Two wonderfull childeren

127 5 0
                                    

Athena pov:
Als ik m'n ogen opende zag ik mensen van het ministerie voor m'n bed staan. Ik viel m'n bed uit omdat ik erg schrok waardoor ik Sirius wakker maakte. Hij opende zijn ogen en keek verbaasd om zich rond. 'Wat Uhm doen jullie hier?' Vroeg ik. 'We zijn hier voor Sirius Orion Black.' Zei 1 van de mannen. 'En waarom?' Vroeg Sirius. 'U heeft 12 muggles vermoord ook heeft u Peter Pettigrew vermoord en James en Lilly Potter's woonplaats ver raden.' Zei de man.

We keken allebei met grote ogen naar hun. 'W-wat dat heb ik niet gedaan!' Zei Sirius. 'Alles wijst erop van wel en uw straf zal een levenslange opsluiting in Azkaban zijn.' Zei de man en hij pakte Sirius op. 'U hebt 1 minuut om afscheid te nemen.' Zei hij. 'Je hebt het toch niet gedaan?' Vroeg ik bezorgd. 'Tuurlijk niet!' Zei hij. 'Geloof je me?' Vroeg hij er nog snel achter. Ik knikte. 'Ik ga dit uit zoeken Sirius.' Zei ik. Hij knikte en ik kreeg tranen in m'n ogen. 'Niet huilen love.' Zei hij en kuste me nog zacht op m'n lippen. De man trok Sirius van me af het laatste wat hij zei was 'ik hou van je Athena.' En weg waren ze. De man van wie ik hield was verdwenen.

Ik huilde de hele dag. Andrea, Alexis en Hestia troostte me de hele dag. Ik was ze kwijt. Lily, James en Sirius. 'Ik ga dit uitzoeken hij kan dit niet gedaan hebben.' Zei ik. 'Wij zullen je helpen.' Zei Andrea. Ik gaf haar een zwakke glimlach en stond op. Als ik me aan het klaarmaken was om m'n vader het te vertellen moest ik uit het niets overgeven. Al snel was het misselijke gevoel weg en liep ik naar m'n vader.

'Pap? Vroeg ik zacht. En opende zijn kamer. Ik keek naar binnen en het hele bed lag onder bloed. 'Pap? Mam?!' Riep ik en liep naar het bed toe. Daar lagen ze allebei zonder enige hartslag. Ze waren dood. Ik gilde het uit en Alexis en Andrea kwamen binnen. Ze zagen mij op de grond gillend en wenend met Hestia aan m'n zijde. Ze zagen ook m'n ouders in hun bed beide vermoord.

Volgende week zou de begrafenis plaats vinden die van m'n ouders en die van Lily en James. Lily en James hadden niemand meer. En ik wilde ze een waardige begrafenis geven. Ik nodigde Remus uit. Al snel kwam hij naar me toe en troostte me ook.

Vandaag zou de begrafenis plaats vinden. De laatste week moet ik maar steeds overgeven en voel ik me steeds misselijk. Ik maak me klaar voor de begrafenis en wacht op Remus.

 Ik maak me klaar voor de begrafenis en wacht op Remus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De jurk en het haar.

'Zelfs voor een begrafenis zie je er fantastisch uit.' Zei Remus. We liepen in stilte naar de begrafenis waar de ceremonie plaats zou vinden. Ik had niet veel mensen uitgenodigd ik had het liever privé gehouden. Alexis, Andrea, Hestia, Remus, de ouders van Andrea en Alexis, alle bedienden, m'n broer, de rest van de familie en een paar vrienden van m'n ouders ook had ik Mcgonnegal en Dumbledore uitgenodigd en zij kwamen ook.

Het is nu twee weken sinds Lily, James en m'n ouders zijn vermoord en dat Sirius naar Azkaban is gestuurd. Ik mis hem zo hard. Waarom moesten het nu de mensen zijn waar ik het meest van hield. Maar ik kon niet klagen ik had Hestia, Andrea en Alexis nog en m'n lieve broertje nog natuurlijk. Remus was er ook veel voor me. Hij bleef nog een tijdje bij me logeren. De zoveelste ochtend word ik overgevend wakker. 'Athena?' Vroeg Remus zacht. 'Wat is er?' Vroeg ik. 'Kan het misschien zijn dat je zwanger bent?' Vroeg hij. Ik schrok. Ik had er nooit bij stilgestaan dat ik zwanger zou zijn.

The beauty in her voice ~Sirius Black~Where stories live. Discover now