verbaasd aankeek. Omdat hij er niets van snapte.

'Waarom lach je?' Vroeg Sirius. Ik keek Hestia aan en ze knikte. 'Ik kan met dieren praten.' Zei ik zacht. 'Is er iets wat jij niet kan?' Vroeg hij. Ik moest alleen maar lachen. 'Ja ik kan niet niet geweldig zijn.' Zei ik. 'Ja dat is waar.' Zei hij. Ik bloosde alleen maar. 'Oehhh iemand is verliefd.' Zei Hestia. Ik keek der boos aan. En Sirius snapte er niks van maar lachte toch. 'Kom we gaan ontbijten!' Riep ik en trok Sirius mee.

De rest van de week ging snel voorbij en ik had elke dag met Sirius gespendeerd. Morgen was de bruiloft en ik keek er erg naar uit.

The beauty in her voice ~Sirius Black~Where stories live. Discover now