Home sweet home

139 6 3
                                    

Athena pov:
'Athena ben je bijna klaar anders gaan we de trein missen?!' Riep Apollo vanuit m'n slaapkamer. 'Ja alleen nog mijn haar doen!' Riep ik terug vanuit de badkamer. Vandaag ga ik terug naar huis vanwege de vakantie! De laatste week ging eigenlijk heel goed. Ik en Remus brengen samen veel tijd door. Lily, Marlene, Alice en ik worden steeds betere vrienden. De jongens hebben nog een paar pranks uitgehaald. En Sirius is eindelijk gestopt met zijn geflirt en is nu weer zoals vroeger. Hij kust erop los en laat mij met rust.

Ik liep naar buiten en wou in een koets gaan zitten. Ik voelde iemand achter me staan en zag Thanatos daar staan. 'Thanatos!' Riep ik. 'Athena!' Riep hij en liep direct naar m'n richting. 'Wil je weer een ritje op m'n rug maken?' Vroeg hij. 'Tuurlijk!'zei ik. 'Lucy kom je nog?' Vroeg Lily die op James zijn schoot zat. 'Nee ik ga met Thanatos!' 'Wie?!' Vroeg ze weer. 'De Thestral van de vorige keer! Ik ga weer met hem!' 'Ah oké!' Riep ze en de koets kwam in beweging.

Thanatos bukte zich voor me zodat ik op hem kon gaan zitten. Ik ging op hem zitten. En hij begon met volle snelheid te lopen. Al snel hadden we de koets van de Marauders en de meiden ingehaald. Thanatos begon op te stijgen. Ik voelde weer het geweldige gevoel van de wind in m'n haar en liet m'n armen los van Thanatos. Ik hoorde de meiden nog juichen van beneden en zwaaide naar ze. Omdat Thanatos vele sneller was was ik als eerst in de trein. Ik bedankte hem en ging in een lege coupé zitten. Na ongeveer een half uurtje kwamen de anderen. 'Ah daar ben je Lucy!' Riep Marlene. Ze kwamen in de coupé zitten. Remus kwam naast me zitten. En naast hem zat Sirius. Aan de overkant zaten Lily James en Marlene. 'Waar is Alice?' Vroeg ik. 'Die zit bij Frank.' Zei Marlene. 'Wat gaan jullie doen in de vakantie?' Vroeg James. 'Ik ga alleen thuis zijn voor de hele vakantie want m'n ouders en Petunia gaan op vakantie naar Frankrijk en er was een misverstand waardoor er maar drie tickets waren en geen vier. En van mij mocht tuuntje gaan.' Zei Lily. 'Wil je anders met mij mee?' Vroeg James. 'Als het mag van je ouders.' 'Vast wel Sirius en Remus mogen ook komen we gaan dan voor heel de vakantie op reis. Ik ben er zeker van dat er wel nog iemand bij kan!' Riep James. 'Over dat gesproken willen jullie ook mee?' Vroeg James aan mij en Marlene. 'Nee sorry ik ga op vakantie naar m'n tante en nonkel in Amerika!' Riep Marlene. Nu keek iedereen mij aan. 'Ik zou heel graag willen maar het gaat niet. Ik ga gewoon naar huis en moet m'n familie/werk zaken afhandelen. En Alexis en Andrea heb ik ook al een tijdje niet meer gezien en zij wonen bij mij dus sorry.' Zei ik. 'Werk jij al?' Vroeg James. 'Niet precies ik moet gewoon tradities gaan nakomen. En ik ga m'n Vader's werk over moeten nemen en dat gaat al binnenkort zijn en daardoor moet er nog van alles gebeuren.' Zei ik. Ik hoopte dat niemand door zou vragen want ik kan moeilijk vertellen dat ik de troon ga over nemen. 'Ah oké klinkt interessant.' Zei James. De rest van de treinrit heb ik nog gepraat, gelezen en muziek geluisterd. Sirius had al 7 verschillende meisjes gekust in onze coupé. Echt misselijk makend. En arme Marlene zij moet dat allemaal aanzien terwijl ze Sirius leuk vind.

'We zijn er!' Riep Sirius enthousiast. Ik stond op en verliet de coupé. De vader van Andrea en Alexis kwam me ophalen want m'n ouders mogen niet gezien worden. Ik nam afscheid van m'n vrienden en liep naar Droit. 'Droit!' Riep ik. 'Lucy! Wat fijn om je weer te zien! Wat ben je al groot geworden!' We hebben nog bijgepraat en gingen naar het paleis. Naar mijn huis.

Ik stond voor de poorten en die werden geopend. 'Athena!' Riepen Andrea en Alexis. Ik liep naar ze toe en omhelsde ze. 'Wat heb ik jullie gemist!' 'Wij jou ook! Hopelijk heb je niet alleen met die Jackson gast rondgehangen?' Zei Andrea 'nee tuurlijk niet! Ik ben nu goede vrienden met Lily Evans, Marlene McKinnon, Alice, James Potter en Remus Lupin!' 'Dat is geweldig! Kom laten we naar binnen gaan je ouders hebben je zo gemist!' We liepen naar binnen en ik zag m'n leeuwin. Ja ik heb een leeuwin het is m'n huisdier en m'n trouwste vriend. 'Hestia!' 'Athena!' Riep ze terug. Ik liep naar haar en omhelsde haar. 'Je gaat me straks toch alles vertellen?!' 'Tuurlijk! Maar ik ga eerst iedereen begroeten!' En met dat liep ik ons park binnen. 'Mam pap!' 'Athena!' Riepen ze terug. Ze liepen meteen naar me en omhelsde me stevig. 'Uhm mam ik Uhm krijg geen lucht.' Zei ik terwijl ik naar adem hapte. 'Oh sorry lieverd.' Zei ze. 'Waar is Dionysus?' 'Hij is in zijn kamer aan het slapen.' Zei ze. En ik liep er meteen naartoe ik veranderde wel even in m'n cheetah vorm want het kasteel is ENORM. En dat kan dus uren gaan duren. Als ik voor zijn deur stond opende ik het. Daar zag ik een klein jongetje slapen in een enorm bed. 'Uitslovers dat m'n ouders zijn.' Lachte ik. Ik ging voorzichtig naar z'n bed en begon hem te aaien. Hij opende zijn oogjes en begon met mijn haar te spelen het zag er aandoenlijk uit. Ik zat er ongeveer een uurtje. 'Jullie zien er aandoenlijk uit.' Zei m'n moeder. Ik glimlachte enkel. 'Ik ga even met iedereen bij praten ik ben er voor het avondmaal weer.' Zei ik en liep de kamer uit ik ging naar m'n kamer en begon uit te pakken.

The beauty in her voice ~Sirius Black~Where stories live. Discover now