News

146 4 1
                                    

Athena pov:
Ik wou m'n ogen openen maar het licht is te fel. Ik sluit ze weer en doe ze dan terug open. 'W-waar ben ik?' Vroeg ik verbaasd terwijl ik de kamer bekeek. Het was een grote kamer met meerdere bedden waar ook andere kinderen lagen. Er staan twee stoelen naast m'n bed waar Sirius en Remus in zitten. 'Je bent wakker!' Zegt Sirius met een vermoeide stem terwijl hij zijn ogen probeert te openen. Ik knikte. 'Waar ben ik dus?' Vroeg ik nogmaals. 'In de ziekenzaal. Herinner je je nog wat er gisteren gebeurt is?' Vroeg Sirius. Ik dacht even goed na. En toen herinnerde ik me alles weer. 'Uhm ja' zei ik stil. 'Waar zijn Alexis en Andrea?' Vroeg ik. Geen antwoord. Hij staarde alleen maar naar.... wacht waar staarde hij naar? Ik volgde zijn blik en het kwam uit op onze handen die in elkaar waren gewikkeld. 'Hallo Sirius?' Vroeg ik nog een keer. Weer niks. Ik haalde m'n hand uit die van hem waardoor hij me direct aankeek. 'Ik vroeg je iets twee keer!' Zei ik. 'Uhm sorry wat zei je?' Vroeg hij eindelijk. 'Ik vroeg waar dat Alexis en Andrea zijn.' 'Ah die zijn in hun lessen.' 'Hoe laat is het?' '14:00' 'Ah oké bedankt.' Zei ik en begon maar met m'n handen te friemelen. Remus kreunde een beetje en werd wakker. 'Lucy! Je bent wakker!' Riep hij enthousiast. Ik glimlachte alleen maar. Remus kwam naar m'n bed en knuffelde hem. En ik kon zweren dat ik Sirius hoorde grommen. 'Hoe gaat het?' Vroeg Remus. 'Wel goed alleen heb ik een barstende koppijn!' Zei ik. De jongens keken me bezorgt aan. 'Wat?' Vroeg ik. 'Je hebt een open wond op je achterhoofd.' Zei Sirius zacht. 'Wat?!' Hoe komt dat nu?' Zei ik. 'Dat weten we niet.' 'Ah meisje je bent wakker! Drink dit!' Zei mevrouw Pomfrey en ze gaf me een drankje. Ik spuugde het meteen uit. 'Wat dacht je dat het pompoen sap zou zijn?' Zei ze streng. Waardoor de jongens moesten lachen. Ik dronk het met veel tegenzin op. 'Wanneer mag ik vertrekken?' Vroeg ik. 'Binnen een uurtje rust nu nog maar wat uit. En jongens jullie moeten weg hier ze heeft rust nodig!' Zei ze waardoor de jongens nog wat mopperde en dan vertrokken. Ik sliep nog een uurtje en vertrok dan naar m'n kamer.

Als ik daar aankwam zag ik Apollo en Aphrodite ongeduldig op m'n bed zitten. 'Athena! Je bent terug!' Riep Aphrodite. Ik knikte en glimlachte naar haar. 'En? Weten pap en mam hiervan?' Vroeg ik bezorgt. Want mijn ouders zijn het overbezorgde type. 'Ja, waren zo bang dat ze bijna naar hier zouden komen!' Zei Apollo. Ik lachte alleen maar. 'Ah en Athena je zult deze avond 2 brieven ontvangen van je ouders!' Riep Aphrodite. 'Twee? Is 1 brief voor hen al niet genoeg om te vertellen hoe bezorgt ze waren?' 'Ik denk dat de tweede brief over iets anders zou gaan.' Ik knikte en ging op m'n bed liggen. Ik kreeg vandaag en morgen nog vrij. Dus begon ik maar te lezen tot het avond eten begint.

Als ik op weg ben naar the great hall kom ik Andrea en Alexis tegen. 'Lucy! Je bent er weer!' Riepen ze en ze omhelsde me. 'Gaat het?' 'Ja het gaat prima en met jullie?' 'Ook goed!' Zeiden ze en we stapten samen binnen. We gingen elk aan onze tafel zitten. 'Hé Lucy kom hier zitten!' Riep Jackson terwijl hij wees naar de plaats naast hem. Ik liep naar hem toe en knuffelde hem. Voor het eerst dat ik op hogwarts zat had ik veel honger dus begon ik te eten. Nu was het tijd voor de post en ik zag Apollo naar me toe vliegen. 'Mooie uil heb je hoe noemt ie?' Vroeg Jackson. 'Apollo en de jouwe?' 'Hersbie' ik pakte de brieven en gaf Apollo wat te eten. De eerste brief was wit met gouden letters. En de tweede was met zilveren letters. Ik opende eerst degene met gouden letters.
Liefste Athena
Je liet ons erg schrikken als we hoorden over je incident! Je moeder en ik zijn erg bezorgt of het goed gaat! We hopen dat je een leuke tijd hebt op hogwarts! We kunnen niet wachten om je terug te zien in de kerstvakantie! Heb je al nieuwe vrienden of vind je de kinderen op je school nog steeds vieze domme baksels zoals jij ze graag noemt?
Met veel liefde mam en pap x

Zo erg was de brief deze keer niet! Ik heb geluk gehad! En nu tijd voor de tweede brief en wat kan daar nu instaan?
Liefste Athena
Ik wil je meedelen dat we groot nieuws hebben! We hebben nog een kind! Het is een jongen en hij is nu 2 weken oud! We hebben ervoor gekozen om het je nu pas te vertellen want de vorige keren dat we een kind kregen ging ie altijd dood. Het is een jongetje en zijn naam is Dionysus! Hij lijkt erg op jou! Ik wil je ook even meedelen dat jij nog steeds de opvolger bent van de troon. We hopen je snel terug te zien met veel liefde je ouders x

Ik heb een broer! Ik heb een broer! Ik heb me al lang niet meer zo gelukkig gevoeld! Ik wilde al zo lang een broertje of een zusje! En nu heb ik er 1! Ik ben grote zus!!! Dionysus is zijn naam en ik kan echt niet wachten om hem te zien! 'Luus gaat het ik heb je nog nooit zo hard zien glimlachen!' Zei Jackson. 'Alles gaat prima beter nog het gaat perfect!' Andrea en Alexis liepen direct naar me toe toen ze die zin hoorde. 'Wie ben jij en wat heb je met onze Lucy gedaan?' Vroeg Andrea lachend. 'Ik heb nieuws!' Zei ik. 'En..?!' 'Ik heb een broertje!' Zei ik lachend. 'Echt gefeliciteerd! Luus! Hoe heet ie? En hoe oud is hij?' 'Hij heet Dionysus' dat zij ik stil want hij moet ook nog een nep naam krijgen maar die twee mogen het natuurlijk wel weten. 'En hij is twee weken oud!' ' en wat gaat zijn nep naam zijn?' 'Oh dat weet ik nog niet!'

De rest van de avond ging nog gewoon rustig door en er was niks bijzonders meer gebeurt. Ow ja behalve dan dat Sirius zijn record meisjes kussen op 1 dag is veranderd. Ik dacht zelf serieus dat hij misschien veranderd zou zijn nou blijkbaar zit iedereen soms wel fout. En dat betekent dat hij mij nog steeds ziet als alle andere meisjes en ik me helemaal niet schuldig moet voelen om hem steeds af te wijzen op de niet vriendelijkste manier.

Sorry dat dit stuk zo kort is maar ik kan me niks meer bedenken voor dit stuk grtjs x

The beauty in her voice ~Sirius Black~Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz