Quidditch game

144 4 1
                                    

Sirius pov:
Vanavond is het bal al! Ik heb nog niemand gevraagd maar daar ga ik nu verandering in brengen! Ik ga Lucy vragen!

Ik liep door gangen in de hoop om haar te vinden. Eindelijk heb ik haar gevonden. Ik wou naar haar toe lopen maar Remus was me voor. Ik volgde ze naar buiten en luisterde ze af. Hun gesprekken zijn eigenlijk best saai. Nerds. 'wiljemetmenaarhetbal?' Vroeg Remus opeens. Hoe durft hij haar te vragen?! Ik voelde zoveel woede en wou die gast en klap geven. Waarschijnlijk zegt Lucy gewoon weer nee. 'Natuurlijk!' Wat ze gaat met hem?! Ik kon dit niet meer aanzien en liep terug naar binnen. Ik zag dat de meiden Lucy zochten. 'Hey Sirius!' Riep Marlene. 'Hey' zei ik maar somber. 'Wil je mijn date zijn voor het bal?' Vroeg ze. 'Uhm ja oké en Lucy zit trouwens buiten met Remus.' Zei ik en liep naar boven.

Als in mijn kamer was stortte ik in. 'Pads gaat het?' 'Remus heeft Lucy gevraagd!' Zei ik tegen James en spuugde Remus zijn naam eruit. James kwam gewoon naast me zitten en vroeg of dat ik wel een date heb. 'Ja Marlene vroeg me net.' Zei ik somber. 'Maak er dan het beste van met haar! Je zult Lucy er zeker jaloers mee maken!' Riep hij uit. Ik knikte en begon me klaar te maken.

Remus kwam zo onschuldig binnen alsof hij niks heeft gedaan. 'Hey Pads!' Zei hij. Ik negeerde hem gewoon. 'Pads?' Geen reactie. 'Sirius wat is er?' 'Wat er is jij vroeg het meisje dat ik wou!' 'Ik heb een week gewacht! Als je nu sneller was geweest zou ik haar niet gevraagd hebben! En omdat je dat niet deed kon ik haar vragen!' Riep hij. Daar dacht ik nog niet over na. 'Sorry Rem.' 'Het is niet erg maar let volgende keer op wat je doet.' We hadden het dan goed gemaakt.

We gingen al naar de bal zaal en wachten op de meiden. Marlene, lily en Alice kwamen met een dramatische entree binnen. Ze zagen er geweldig uit. 'Je ziet er geweldig uit Mar!' 'Zeg dat maar tegen Lucy zij heeft alles gedaan!' Zei ze. Maar waar was ze eigenlijk. Ik en Marlene begonnen te dansen met als Lily en James. En Remus stond nog steeds te wachten op Lucy. En toen kwam ze binnen. Z-ze zag er prachtig uit gewoon geen woorden voor. En toen ging ze naar Remus wat mij zo jaloers maakte. Ik heb nog nooit iemand zo mooi gezien. Mijn jaloezie nam over en kuste Marlene vlak voor haar neus. Maar het maakte haar niet uit! Ze bleef lachend met Remus dansen. Heeft ze dan geen enkele gevoelens voor mij?

We ze dansten de hele avond tot ze weg gingen net voordat het voorbij was. Ik had ook de hele avond met Marlene gedanst. Maar dacht alleen maar aan Lucy. Als het bal voorbij was ging ik naar m'n kamer en douchte me. Ik wachtte tot Remus zou terug komen. Na een uur en half kwam hij de kamer binnen. Hij had een grijns van hier tot Azië! 'Waarvoor die grijns Moony?' Vroeg James. 'Ik heb haar gekust! Twee keer!' Riep hij blij uit. M'n hart brak door wat hij gezegd had. 'J-Jullie kusten?' Vroeg ik met tranen in m'n ogen. 'Ja!' Zei Remus hij kon gelukkig m'n gezicht niet zien want het was te donker daarvoor. 'Gefeliciteerd moony!' Riep James. 'Zijn jullie nu een koppel?' 'Uhm weet ik eigenlijk niet!' 'Wil je het?' 'Ja' 'vraag het haar morgen dan!' En met dat gingen we slapen.'

Athena pov:
Ik werd vrolijker dan ooit wakker en begon te zingen. Binnen een week was het vakantie en mocht ik naar huis gaan. Ik keek er erg naar uit om iedereen terug te zien! Ik deed weer zoals altijd m'n ochtend routine pakte een boek en ging ontbijten. De hele ochtend zat Jackson me te vertellen hoe leuk zijn date was. Het enige wat ik zei was leuk of ik knikte en ik keek niet op van mijn boek. De eerste les van de dag ging zo beginnen en die was verweer tegen zwarte kunsten. Die had ik met Slytherin. Ik liep de klas binnen en Serverus kwam naast me zitten. We hadden nog wat gepraat voordat de professor binnen kwam.

De andere lessen van de dag gingen ook vlot voorbij. Als alle lessen voorbij waren ging ik me omkleden want er was een quidditch wedstrijd. Hufflepuff tegen Ravenclaw. Ik liep naar m'n team en besproken even de technieken en die soort dingen. We stegen op en de wedstrijd begon. Ik zag na een tijdje de snitch en ging er meteen achteraan. Ik heb veel bochten moeten maken maar had hem uiteindelijk gevangen. We hadden gewonnen! Als ik alles had opgeruimd kwam ik m'n vrienden tegen. 'Hey Lucy gefeliciteerd met de winst!' Riepen ze. Ik bedankte ze. Toen ik wilde gaan riep Remus me. Hij zag er nerveus uit. 'Rem gaat het?' 'Uhm ja ja ik Uhm wilde je iets vragen.' 'En dat is?' 'Wil je mijn vriendin zijn?' Ik stond daar geschokt alles in te nemen wat hij net vroeg. 'Het is oké als je het niet wilt Luus.' Zei hij nog nerveuzer. Ik stond daar nog steeds alles in te nemen en hij wilde weg stappen. Ik pakte zijn pols en trok hem naar me toe en drukte m'n lippen op die van hem. Hij kuste me terug en ik liet los. 'Is dat dan een ja?' Vroeg hij bezorgd. Ik knikte en hij kuste me weer.

'Ik moet maar eens gaan. Dag Remus!' Riep ik nog. Hij zwaaide enkel. Met een grote grijns ging ik me douchen en omkleden en ging naar the great hall. Als ik daar was praatte ik met m'n team genoten over de wedstrijd. De volgende zouden we hebben tegen Gryffindor. Maar die is pas achter de vakantie.

Het spijt me weer voor zo een kort verhaal!!

The beauty in her voice ~Sirius Black~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora