Christmas

136 6 0
                                    

Athena pov:
Een paar dagen streken voorbij en het ging best goed. Ik had de jongens en Lily niet meer gezien. Andrea vertelde me wat ze hadden besproken een paar dagen geleden en ik was best verdrietig. Ik had eigenlijk beter verwacht van Remus. Ze zeiden ook dat ze me met iemand zouden gaan koppelen. Ik vraag me af wie. Het was vandaag kerstmis ik had vreselijk veel cadeau's gekregen. Ik opende ze allemaal. De meeste waren van onbekende. Van m'n ouders kreeg ik een nieuw zwaard en een paar jurken, juwelen etc. Van Lily kreeg ik een paar interessante boeken. Van James kreeg ik een nieuwe bezem. Van Remus en Peter allebei chocolade en snoep. En van Sirius kreeg ik een prachtige zilveren ring met erin een hond gegraveerd. Er zat ook een brief bij. Waarin hij me vertelde dat hij dezelfde ring heeft alleen met een cheetah gegraveerd. Hij had dus een ring met mijn animagus en ik met de zijne. Van Andrea kreeg ik een nieuwe piano. En van Alexis kreeg ik een ketting dat begon te piepen als iemand loog.

Omdat het vandaag kerst is gaat er weer een feest zijn. En deze keer moet ik voor ze zingen. Ik keek er erg tegen op ik hield ervan om dingen voor me zelf te houden. Waaronder dat zingen was. Maar ik had niet bepaald veel keus.

Sirius pov:
Ik word wakker met een James boven op me. 'Het is kerstmis!' Riep hij. Ik kreunde nog en stond toen op. We gingen naast de boom met cadeau's zitten. Ik maakte m'n cadeau's open en ik kreeg van Lily nieuwe conditioner en haar producten. Dat kwam goed uit want de mijne waren bijna op. Van James kreeg ik een nieuwe bezem. Van Remus kreeg ik wat honden speeltjes en wat chocolade. En van Peter snoep. De rest maakte ook z'n cadeau's open. We waren net allemaal klaar en wouden net opstaan als er opeens 5 cadeau's uit het niets onder de boom liggen. Er lag ook en brief bij.

Liefste James, Sirius, Remus, Peter en Lily.

Ik hoop dat jullie nog een fijne kerst hebben. Het spijt me dat deze zo laat aankwamen ik was het helemaal vergeten.

Athena xx.

We gingen terug op de grond zitten en maakt onze cadeau's open. Lily kreeg een prachtige jurk en een paar boeken. James kreeg de hele set kleren, spullen van z'n favoriete quidditch team. Remus kreeg zoveel chocolade dat hij er een jaar genoeg aan zou hebben en ook gaf ze hem een paar wolfsbane flesjes. Peter kreeg ook een hele stapel snoep. Ik kreeg een bewegende en ingekaderde foto van onze hele vrienden groep en een paar broeken, truien en t-shirts. Er zat ook een brief bij de foto.
Liefste Sirius,
Je bent misschien weggelopen van je familie en zegt dat je er geen meer hebt maar dat heb je fout. Wij zijn je nieuwe familie en houden van je. Je zult er nooit alleen voor staan. We zullen je helpen door dik en dun. Vergeet niet dat we erg veel om je geven.

Liefs Athena xx

Ps: als je ooit een plek nodig hebt ben je hier altijd welkom!

Ik glimlachte naar de foto en keek naar Athena op de foto. Ze stond lachend tussen mij en Remus. Ik zette de foto naast m'n bed en kleedde me om. Ik deed een van m'n nieuwe kleren aan en het paste perfect. Vanavond zou er nog een feest zijn dus maakte we ons klaar.

Athena pov:
'Kom aan Athena liefje kan je iets sneller zijn anders komen we nog te laat?' Vroeg Hestia. 'Ik kom al!' Riep ik en kwam m'n kamer uit.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The beauty in her voice ~Sirius Black~Where stories live. Discover now