37: Evliymişiz gibi hissettim.

18.1K 1.4K 1.5K
                                    

Kontrol etmedim haberiniz olsun ve smut alarmı düt düt 🤭🤭📢📢

___

"Taehyung!"

Mutfağın içine sıçılmıştı.

"Ben bir şey yapmadım!"

Mutfağın içine Taehyung sıçmıştı.

Derin bir nefes alarak olduğum yere çömelmiş ve yerlere dökülen una, şekere bakmaya başlamıştım. Gözlerimi tezgahın üzerine çevirmek bile istemiyordum.

"Jungkook.. özür dilerim"

Bir bebek gibi mırıldanarak yanıma çömelip kollarını etrafıma sarmıştı.

"Sadece senin sevdiğin şu küçük keklerden yapmak istemiştim"

Mutfağın içine sıçtıktan sonra gelip bana masum masum sırnaşırsa ben ona kızamam zannediyordu. Doğru zannediyordu. Kızamazdım ama söylenirdim.

"Lütfen bana bir şeyler yapmak istediğinde kendi mutfağını kullan bebeğim ya" demiştim isyankar bir şekilde. "En azından bana sürpriz olan şey mutfağın geldiği hal olmaz"

"Ben toplayacağım şimdi sen hiç dokunma tamam mı? Özür dilerim gerçekten. Bu kadar dağıttığımı anca ayağıma unlar yapıştığında fark edebildim. Bir de şekerlerin tanecikleri batınca" diyerek yanaklarımı tuttuğu gibi kendisine çevirip beni öptüğünde dudaklarımız ayrılır ayrılmaz dudaklarım büzülmüştü.

"Babam şimdi uyanacak" demiştim sessizce. "Uyanacak ve beni- hayır hayır. Seni dövecek"

"Olur tamam. Hak ettim ben bunu" diyerek başını salladığında burnumdan gülercesine bir ses çıkartmama engel olamamıştım. Mutfağımızı bu hale getiren canavar birden küçük bir bebeğe dönüşmüştü çünkü.

"Taehyung tatlı tatlı davranma" demiştim oflayarak. "Kalk çabuk, toparlayalım burayı. Ben yerdeki unları ve şekeri çekerim süpürgeyle. Sen tezgahı toplamaya basla tamam mı?" Diyerek ayağa kalktığımda hemen o da kalkmış ve bana tekrardan bir öpücük verdikten sonra temiz yerlere basarak tezgahın önüne geçmişti. Ben de hemen süpürgeyi getirdiğimde Taehyungun yapmaya çalıştığı hamuru çöpe attığını görünce iç geçirsem de yapabileceğim bir şey olmadığı için kapıyı kapatarak süpürgeyi fişe takmıştım. Neyse ki süpürgemiz çok az bir ses çıkartıyordu. Hatta neredeyse yok denecek kadar azdı.

Hızlıca etrafı süpürdükten sonra süpürgeyi yerine götürmüş, babamın odasından sesler geldiğini duyunca hızlıca mutfağa dönerek Taehyunga yardımcı olmaya başlamıştım.

Acelemin nedeni babamdı. Babamla her ne kadar bekar hayatı yaşasak da mutfağımız bir an bile dağınık ya da kirli olmazdı. Babam hiç sevmezdi çünkü. Belki de evde temizliğini en çok umursadığı oda burasıydı.

"Ben siliyorum tezgahı, sen şunları da at" diyerek tezgahın üzerinde duran yumurta ve kabartma tozu çöplerini işaret ettiğimde hemen dediğimi yapmıştı. Leğenin içine attığı bulaşıkların dışında kirli bir yer kalmadığına emin olduğum sırada babamın ayak seslerini duyunca derin bir nefes vermiştim.

"Çok seri oldu" demişti Taehyung sessizce. "İlk defa bu kadar hızlı bir şekilde mutfak topladım"

"Sen mi?"

"Topladık" diyerek kendisini düzelttiğinde başımı iki yana sallamış ve iç geçirirken bir türlü mutfağa gelmeyen babama bakmak adına mutfaktan çıkmıştım.

"Baba?"

"Bebeğim benim hemen gitmem gerekiyor" demişti ağzı köpüklerle doluyken. Bu yüzden biraz komik çıkmıştı sesi. "Ama merak etme, kahvaltımı orada yaparım. Siz Taehyungla birlikte yapın kahvaltınızı, beklemeyin beni. Hemen gelmemi istediler"

Friends; taekookWhere stories live. Discover now